NastroAzzurro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μια ασχολια μου ειναι να ψαχνω τις αγγελιες για τυχον πραγματα που με ενδιαφερουνε αυτο που συνανταω συνεχεια ειναι οτι στις 10 αγγελιες οι 8 θα ειναι πουλαω iphone... τι γινεται παιδια μηπως ειναι μαπα το καρπουζι? η καλυτερα το μηλο? μπορει καποιος να το αναλυσει?
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μια ασχολια μου ειναι να ψαχνω τις αγγελιες για τυχον πραγματα που με ενδιαφερουνε αυτο που συνανταω συνεχεια ειναι οτι στις 10 αγγελιες οι 8 θα ειναι πουλαω iphone... τι γινεται παιδια μηπως ειναι μαπα το καρπουζι? η καλυτερα το μηλο? μπορει καποιος να το αναλυσει? Απλά κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση του iphone, πολλοί πουλάνε την προηγούμενη για να πάρουν την καινούρια. Και δεδομένου ότι τα iphone διατηρούν υψηλά την αξία τους, για κάποιους συμφέρει αυτή η κίνηση. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι είναι μάπα από αυτό. 2
NastroAzzurro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 βλεπω πως πουλανε κ τα 5αρια ομως οχι μονο τις παλαιες εκδοσεις... δεν ειναι υποπτο? ενταξει το κλειδωμα αλλα δεν το γνωριζαν νωριτερα? μου φενεται πως ειναι υπερεκτιμημενα....
george kesoglu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αστο αδερφε Μαπα είναι το τηλ Μην το πάρεις Sent from my iPhone using Insomnia 2
evoracing Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Αστο αδερφε Μαπα είναι το τηλ Μην το πάρεις Sent from my iPhone using Insomnia xaxaxa LOOOL!!
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 βλεπω πως πουλανε κ τα 5αρια ομως οχι μονο τις παλαιες εκδοσεις... δεν ειναι υποπτο? ενταξει το κλειδωμα αλλα δεν το γνωριζαν νωριτερα? μου φενεται πως ειναι υπερεκτιμημενα.... Όλα τα κινητά τηλέφωνα των 700 ευρώ είναι υπερεκτιμημένα. Προφανώς δεν μπορούμε να βρισκόμαστε μέσα στο μυαλό του καθενός και να ξέρουμε γιατί το πουλάει. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται ύποπτο.
NastroAzzurro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δεν ειχα σκοπο να παρω τετοιο... απλα μου φενεται παραξενο που ολοι τα πουλανε.... εγω ξερω πωσ αμα ειναι καλο κατι δεν το πουλας το κρατας....
tolis_01 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δεν ειχα σκοπο να παρω τετοιο... απλα μου φενεται παραξενο που ολοι τα πουλανε.... εγω ξερω πωσ αμα ειναι καλο κατι δεν το πουλας το κρατας.... Άμα ίσχυε αυτό, θα είχαν κλείσει όλες οι εταιρίες Καλώς ή κακώς, υπάρχουν άτομα που αλλάζουν κινητό ακόμα και κάθε μήνα.
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Χάλια μαύρα Sent from my iPhone using Insomnia
NastroAzzurro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 τσιμπανε ομως.... αχαχαχα.... αντε καλο μεσημερι
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ... δεν ειχα σκοπο να παρω τετοιο... απλα μου φενεται παραξενο που ολοι τα πουλανε.... εγω ξερω πωσ αμα ειναι καλο κατι δεν το πουλας το κρατας.... ... και εγώ ξέρω ότι, για ότι δεν με αφορά - ενδιαφέρει δεν ασχολούμαι .. 1
george kesoglu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) τσιμπανε ομως.... αχαχαχα.... αντε καλο μεσημερι τι καλο μεσημερι ;;; !!!! εμεις να σε βοηθησουμε θελουμε μην φευγεις σε παρακαλω Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2013 από george kesoglu
Alithinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Βλέπεις περισσότερες αγγελείες γιατί είναι πιο δημοφιλείς και τα έχει αγοράσει περισσότερος κόσμος. Απλά κάτι που έχει πουλήσει 20,000 κομμάτια,θα έχει περισσότερες αγγελείες από κάτι που έχει πουλήσει 5,000 κομμάτια. Τώρα οι λόγοι που τα πουλάν διάφοροι άνθρωποι είναι διάφοροι.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Η διάθεση είναι φανερή,ένα flame μέχρι να σερβιριστεί το Κυριακάτικο μεσημεριανό να μας ανοίξει η όρεξη..
NastroAzzurro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 χαχα σωστος moviemaker... καλο μεσημερι σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις