Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδον 2 κιλα προβατινα ψημενη στα καρβουνα με ολα τα συνοδευτικα(σαλατες,πατατες,τζατζικια) και πολλες μπυρες.Αφου δεν εσκασα εκεινη την μερα....... :P

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τροφή: Μια ολόκληρη μαργαρίτα γίγας των 12 κομματιών. (άνευ εξαγωγών)

Απο ποτο: 9 κουτάκια Amstel,ήτοι 2970ml κατουρο. (με πολλές παρενέργειες)

Δημοσ.

Απο ποτο: 9 κουτάκια Amstel,ήτοι 2970ml κατουρο. (με πολλές παρενέργειες)

ΑΑΑ,τι μου θυμισες.8 μπουκαλια(500αρια) αμστελ σε ενα πανηγυρι στο χωριο(κλαρινα και τα σχετικα).Κατουραγα ολοοοο το βραδυ και για μια περιοδο ειχα σιχαθει την μπυρα.

Δημοσ.

Πάντως εμένα η μεγαλύτερη μερίδα που έφαγα ήταν την Τρίτη με 6 καλαμάκια σουβλάκι(χοιρινό),2 λουκάνικα με ψωμί στον δρόμο και όταν πάω σπίτι 1,5 μπριζόλα με μπόλικες πατάτες.Πάντως μπορώ να πω πως έφαγα σαν σπουργίτι. :P

Δημοσ.

8 μπουκαλια(500αρια) αμστελ

Σε έχω για πλάκα! 16 χρονών σε χεβυμεταλλάδικο στέκι τής ...νιότης μου (το οποίο άνοιγε από τις 12 το μεσημέρι κι έκλεινε όταν έφευγε - αν έφευγε... - το τελευταίο ρεμάλι από 'κει μέσα), πάνω από 50 πεντακοσάρια και όχι μία, αλλά αρκετές φορές! Κατούρημα κάθε τρία δευτερόλεπτα προφανώς, αλλά οι 50 μπύρες, 50 μπύρες...

Δημοσ.

Σε έχω για πλάκα! 16 χρονών σε χεβυμεταλλάδικο στέκι τής ...νιότης μου (το οποίο άνοιγε από τις 12 το μεσημέρι κι έκλεινε όταν έφευγε - αν έφευγε... - το τελευταίο ρεμάλι από 'κει μέσα), πάνω από 50 πεντακοσάρια και όχι μία, αλλά αρκετές φορές! Κατούρημα κάθε τρία δευτερόλεπτα προφανώς, αλλά οι 50 μπύρες, 50 μπύρες...

Κάπου πρέπει να χάθηκε το μέτρημα, γιατί 25 λίτρα μπίρα οδηγούν με βεβαιότητα στο θάνατο, αποκλείεται να το καταφέρει κάποιος άνθρωπος αυτό.

Προσωπικά έχω φάει 4 σάντουιτς με γύρο (ψαχτείτε για τη μετάφραση οι χαμουτζήδες) με 2 κουτάκια coca cola από τα Σπάτα στην Αριστοτέλους, χωρίς ύστερες εξόδους. Δεν υπάρχει περίπτωση να το επαναλάβω, και που γύρισα σπίτι άθλος ήταν.

Δημοσ.

Ήπιες 50 μισόλιτρες ρε κτήνος;

Λοιπόν, μία μεγάλη πίτσα, μία μερίδα καρμπονάρα, μία σαλάτα με διάφορες μαλακίες, 1 τσηζμπεργκερ, 1 πατάτες και 5 μπυρίτσες.

Και μία milka γιατί έτσι.

Δημοσ.

Κάπου πρέπει να χάθηκε το μέτρημα, γιατί 25 λίτρα μπίρα οδηγούν με βεβαιότητα στο θάνατο, αποκλείεται να το καταφέρει κάποιος άνθρωπος αυτό.

Σου μιλάω λοιπόν από τον άλλο κόσμο! Τι λόγο θα είχα να καμαρώνω για τις μαλακίες που έκανα στα δεκάξι μου; Έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια...

(ασχέτως αυτού: Έχω τεράστια αντοχή στο ποτό. Ευτυχώς όμως, δεν την εκμεταλλεύομαι πια...)

Δημοσ.

σε σκέτο φαί, το ρεκόρ μου είναι 6 διπλά πιτόγυρα κομπλέ με 2 κόκα κόλες κουτάκι.

κι άλλη μια δόση σε κόρνερ , 3 πίτσες τσάμπιον (πόσα ήταν αυτές, 16 κομάτια; τις έφτιαχνα σάντουιτς, έβαζα αποκάτω πίτσα, αποπάνω πίτσα και στη μέση για γέμιση πίτσα )    και 3 μεγάλες βαρελίσιες μπύρες μέσα σε 45 λεπτά (στα γρήγορα, με άλλα 2 μουλάρια παρέα σαν εμένα) ..

σε πιώμα ,  ξεκινώντας σε σπίτι από 9 το βράδυ, συνεχίζοντας σε 2-3 μπαρ και τελειώνοντας την άλλη μέρα 9 το πρωί σε everest για φαί:

2,5  μπουκάλια grants εγώ (2 ο άλλος ), 
καμιά 15αριά σφηνάκια έκαστος (κυρίως τεκίλες , αλλά και snaps κι ότι άλλα σκατά μας βάζαν μπροστά μας εκείνο το βράδυ),
4-5 μπύρες βαρελίσιες, έτσι για αλλαγή..

και ήμασταν μια χαρά (αναλογικά)..

ήταν από εκείνες τις βραδιές που έχεις γαμάτη διάθεση, 
σου κάθεται και καλή παρέα,
και δεν την ακούς με τίποτα (βέβαια καθαρά ποτά εγγυημένα σε μαγαζιά γνωστών, όχι βενζίνες και εξασθενή χρώμια)..

σε γρήγορο πιώμα, καθημερινή μέσα σε 2μισυ ώρες, ενάμισυ μπουκάλι ουίσκυ γιατί δούλευα πρωί πρωί.

ερώτηση : άμα βάλουμε μέσο όρο κιλών στο insomnia πόσο πάνω από τα 100 κιλά θα βγούμε ;

εγώ 145 είμαι τώρα.

σχεδιάζω βέβαια να τα ρίξω γύρω στα 110 που ήμουν φέτες, αλλά μέχρι τότε, του γ...... τη μ......

Δημοσ.

Γενικα απο φαί πρέπει να το χω τερματήσει πολλες φορές, αλλα απο τα πιο προσφατα που δε θυμαμαι και με πολυ χαρά είναι απο pizza capri στο πευκοχωρι . 

Μία πιτσα σπεσιαλ, μια τορτελινια και μια σεφ. Ακουγονται εύκολα, οποιος έχει φάει κάπρι καταλαβαίνει. Ολα αυτα καλοκαιρι με καμια 40 βαθμους, συρθηκα σπιτι 16βαθμους αρκουδησιο και προσωπικη τουαλέτα.

Δημοσ.

έχω φάει 3 μερίδες που οι κάθε μια περιείχε 4 μπιφτέκια (βαριά)και 4 λουκάνικα (βαριά)και παρά πολλές πατάτες .και το ποιο πολύ που έχω πιει είναι 22 και ρεκομελα με μια μπύρα και μια κοκακολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...