john_dr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ΟΚ είναι ίσως ολίγον άκυρο σαν θέμα(αν και έχω δει χειρότερα), αλλά για τους σοκολατόβιους το Hemo έχει προσφορά ραδιοφωνάκι -βραχιόλι. Το είδα στον Σκλαβενίτη αλλά ίσως να είναι γενικότερη προσφορά που παίζει και σε άλλα super markets. Προσωπικά δεν το αγόρασα μιας και πλέον στα πάντα έχουν βάλει και έναν ραδιοφωνικό δέκτη οπότε είμαι καλυμμένος, αλλά ίσως να ενδιαφέρει κάποιους 1
alexmm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 θα μπορούσες βέβαια να το βάλεις στο "προσφορές εκτός τεχνολογίας"- αν θεωρείται καν προσφορά....
evoracing Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 θα μπορούσες βέβαια να το βάλεις στο "προσφορές εκτός τεχνολογίας"- αν θεωρείται καν προσφορά.... Άμα εξαιρέσεις το Hemo το ραδιοφωνακι τεχνολογία είναι 3
john_dr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το ραδιοφωνάκι είναι τεχνολογικό προϊόν. Αν θέλεις δες το αλλιώς. Ραδιοφωνάκι και δώρο Hemo. 5
eko13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Το ραδιοφωνακι ειναι τεχνολογια, ειναι οπως εδινε η εφημεριδα το ιντερνετ Εξαλου το Hemo δεν ειναι ποτε offtopic Δεν ηξερα οτι κυκλοφορει ακομα! 1
alexmm Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 οκ, οκ, δεν είχα πρόθεση να θίξω τις αναμνήσεις των νιάτων μας ούτε φυσικά τον TS
eko13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Παντως για να καταληξουμε αν κατι τετοιο ειναι προσφορα κατα την γνωμη μου πρεπει να ισχυουν δυο πραγματα α) Η τιμη προιοντος-δωρου να ειναι ιδια με το προιον χωρις το δωρο β) Η τιμη να ειναι γυρω ή κοντα στον ανταγωνισμο... βλεπεις πολλες φορες προιον και σου λεει με δωρο και η τιμη ειναι 50% πανω απο το χωρις δωρο! 1
john_dr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Αν θυμάμαι καλά ήταν στα 3.20€ που νομίζω είναι η normal τιμή του hemo στην γυάλινη συσκευασία. edit, ναι καλά θυμάμαι http://www.shopnsave.gr/product_info.php?products_id=1392
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα