Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται ρε συ. Θέλει ψυχικές αντοχές αλλά γίνεται.

Για το καλό σου και το καλό της ταυτόχρονα.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αφου λες πως την νοιάζεσαι δεν θα έπρεπε να θες για Αυτήν να κάθεσαι δίπλα της επειδή την λυπάσαι. Απο τον τρόπο που μιλάς φαίνεται καθαρά οτι την έχεις βαρεθεί και οτι σε έναν βαθμό δεν την σέβεσαι γιατι αλλιώς δεν θα σκεφτόσουν να παραμείνεις σε μία σχέση που είναι τελειωμένη γιατι καταρχήν είναι υποτιμητικό για την άλλην και κατα δεύτερον θα την υπεβαλες σε μία ψυχοφθόρα και επίπονη διαδικασία.

Παράτα την μία και καλή (με καλό τρόπο) και άσε την να σε ξεπεράσει και να προχωρήσει.

Βέβαια ψάξου λίγο, μην γουστάρεις τελικά κι εσύ και νομίζεις οτι θέλεις να χωρίσεις. Στα τρία χρόνια της σ΄χεσης μου το είχα πάθει κι εγω αυτό που λες αλλα μετά απο χωρισμό 3ών ημερών και ΠΟΛΥ κουβέντα τελικά είμαστε ακόμα μαζί και μάλιστα πολυ καλύτερα απο ότι στην αρχή (έχουμε κλείσει 5 χρόνια πλέον)

Δημοσ.

Λοιπόν, θα σου πω μία μαγική φράση που θα την έχεις πάντα στο μυαλό σου.

Μία από τις 3 δις.

Ειλικρινά, αυτή η φράση είναι τρόπος ζωής για μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυχρό αίμα θέλει για αρχή.Μην ξεχνάς πως μία σχέση θεωρείται εθιστική,δηλαδή αυτό που λέμε πως είμαστε μαζί απο συνήθεια.Θα κακοφανεί και στους δυο σας τον πρώτο καιρό αλλά μείνετε χώρια για αρκετό μεγάλο διάστημα ώστε να απαλλαγείτε από αυτό.Μετά βλέπεις πως έχουν τα πράγματα..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα πως γίνεται όταν σου λέει δεν μπορώ μακρια σου και θέλω να είμαι μαζί για πάντα;

Αδελφή, κατά προτίμηση δίδυμη, έχει ?

παιζει ενα σκυλοτραγουδο καμιά κομματάρα με το ρεφρεν "Σαββατο"

οποιος ξερει ας ποσταρει...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, θα σου πω μία μαγική φράση που θα την έχεις πάντα στο μυαλό σου.

Μία από τις 3 δις.

Ειλικρινά, αυτή η φράση είναι τρόπος ζωής για μένα.

Στο πίσω μέρος του μυαλού σου-λέμε τώρα- να λες ότι και εγώ ο μέγας μπρικομαν είμαι ένας στα 3 δις.Θα φτιάξεις χαρακτήρα.

• Like 8
Δημοσ.

Στο πίσω μέρος του μυαλού σου-λέμε τώρα- να λες ότι και εγώ ο μέγας μπρικομαν είμαι ένας στα 3 δις.Θα φτιάξεις χαρακτήρα.

Μα δεν είμαι ένας από τους 3 δις. Δεν είμαι απλός θνητός πολίτης όπως οι υπόλοιποι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...