leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Χωρισα μετα απο σχεδόν 3 χρόνια. Δεν μπορώ να πω οτι στεναχωρήθηκα και πολύ γιατι τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ κουραστικά τα πράματα. Σίγουρα υπάρχουν οι καλές στιγμές που τις αναπολώ αλλα σίογυρα οι κακές μας έφτασαν σε αυτό το σημείο. Αυτη στεναχωριέται αρκετά, και σίγουρα θα κάνει πρώτη την κίνηση σε 1-2 μέρες. Τι να κάνω;; Είναι πολύ καλη κοπέλα ( Με νοιάζεται, με αγαπάει τρελά κτλ) αλλα νιώθω οτι δεν πάει άλλο. Κουραστήκαμε και οι 2 , αλλα νομίζω εγω πιο πολύ. Τι γίνετε τώρα;;
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε μαν σε αυτό το κομμάτι!! Στο άλλο το ψυχικό-κοινωνικό-σχεσιακό κομμάτι αναφέρομαι..
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πας και της λες αυτα που γραφεις εδω, της λες οτι θελεις να μεινετε φιλοι (κατι το οποιο δεν θα γινει)... αυτα. 1
slygeo87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μη στεναχωριέσαι, θα βρεθεί άλλος να τη φορτωθεί. Κουράγιο και κράτα όσο μπορείς ΑΠΟΣΤΑΣΗ. 11
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν οι λόγοι χωρισμού παραμένουν , μένεις χώρια, ξεκινάς γυμναστήριο , πας με μια πουτάνα (για να ξεκολήσει λίγο το μυαλό σου από το κορμί της) και προσπαθείς να μείνεις μακρυά. Δεν είσαι ο πρώτος δεν είσαι ο τελευταίος.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γυμναστήριο πάω εδω και καιρό, και για να πω την αλήθεια δεν με πείραξε και τρελά..Τουλάχιστον προς το παρόν.. Απλα το θέμα μου ειναι οτι φοβάμαι μην ενδώσω σε περίπτωση που μου πει να τα ξαναβρούμε και οτι δεν μπορει μακριά μου και τέτοια..Ξέω οτι αν τα ξαναβρούμε σε 1-2 μήνες το πολύ θα ξαναφτάσουμε στο ίδιο σημείο...
Lucifer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Βασικά ή της λες αυτά και κόβεις (κόβεις όμως, κρίμα είναι άμα είναι αυτή κολλημένη) ή αν θεωρείς πως είναι εφικτό, της ζητάς λίγο χρόνο (ΣΑΦΕΣ νούμερο) για να το ξαναδείτε μετά. Σε καμία περίπτωση μη την παρηγορήσεις με απαντήσεις του στυλ "σήμερα είμαι αποφασισμένος να το λήξουμε, αλλά αύριο μπορεί να μου γυρίσουν τα μυαλά" γιατί θα την βάλεις σε θέση αναμονής και θα είσαι και ανειλικρινής και για να έχεις ανοίξει θρεντ, κάτι τέτοιο δε της αξίζει. 4
YiN Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μην ξεχάσεις να πεις "It's not you, it's me" επίσης. Βασικά ή της λες αυτά και κόβεις (κόβεις όμως, κρίμα είναι άμα είναι αυτή κολλημένη) ή αν θεωρείς πως είναι εφικτό, της ζητάς λίγο χρόνο (ΣΑΦΕΣ νούμερο) για να το ξαναδείτε μετά. Σε καμία περίπτωση μη την παρηγορήσεις με απαντήσεις του στυλ "σήμερα είμαι αποφασισμένος να το λήξουμε, αλλά αύριο μπορεί να μου γυρίσουν τα μυαλά" γιατί θα την βάλεις σε θέση αναμονής και θα είσαι και ανειλικρινής και για να έχεις ανοίξει θρεντ, κάτι τέτοιο δε της αξίζει. Πέρα από την πλάκα, αυτό. 4
*nenya* Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ρεεεε τί κρίμα. Θα απαντήσω σοβαρά. Σε νιώθω αλλά νιώθω και το κορίτσι. Η αγάπη δεν γίνεται να της φύγει έτσι ξαφνικά αφού της πεις ότι θες να χωρίσετε... Το καλύτερο και γι'αυτήν και για σένα όμως είναι να ξέρεις σίγουρα τί θες πριν ανακοινώσεις οτιδήποτε. Μην αφήσεις ελπίδα για πισωγυρίσματα αν όντως νιώθεις ότι δεν πάει άλλο και θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις. Προσοχή! Όχι ελπίδες, όχι μηνυματάκια τύπου 'Μωρό μου σε σκέφτομαι', όχι επαφές. Θα χρειαστείτε χρόνο και οι 2 για να πάτε παρακάτω. Και επίσης, imo, καλό θά'ταν να της δώσεις και μια σωστή εξήγηση εκεί που θα μιλάτε. Γιατί αν δεν πεις γιατί θέλεις να χωρίσετε εκείνη θα βάλει στο μυαλό της ότι μόνο αυτή φταίει για όλα και άλλα τέτοια δυσάρεστα (ναι, μας βγαίνουν ανασφάλειες και κόμπλεξ σε τέτοιες καταστάσεις). Πολιτισμένη συζήτηση-πολιτισμένος χωρισμός.
mastor10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 βγαινεις με ενα κολλητο σου παιρνεις τα πανω σου κουρεύεσαι αλλα Till Lindermann ξυριζεσαι οσο πιο γαματα μπορεις να σκεφτεις και πας για αλλα 1
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 25 είμαι. Απλά είναι κάπως σαν να την "λυπάμαι" όταν μου λέει μετα απο 1 μέρα "χωρισμού" δεν μπορώ μακριά σου, και σ'αγαπώ πολύ και είσαι τα πάντα για μένα κτλ κτλ. Το θέμα είναι οτι τα εννοεί γιατί εχει αποδείξει άπειρες φόρες οτι πραγματικά σημαίνω πάρα παρα πολλά για αυτην!
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 η δυναμη της συνηθειας.... Μην ενδοσεις σε οτι σου λεει εαν για εσενα ειναι ξεκαθαρο το τι εχεις αποφασισει. Και το λεω οχι για εσενα αλλα γιαυτη. Ειναι εντελως ανανδρο να παιζεις μαζι της μιας και οπως ειπες και εσυ αξιζει. Προφανως και δεν μπορειτε να μεινεται φιλοι σε τετοια βαση , οποτε το μονο που σου μενει ειναι να κρατησεις αποσταση- και για τους δυο σας. 1
leonidas_fs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλα πως γίνεται όταν σου λέει δεν μπορώ μακρια σου και θέλω να είμαι μαζί για πάντα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις