captainf2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γεια, είμαι φοιτητής στο 4ο έτος, μένω Θεσσαλονίκη και επειδή τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι πλεόν τόσο καλά πρέπει να βρω δουλειά. Τα προηγούμενα χρόνια το απέφευγα βάζωντας ως δικαιολογία τη σχολή και οτι θα κοπώ στα μαθήματα κτλ. Είμαι φοιτητής που από το πρώτο έτος πηγαίνει στο μάθημα σχεδόν κάθε μερα. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω καμία εμπειρία από δουλειά. Ούτε δίσκο μπορώ να κρατήσω. Το μόνο που νομίζω μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σε κάτι σαν τα McDonalds,Starbucks & Goodys αφού ξέρω να χειρίζομαι ταμειακή και στη χειρότερη περίπτωση δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι στην κουζίνα. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκεις έυκολα δουλειά σε μία από τις 2 αυτές εταιρίες. Πήγα και στα Public & Plaisio και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Πέρσυ μοίραζα φυλλάδια αλλά στην ουσία περπατούσα όλη τη μέρα πάνω κάτω τη πόλη για 200 ευρώ το μήνα και αν τα έπαιρνα και αυτά. Μου πρότειναν να δω για freelance εργασία μέσω internet κυρίως για μετάφραση ή θέματα προγραμματισμού αλλά δε μου βγήκε. Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα? Έχει δουλέψει κανείς σε αυτές τις εταιρίες, θέλετε να προτείνετε κάτι? Δε ζητάω κάτι ιδιαίτερο και 100 ευρώ το μήνα να βγάζω κέρδος το θεωρώ...
DrLo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γεια, είμαι φοιτητής στο 4ο έτος, μένω Θεσσαλονίκη και επειδή τα οικονομικά της οικογένειας δεν είναι πλεόν τόσο καλά πρέπει να βρω δουλειά. Τα προηγούμενα χρόνια το απέφευγα βάζωντας ως δικαιολογία τη σχολή και οτι θα κοπώ στα μαθήματα κτλ. Είμαι φοιτητής που από το πρώτο έτος πηγαίνει στο μάθημα σχεδόν κάθε μερα. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω καμία εμπειρία από δουλειά. Ούτε δίσκο μπορώ να κρατήσω. Το μόνο που νομίζω μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σε κάτι σαν τα McDonalds,Starbucks & Goodys αφού ξέρω να χειρίζομαι ταμειακή και στη χειρότερη περίπτωση δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι στην κουζίνα. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκεις έυκολα δουλειά σε μία από τις 2 αυτές εταιρίες. Πήγα και στα Public & Plaisio και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Πέρσυ μοίραζα φυλλάδια αλλά στην ουσία περπατούσα όλη τη μέρα πάνω κάτω τη πόλη για 200 ευρώ το μήνα και αν τα έπαιρνα και αυτά. Μου πρότειναν να δω για freelance εργασία μέσω internet κυρίως για μετάφραση ή θέματα προγραμματισμού αλλά δε μου βγήκε. Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα? Έχει δουλέψει κανείς σε αυτές τις εταιρίες, θέλετε να προτείνετε κάτι? Δε ζητάω κάτι ιδιαίτερο και 100 ευρώ το μήνα να βγάζω κέρδος το θεωρώ... Σε ποιά σχολή και σε ποιό έτος είσαι ?
captainf2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Πληροφορική αλλά δεν μπορώ να πώ οτι είμαι τόσο καλός στο προγραμματισμό ή σε web τεχνολογίες για να κάνω δουλειές...
deesnider Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Πέρσυ μοίραζα φυλλάδια αλλά στην ουσία περπατούσα όλη τη μέρα πάνω κάτω τη πόλη για 200 ευρώ το μήνα και αν τα έπαιρνα και αυτά. Μου πρότειναν να δω για freelance εργασία μέσω internet κυρίως για μετάφραση ή θέματα προγραμματισμού αλλά δε μου βγήκε. Έχει κανείς εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα? Έχει δουλέψει κανείς σε αυτές τις εταιρίες, θέλετε να προτείνετε κάτι? Δε ζητάω κάτι ιδιαίτερο και 100 ευρώ το μήνα να βγάζω κέρδος το θεωρώ... Γιατί ψάχνεις κάτι από το οποίο θα βγάζεις τα μισά απ' όσα έβγαζες με τα φυλλάδια; Εκτός αν το πρόβλημα είναι το κόκκινο, οπότε πάσο...
black_widow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ένα φίλο μου γραφίστα του σύστησα το oDesk, έχει τελειώσει ένα ΙΕΚ και είχε 8 μήνες εμπειρία. Υπάρχουν και μικρά project στο oDesk, π.χ. θα μπορούσες να παίρνεις projects όπως να σου δώσουν ένα PSD και να γράψεις HTML, έχετε κάνει τίποτα τέτοιο στη σχολή , έχεις δηλ.portfolio με μικρά έστω projects; Και σε αυτά τα site πρέπει να έχεις τεχνικά skill, να ξέρεις να κάνεις καλά κάτι συγκεκριμένο. Η' να ψάξεις να κάνεις ιδιαίτερα σε ένα τομέα ( κλασική φοιτητοδουλειά αλλά όσο να ναι περνάει κρίση ).
captainf2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παρέλειψα κάποια στοιχεία. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, το αφεντικό ήταν γνωστός γνωστού και με καλούσε στη δουλειά όποτε ήθελεδεν υπήρχε ωράριο και στη σχολή να ήμουν με έπαιρνε τηλεφωνο και μου έλεγε σε μια ώρα να είμαι στο μαγαζί για παράδειγμα. Αυτή τη φορά προτιμώ να έχω κατι πιο οργανωμένο και ας βγάζω και λιγότερα λεφτά. Καλύτερα να βγάζω 100 ευρώ και να ξέρω οτι θα τα πάρω στο τέλος του μήνα παρά 200 και να μου λένε οτι έχουνε κάποιες δυσκολίες μα και μου και θα στα δώσουμε τον άλλο μήνα και τα σχετικά, φυσικά εννοείται πως δούλευα χωρίς να υπογράψω κάποιο χαρτί ή κατι τελος πάντων. Όσο να'ναι θα προτιμούσα δουλειά που να μην έχει τοσο περπάτημα αλλά δε νομίζω πως εχω την δυνατότητα να διαλέγω τι μου αρέσει και τι οχι. Το oDesk δεν το ξέρω αλλά θα το κοιτάξω. Στη σχολή έχουμε κάνει τα βασικά του HTML, PHP και Javascript στα freelance απ'οτι έχω δεί ζητάνε πιο ψαγμένα πράγματα...
black_widow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παρέλειψα κάποια στοιχεία. Ήταν η πρώτη μου δουλειά, το αφεντικό ήταν γνωστός γνωστού και με καλούσε στη δουλειά όποτε ήθελεδεν υπήρχε ωράριο και στη σχολή να ήμουν με έπαιρνε τηλεφωνο και μου έλεγε σε μια ώρα να είμαι στο μαγαζί για παράδειγμα. Αυτή τη φορά προτιμώ να έχω κατι πιο οργανωμένο και ας βγάζω και λιγότερα λεφτά. Καλύτερα να βγάζω 100 ευρώ και να ξέρω οτι θα τα πάρω στο τέλος του μήνα παρά 200 και να μου λένε οτι έχουνε κάποιες δυσκολίες μα και μου και θα στα δώσουμε τον άλλο μήνα και τα σχετικά, φυσικά εννοείται πως δούλευα χωρίς να υπογράψω κάποιο χαρτί ή κατι τελος πάντων. Όσο να'ναι θα προτιμούσα δουλειά που να μην έχει τοσο περπάτημα αλλά δε νομίζω πως εχω την δυνατότητα να διαλέγω τι μου αρέσει και τι οχι. Το oDesk δεν το ξέρω αλλά θα το κοιτάξω. Στη σχολή έχουμε κάνει τα βασικά του HTML, PHP και Javascript στα freelance απ'οτι έχω δεί ζητάνε πιο ψαγμένα πράγματα... Δεν μοίραζες φυλλάδια μέσω διαφημιστικής; Μία σοβαρή εταιρεία που ξέρω σε εντυποδιανομές είναι η http://www.media-plus.gr/. Στις διαφημιστικές ξέρεις δεν περιμένεις αγγελία , παίρνεις τηλ. , πας εκεί να δώσεις βιογραφικό ( συνήθως έχουν δικές τους φόρμες που συμπληρώνεις ) και σου λένε εκείνοι μετά όταν έχουν δουλειές. Το περπάτημα δεν το γλυτώνεις , είναι door to door συνήθως αυτά όχι σε σταθερό σημείο.
apostolisR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 πιστεύω πως η καλύτερη δουλειά για να παίρνεις αξιοσέβαστα χρήματα και πολλές φορές να σου περισσεύουν κιόλας (αν έχεις και οικονομική βοήθεια απο γονείς κλπ.) είναι ο σερβιτόρος σε καφετέρια! Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ ξέρω να κρατάω δίσκο, αλλά πόσο δύσκολο παίζει να 'ναι; Βασικά ψάχνεις δουλειά με σχετικά λίγες ώρες ή δεν σε πειράζει να είναι και 8ωρο;;
Superpie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν μοίραζες φυλλάδια μέσω διαφημιστικής; Μία σοβαρή εταιρεία που ξέρω σε εντυποδιανομές είναι η http://www.media-plus.gr/. Στις διαφημιστικές ξέρεις δεν περιμένεις αγγελία , παίρνεις τηλ. , πας εκεί να δώσεις βιογραφικό ( συνήθως έχουν δικές τους φόρμες που συμπληρώνεις ) και σου λένε εκείνοι μετά όταν έχουν δουλειές. Το περπάτημα δεν το γλυτώνεις , είναι door to door συνήθως αυτά όχι σε σταθερό σημείο. Ρε παιδια και στο μοιρασμα φυλλαδιων πληρωνεσαι στανταρ ποσο η πληρωνεσαι με βαση κατι?
black_widow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια και στο μοιρασμα φυλλαδιων πληρωνεσαι στανταρ ποσο η πληρωνεσαι με βαση κατι? Στη συγκεκριμένη που λέω ήταν αν θυμάμαι καλά 25 το 6ωρο ( για door to door εντυποδιανομή σε επιχειρήσεις ) και είναι πολύ εντάξει σε πληρωμές. Τις πρώτες μέρες σε βάζουν με απόδειξη δαπάνης ( το ποσό αυτό που λέω ήταν το καθαρό μετά την παρακράτηση φόρου 20% ) και μετά αν δουλεύεις συστηματικά για αυτούς σε βάζουν υποχρεωτικά με ΙΚΑ. Διαφημιστικές υπάρχουν πολλές απλά το καλύτερο είναι να έχει δουλέψει κάποιος γνωστός σου πρόσφατα για να σου πει πότε πληρώνουν, πολλές και προ κρίσης σε πλήρωναν 1,5 μήνα μετά ! Έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που δούλευα ως φοιτήτρια σε promotion ( διαφημιστικές ) οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά για άλλες πότε πληρώνουν..
Superpie Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη μπορει ανετα να μοιραζεισ φυλλαδια αλλα εσυ ας πουμε να πας στο σπιτι μιας φιλης σου να αραξετε και να περασει το 6ωρο και να τσεπωσεις τα 25 ευρω ε?
black_widow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη μπορει ανετα να μοιραζεισ φυλλαδια αλλα εσυ ας πουμε να πας στο σπιτι μιας φιλης σου να αραξετε και να περασει το 6ωρο και να τσεπωσεις τα 25 ευρω ε? Όχι βέβαια έχουν επόπτες, για μαλάκες τους πέρασες ; Έχει πάει μία φίλη μου σε τέτοια μία εποχή που είχαμε ξεμείνει από promotion, δεν παίζουν τέτοιες λαμογιές ! Και σε promotion να πας ξέρω εγώ σε supermarket περνάνε επόπτες και έχεις και ένα χαρτί που συμπληρώνεις τι πούλησες και περίπου αριθμό προσεγγίσεων ( αντίστοιχα στους εντυποδιανομείς πόσα φυλλάδια παρέδωσαν και ονόματα επιχειρήσεων π.χ. για το συγκεκριμένο παράδειγμα , είναι καθορισμένη η διαδρομή τους ). Τα μαζεύουν αυτά τα δεδομένα γιατί παραδίδουν report στον πελάτη. Σε έργο έρευνας αγοράς που ήμουν supervisor είχανε στείλει και " μυστικούς"...
firewalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Στο αντικείμενό σου είναι κάτι που το κάνεις καλά; Στα εργαστήρια της σχολής σου ρώτησες; Στο γραφείο διασύνδεσης;
black_widow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μήπως παίζει κάποιο άτοκο δάνειο μέσω σχολής ; Είσαι και 4ο έτος ( δηλαδή μία ανάσα πριν το τέλος ) και είναι κρίμα...
chill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Off topic : Υπάρχει κανένας που διαβάζει φυλλάδια; Χρόνια τώρα βλέπω πλήθος πεταμενων φυλλαδίων στο δρόμο, αναρωτιέμαι ποιος επενδύει σε τέτοιο είδος διαφήμισης......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα