mchrisober Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παιδια θελω να κανω της εξης ερωτηση: Ειχα κοψει το ρευμα στο σπιτι το οποιο δεν κατοικειται για να αποφυγω το χαρατσι. Οι τεχνικοι της ΔΕΗ μου το εκοψαν και κατεβασαν τους διακοπτες απο το ρολοι. Εγω χρειαστηκες να παω καποιες φορες στο σπιτι και ανεβασα τους διακοπτες ετσι ωστε να εχω ρευμα. Πριν λιγο καιρο ειδα οτι περασαν απο την ΔΕΗ και σημειωσαν νεα νουμερα στο χαρτακι που εχουν πανω στο ρολοι. Λετε να μου ερθει λογαριασμος, η απλα να μου γυρισουν ξανα τους διακοπτες? Να σημειωθει οτι δεν εχω χρεη προς την ΔΕΗ. Ας γραψουν καποιοι που τους εχει συμβει ή εχουν καποια εμπειρια. ΞΕΡΩ οτι δεν ηταν σωστο αλλα ας αφησουμε το θεμα αυτο εξω απο την συζητηση.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αν κινήσουν διαδικασία θα βρεθείς μπροστά από πολλές εκπλήξεις.
mchrisober Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 αυτο πως το λες? μπορεις να μου στειλεις και πμ εαν δεν λεγεται δημοσια
makfil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Οι τεχνικοι της ΔΕΗ μου το εκοψαν και κατεβασαν τους διακοπτες απο το ρολοι. Εγω χρειαστηκες να παω καποιες φορες στο σπιτι και ανεβασα τους διακοπτες ετσι ωστε να εχω ρευμα. Πριν λιγο καιρο ειδα οτι περασαν απο την ΔΕΗ και σημειωσαν νεα νουμερα στο χαρτακι που εχουν πανω στο ρολοι. Έκλεισαν τον διακόπτη παροχής ρεύματος και εσύ παραβίασες το ρολόι ανοίγοντας πάλι το διακόπτη. Είναι προφανές ότι έχει καταγραφεί η πράξη σου και τα αποτελέσματα θα τα δεις σύντομα είτε με το λογαριασμό είτε με άλλο τρόπο. Μακάρι να μείνει το θέμα στο νέο λογαριασμό αλλά φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσουν εκεί.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Γιατι να μην λεγετε δημόσια, οταν για κάποιο λογο είσαι σε διακοπή και επανασύνδεσης μονος σου, αυτο λέγετε κλοπή ρεύματος. Οι επιπτώσεις, πέρα απο τις χρηματικές και τα πρόστιμα μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση του μετρητή. Τώρα αν εχεις εως 1kwΩ κατανάλωση εντάξει δεν νομιζω να κανουν κατι, βεβαια οι καιροι ειναι πονηροί και θα επρεπε να το αποφυγεις, . Απο την μια θελεις να γλυτώσεις τα χαρατσια, απο την αλλη πας και σηκώνεις ασφάλειες στο ρολόι της δεη τι να πει κανεις
mchrisober Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι παιδια τι διαδικασια ακολουθειται, εαν απλα λειγει η ιστορια με ενα προστιμο και πληρωμη των ωρων που εκαψα ή θα εχουμε καμια επληξη. Γι αυτο ρωταω ατομα που εχουν παρομοια εμπειρια ή εχουν ακουσει κατι. Με ενδιαφερει η τακτικη που ακολουθει η ΔΕΗ.
black_widow Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω την απορία πώς κάνοντας διακοπή γλιτώνεις τα χαράτσια, δεν πάει το χρέος του χαρατσιού εφορία ;
DrLo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω την απορία πώς κάνοντας διακοπή γλιτώνεις τα χαράτσια, δεν πάει το χρέος του χαρατσιού εφορία ; Εξαρτάται πότε το κόψεις. αν το κόψεις σήμερα δε θα σου έρθει για το 2013 προφανώς.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω την απορία πώς κάνοντας διακοπή γλιτώνεις τα χαράτσια, δεν πάει το χρέος του χαρατσιού εφορία ; Ειναι ακριβώς σαν τα τελη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων οταν παραδίδεις πινακίδες
giasimera Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ζήτησα διακοπή,το κόψανε και το ανεβάζω που και που. Ολίγον έγγυος. Που στο μπούτσο πάμε ρε. 1
kfyros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω την απορία πώς κάνοντας διακοπή γλιτώνεις τα χαράτσια, δεν πάει το χρέος του χαρατσιού εφορία ; όχι, για αυτό είναι μπάσταρδος αυτός που το σκέφτηκε .. γιατί πήγε με τη λογική, "έχεις ρεύμα ; σε γάμησα !" το θεμα ειναι παιδια τι διαδικασια ακολουθειται, εαν απλα λειγει η ιστορια με ενα προστιμο και πληρωμη των ωρων που εκαψα ή θα εχουμε καμια επληξη. Γι αυτο ρωταω ατομα που εχουν παρομοια εμπειρια ή εχουν ακουσει κατι. Με ενδιαφερει η τακτικη που ακολουθει η ΔΕΗ. Καταμέτρηση κάνουν ακόμα και σε αυτούς που έχουν (προσωρινά) διακοπεί.. Και καλά κάνουν. Πολύ πιθανόν να σου στείλουν λογαριασμό αν είδαν διαφορά και ανεβασμένους διακόπτες.. Το θέμα είναι πόσα πάγια θα έχει μέσα. Γιατί επειδή κάνουν τετραμηνιαία καταμέτρηση, μπορεί να σε μπιφτεκώσουν με πάγια τετραμήνου και πρόστιμο .. Στην καλύτερη. Να παρακαλάς να μη σου έρθει τίποτα βασικά, γιατί ότι και να σου 'ρθει, για καλό δεν θα 'ναι. Ψάξτο και στο site της ΔΕΗ ή στο internet.
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 το θεμα ειναι παιδια τι διαδικασια ακολουθειται, εαν απλα λειγει η ιστορια με ενα προστιμο και πληρωμη των ωρων που εκαψα ή θα εχουμε καμια επληξη. Γι αυτο ρωταω ατομα που εχουν παρομοια εμπειρια ή εχουν ακουσει κατι. Με ενδιαφερει η τακτικη που ακολουθει η ΔΕΗ. Πώς ακριβώς «θα λήξει η ιστορία με ένα πρόστιμο και πληρωμή των ωρών»; Σε ποιόν θα κοπεί το πρόστιμο, αφού λες ότι το σπίτι είναι ακατοίκητο και το ρεύμα κομμένο (άρα σε κανενός το όνομα); Σε αντίστοιχη περίπτωση που γνωρίζω είχε γίνει κανονικά μήνυση από μέρους της ΔΕΔΔΗΕ (δε θυμάμαι αν ήταν κατά του ιδιοκτήτη ή κατ' αγνώστων), αλλά εκεί η κατανάλωση δεν ήταν μικρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα