Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 @Haldol δεν έχω λόγια.....έχεις δίκιο σε όλα........
Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Βλέπετε όταν τις έπαιρνα δαχτυλίδια, τα μονόπετρα, τα δώρα και της έκανα όλα τα χατήρια ήμουν καλος, όταν έφερνα το μηνιάτικο στο σπιτι και της το ακούμπαγα μέχρι φράγκο για να κανονίσει και να κάνει αυτή το κουμάντο ήμουν χρυσός; Εγώ φταίω που ποτέ να μην της χαλάσω χατήρι, εγώ φταίω που 5 χρόνια ήμουν σπίτι δουλεία, δουλεία σπίτι και δεν είχα βγεί τόσσα χρόνια με ένα φίλο ώς αργά για μια μπύρα για να μην ανησυχεί και για να μην ζηλεύει. Το αυτό.. Όταν μπήκες σωγαμπρος δεν σκέφτηκες την χειρότερη; Σε εκανε όπως ήθελε και τώρα αυτό που έφτιαξε δεν της αρέσει Κλασική περίπτωση χορηγού... 7
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 έχουν πεθάνει και οι 2 σε αυτοκινητιστικό δυστυχημα και ο αδερφός μου (μικρότερος) στην Θεσσαλονίκη edit: Με την γιαγία έμενα μέχρι τα 27 μου που πήγα και έμεινα μαζί της.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Sta 26-27 σου που έμενες; Επίσης, μας έκανες την περιβόλι τώρα(ήταν κιόλας...)...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 σας ευχαριστώ πολύ όλους που τρέξατε να μου δώσετε συμβουλές..... ελπίζω όλα να πάνε καλά
Politis1975 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εχω χωρισει απο 3 Αρραβωνες και ενα γαμο-Η γκομενα σου εχει πανω απο 4 μηνες αλλον και πηδιεται χωρις εσυ να εχεις παρει χαμπαρι ( κοινος κοιμασαι ορθιος). Δεν θα πω ποιος φταιει επειδη εχει αλλον και επειδη σε χωριζει ενα θα σου πω περπατωντας τα 38 προς 39.... Οι γκομενες ειναι σαν τα φρουτακια, Οσο βαζεις παιζεις,Οταν σταματας πανε αλλου !!! Λοιπον συμβουλη απο καμμενο αγρια... ΓΡΑΨΤΗΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΒΡΕΣ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΥΞΑ 5 ΕΤΩΝ-ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ !! Ολα θα πανε καλα φιλε ΟΛΑ ! 11
Superuser Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πω ρε φίλε! Συγγνώμη αλλά είσαι η κλασική περίπτωση άντρα θύμα Μου λες δεν έκανες φιλίες μην τυχών την δυσαρεστήσεις Προφανώς αυτό το επιδίωκε αυτή ώστε επειδή δεν έχεις στήριγμα (αφού οι γονείς σου φύγανε) να είναι το μοναδικό ώστε να έχει το πάνω χέρι Φταις Φταις φίλε και πολύ μάλιστα.. Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρός(την ίδια ηλικία έχουμε σχεδόν..) Σαν χορηγό σε είχε και σαν χορηγό θα σε θυμάται... Δεν αξίζει να χαλιεσαι Έλα τρίκαλα να σε φιλοξενήσω αν θες.. 5
trek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Φιλαράκι, με το συμπάθειο, αλλά κάτι δεν μου κολάει εδώ ή κάτι δεν μας λες. Δεν μπορεί να σηκώθηκε έτσι ένα πρωί και να σου είπε.. ξεκουμπίδια! Κάτι καβγαδάκια θα είχαν γίνει και μάλλον τον τελευταιό καιρό πιο έντονα. Ετσι δεν είναι?
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εχω χωρισει απο 3 Αρραβωνες και ενα γαμο Αρχηγέ, με το συμπάθειο κι όλας, αλλά εγώ στη θέση σου θα τις ρεγούλαρα τις συμβουλές. Καταλαβαίνω πως το λες ως αποδεικτικό εμπειρίας, αλλά είναι σα να σου λέω "λοιπόν, άκου πως θα τις παίρνεις τις στροφές, 4 αμάξια έχω διαλύσει έτσι". 57
Politis1975 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Πω ρε φίλε! Συγγνώμη αλλά είσαι η κλασική περίπτωση άντρα θύμα Μου λες δεν έκανες φιλίες μην τυχών την δυσαρεστήσεις Προφανώς αυτό το επιδίωκε αυτή ώστε επειδή δεν έχεις στήριγμα (αφού οι γονείς σου φύγανε) να είναι το μοναδικό ώστε να έχει το πάνω χέρι Φταις Φταις φίλε και πολύ μάλιστα.. Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρός(την ίδια ηλικία έχουμε σχεδόν..) Σαν χορηγό σε είχε και σαν χορηγό θα σε θυμάται... Δεν αξίζει να χαλιεσαι Έλα τρίκαλα να σε φιλοξενήσω αν θες.. Σιγουρα το ξερει οτι φταει ομως τωρα εμαθε και δεν θα την ξαναπαθει ( δεν ειναι και σιγουρο αν κρινεις απο εμενα ) Λοιπον τα πραγματα με τις καριολες που εχουμε μπλεξει ειναι δυσκολα παιδια δεν ειναι Αστεια ... Εμεις ομως τις καναμε καριολες και παρτουζιαρες γιατι τις ζαλιζουμε συνεχεια με διαφορες παπαριες που σκεφτομαστε... " φερε την φιλη σου να κανουμε παρτουζα" ..." θες να κανουμε αυτο ; " Ε μαγκες αυτα και διαφορα αλλα με τα βρωμο-games πληρωνονται. Οταν εχεις γυναικα θα εχεις γυναικα θελει καποια πραγματα εστω τυπικα να τα τηρεις -εστω και αν σε χαλανε πολυ !!! Αυτα κοιτανε αυτες οι βρωμες και απο αυτα την κανουν !! Αρχηγέ, με το συμπάθειο κι όλας, αλλά εγώ στη θέση σου θα τις ρεγούλαρα τις συμβουλές. Καταλαβαίνω πως το λες ως αποδεικτικό εμπειρίας, αλλά είναι σα να σου λέω "λοιπόν, άκου πως θα τις παίρνεις τις στροφές, 4 αμάξια έχω διαλύσει έτσι". Ενταξει μια αποψη εγραψα βρε παιδια Οποιος θελει με παιρνει στα σοβαρα-οποιος θελει λεει " ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ " Χιλια συγνωμη αν ενοχλησα. *** Φιλε κατι μας κρυβεις σιγουρα γιατι οι γυναικες το σκεφτονται πολυ καιρο για να την κανουν. Κατι τις εκανες Η κατι δεν τις εκανες ( που τις αρεσει εννοω) Φυσικα τωρα τελειωσε μην κανεις το λαθος και παρακαλεσεις σε ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Καλη τυχη απο εμενα δεν θα σου ξαναγραψω ας γραψουν τα νεα τα παιδια εγω οτι ηταν να γραψω το εγραψα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 οχι κανενας καύγας. τις τελευταίες δεκα μέρες μου φαινόταν σαν να ήμουν ξένος. την Παρασκευή την πίεσα να μου πει τι έχει και μου τα ξερασε όλα.
Lucifer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΑ. ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΕΣ. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις