pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 To ειπα επιδη καποιοι το αναφεραν και αυτο οτι πρεπει να απολυθουν αφου εχουν απολυθει τοσοι στον ΙΤ. Το λεω με το σκεπτικο οτι οπως ενας μαλακας πελατης εχει το σκεπτικο μαμαω γιατι σε πληρωνω και θα κανεις αυτο που θελω αλλιως φερε τον διευθηντη σου ετσι και καπιοι λενε οτι οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ ανηκουν στο δημοσιο και θα κανουν οτι θελουμε εμεις γιατι εμεις τους πληρωνουμε... Ετσι πρεπει να γυνετε δηλαδη ο καθε εργαζομενος να στηριζει τον αλλο στους αγωνες του. Τωρα σχετικα με το ενιαιο μισθολογιο το θεωρεις δικαιο ? Γιατι, εσυ το θεωρεις αδικο; Πες μου μια αδικια του.
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το λεω με το σκεπτικο οτι οπως ενας μαλακας πελατης εχει το σκεπτικο μαμαω γιατι σε πληρωνω και θα κανεις αυτο που θελω αλλιως φερε τον διευθηντη σου ετσι και καπιοι λενε οτι οι εργαζομενοι στα ΜΜΜ ανηκουν στο δημοσιο και θα κανουν οτι θελουμε εμεις γιατι εμεις τους πληρωνουμε... Και ο λογος για τον οποιον θα πρεπει να παιρνουν 3000 ευρω το μηνα; Sry που επαναλαμβανομαι, αλλα ο λογος της απεργιας ειναι να μην πανε στο ενιαιο. Δηλαδη αυτοι που παιρνουν 2000-10000 τωρα θα παιρνουν 580-2000.
LogokrisiaGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Γιατι, εσυ το θεωρεις αδικο; Πες μου μια αδικια του. ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης... 1
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης... Ενω τωρα που δεν ειναι ιδιο πραγμα, αυτος που δουλευει 35 μετρα κατω απο τη γη, ποσο περισσοτερα παιρνει απο αυτον που καθεται στο γραφειο, ο σκουπιδιαρης ποσα παραπανω παιρνει απο τον ταμια στο δημαρχειο; 3
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης... Μια λεξη μονο. Επιλογες. Κανεις δεν τους αναγκασε. Αντιθετως οι "τυφλοποντικες" παρακαλεσαν για να μπουν (και δεν ειναι οι μονοι φυσικα) Επειδη ακριβως ηξεραν οτι υπαρχουν ατομα που θα τους υποστηριξουν και θα τους προστατευσουν απο ο,τι παπαρια κανουν. Τελος ομως αυτα σιγα σιγα. 5
KilliK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης... αν δεν του αρεσει η δουλεια που κανει ειναι ελευθερος να φυγει. κανεις δεν τον κραταει. 5
CarbonFibre Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 αν δεν του αρεσει η δουλεια που κανει ειναι ελευθερος να φυγει. κανεις δεν τον κραταει. Αυτή είναι λογική μεσαίωνα. Με την ίδια λογική να πω και εγώ τότε 200 ευρώ όλοι οι μισθοί στην Ελλάδα και θέλω και το πρώτο σας παιδί μαζί.Αν δεν σαν αρέσει να φύγεται. Με την ίδια λογική να πώ ότι οι άνεργοι είναι τεμπέληδες και αν πραγματικά ήθελαν θα μπορούσαν να βρουν δουλειά πχ σε μπουρδέλο. Με την ίδια λογική να πώ τέρμα τα βιβλιάρια πρόνοιας. Να ψοφήσουν όλοι όσοι δεν έχουν δουλειά και άρα δεν πληρώνουν εισφορές. Εχουμε χάσει κάθε τσίπα και αλληλεγγύη σε αυτή τη χώρα. Ο άνεργος βρίζει το υπάλληλο που παίρνει 500 ευρώ μισθό, και οι δυο μαζί βρίζουν αυτόν που παίρνει 800 ευρώ, και οι τρείς μαζί βρίζουν αυτόν που παίρνει 1200 και ούτω καθεξης. Εγώ ρωτάω.Ζεις οικογένεια ακόμη και με 1500 ευρώ στην αθήνα με παιδιά να θέλουν φροντιστήρια και κανένα ανεργο αδέλφι που πρέπει να τσοντάρεις γιατί δεν έχει να πάρει τσιγάρα; Το να αγωνίζεται κάποιος να ζει με αξιοπρέπεια είναι δικαίωμα αναφαίρετο. 5
LogokrisiaGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μια λεξη μονο. Επιλογες. Κανεις δεν τους αναγκασε. Αντιθετως οι "τυφλοποντικες" παρακαλεσαν για να μπουν (και δεν ειναι οι μονοι φυσικα) Επειδη ακριβως ηξεραν οτι υπαρχουν ατομα που θα τους υποστηριξουν και θα τους προστατευσουν απο ο,τι παπαρια κανουν. Τελος ομως αυτα σιγα σιγα. αυτό το "Τελος ομως αυτα σιγα σιγα." το κρατάω... κάτι μου θυμίζει... αν δεν του αρεσει η δουλεια που κανει ειναι ελευθερος να φυγει. κανεις δεν τον κραταει. Οκ λοιπόν. εγώ γουστάρω ενιαίο, γιατροί με 200 ευρώ και άμα τους αρέσει, δικαστικοί με 200 ευρώ και άμα τους αρέσει. δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση... ταβάνι τα 200... και σε όποιον αρέσει... 1
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 αυτό το "Τελος ομως αυτα σιγα σιγα." το κρατάω... κάτι μου θυμίζει... Οκ λοιπόν. εγώ γουστάρω ενιαίο, γιατροί με 200 ευρώ και άμα τους αρέσει, δικαστικοί με 200 ευρώ και άμα τους αρέσει. δεν πιστεύω να υπάρχει αντίρρηση... ταβάνι τα 200... και σε όποιον αρέσει... Καλα κανεις και γουσταρεις τοσο, και αμα βαλεις υποψηφιοτητα και βγεις και πρωθυπουργος να το εφαρμοσεις αμεσως. Δε σε βλεπω να μου απαντας ομως, ποσα παραπανω επαιρνε αυτος που δουλευε 35 μετρα κατω απο τη γη απο τον υπαλληλο γραφειου... 6
LogokrisiaGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καλα κανεις και γουσταρεις τοσο, και αμα βαλεις υποψηφιοτητα και βγεις και πρωθυπουργος να το εφαρμοσεις αμεσως. Δε σε βλεπω να μου απαντας ομως, ποσα παραπανω επαιρνε αυτος που δουλευε 35 μετρα κατω απο τη γη απο τον υπαλληλο γραφειου... καταλαβαίνεις τον παραλογισμό του να δικαιολογείς κάτι στραβό και λάθος επειδή και το προηγούμενο ήταν στραβό και λάθος; επίσης δε σε βλέπω να μου απαντάς, ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης...
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 καταλαβαίνεις τον παραλογισμό του να δικαιολογείς κάτι στραβό και λάθος επειδή και το προηγούμενο ήταν στραβό και λάθος; επίσης δε σε βλέπω να μου απαντάς, ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης... Και βεβαια οχι, για αυτο και υπαρχουν ακομη και στο ενιαιο μισθολογιο, και βαρεα και ανθυγιεινα και αλλη κλιμακα αναλογως των σπουδων κλπ. Δεν ειναι μονο τα εργασιμα χρονια κριτηριο. Αφου λοιπον ειναι στραβο, δειξε μας καποια στραβα πραγματα με στοιχεια, διοτι εγω δεν τα βλεπω.
LogokrisiaGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Και βεβαια οχι, για αυτο και υπαρχουν ακομη και στο ενιαιο μισθολογιο, και βαρεα και ανθυγιεινα και αλλη κλιμακα αναλογως των σπουδων κλπ. Δεν ειναι μονο τα εργασιμα χρονια κριτηριο. Αφου λοιπον ειναι στραβο, δειξε μας καποια στραβα πραγματα με στοιχεια, διοτι εγω δεν τα βλεπω. εφόσον δεν το θεωρείς λάθος, δεν θα είχες αντίρρηση λοιπόν να εφαρμοστεί και τον ιδιωτικό τομέα;
..MementoMori.. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εφόσον δεν το θεωρείς λάθος, δεν θα είχες αντίρρηση λοιπόν να εφαρμοστεί και τον ιδιωτικό τομέα; Και καπου εδω καταλαβαινουμε οτι ζεις σε αλλη χωρα τα τελευταια 3 χρονια. 8
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αυτή είναι λογική μεσαίωνα. Με την ίδια λογική να πω και εγώ τότε 200 ευρώ όλοι οι μισθοί στην Ελλάδα και θέλω και το πρώτο σας παιδί μαζί.Αν δεν σαν αρέσει να φύγεται. Με την ίδια λογική να πώ ότι οι άνεργοι είναι τεμπέληδες και αν πραγματικά ήθελαν θα μπορούσαν να βρουν δουλειά πχ σε μπουρδέλο. Με την ίδια λογική να πώ τέρμα τα βιβλιάρια πρόνοιας. Να ψοφήσουν όλοι όσοι δεν έχουν δουλειά και άρα δεν πληρώνουν εισφορές. Εχουμε χάσει κάθε τσίπα και αλληλεγγύη σε αυτή τη χώρα. Ο άνεργος βρίζει το υπάλληλο που παίρνει 500 ευρώ μισθό, και οι δυο μαζί βρίζουν αυτόν που παίρνει 800 ευρώ, και οι τρείς μαζί βρίζουν αυτόν που παίρνει 1200 και ούτω καθεξης. Εγώ ρωτάω.Ζεις οικογένεια ακόμη και με 1500 ευρώ στην αθήνα με παιδιά να θέλουν φροντιστήρια και κανένα ανεργο αδέλφι που πρέπει να τσοντάρεις γιατί δεν έχει να πάρει τσιγάρα; Το να αγωνίζεται κάποιος να ζει με αξιοπρέπεια είναι δικαίωμα αναφαίρετο. Αλληλεγγυη απο τον εργαζομενο του χιλιαρικου προς τον εργαζομενο του τριχιλιαρου. Δεν εχεις τον θεο σου. Ζητα λεφτα και απο τα παιδια των δρομων για να ζησεις με αηιοπρεπεια. οταν καταλαβει ο κοσμος οτι 1) το χαρατσι μου, ο μισθος σου το εφ απαξ σου 2) η υπερφορολογηση μου, η φοροδιαφυγη σου τοτε να δεις "αλληλεγγυη" που θα πεσει. 4
deesnider Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ίδιο πράγμα είναι το να δουλεύεις 35 μέτρα κάτω από τη γη, ίδιο πράγμα να κάθεσαι σε ένα γραφείο, ίδιο πράγμα να μαζεύεις σκουπίδια, ίδιο πράγμα να είσαι γιατρός, ίδιο πράγμα να είσαι πυροσβέστης... Σήμερα μάθαμε κάτι καινούργιο: Το ζόρι του οδηγού τού Metro είναι ανάλογο με τού ... ανθρακωρύχου. Θέμα ...βάθους είναι! Η διαφορά τους είναι ότι ο οδηγός τού Metro τρέχει πιο γρήγορα... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις