Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να κάνω;<br>

Δεν την αντέχω! Μου στέλνει μηνύματα στο Facebook και βρήκε και τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα ''gia cou Gianni, ti kaneic;

Μένει τώρα να την βρω να περνά τυχαία έξω από το σπίτι μου για να φρικαρω.

Η κοπέλα μου γελάει με το σκηνικό αλλά εγώ ξενερωνω άσχημα!

Δημοσ.

Τι να κάνω;

Δεν την αντέχω! Μου στέλνει μηνύματα στο Facebook και βρήκε και τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα ''gia cou Gianni, ti kaneic;

Στείλε της το ς να το κάνει copy-paste. Δεν θα μας βγάλετε τα μάτια...

• Like 4
Δημοσ.

Κατι κανουν οι πλανητες σημερα....

Δεν εξηγειται αλλιως να ανοιγουν τετοια θεματα σημερα.....

• Like 2
Δημοσ.

Τι να κάνω;

Κουκιά σπέρνω πες της ...

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα πάντως με την περιγραφή στο αρχικό post σου t.s., πρέπει να είναι εντυπωσιακό μωρό...

post-201720-0-13030900-1359323941_thumb.jpg

Εγώ λέω να τής κάτσεις. Μπορεί να κάνει τρομερό κρεβάτι...

Δημοσ.

Εισαγωγή:

Προτείνω να διαβαστεί αυτό το ποστ με μουσική αφήγησης

Μια ακριβώς από τα ίδια είχα πάθει και εγώ 15-16(πρώτη λυκείου) βέβαια τότε δεν είχαμε κινητά και face αλλά ερχόταν από το διπλανό τμήμα σε κάθε διάλειμμα και με ακολουθούσε σε κάθε δήμα μου

Βέβαια στην αρχή την αγνοούσα και το έπαιρνα στον χαβαλέ αλλά μετά από λίγο έγινα o περίγελος της πρώτης λυκείου και όχι μόνο

Δεν ήξερα τι να κάνω.. έπιασα την μοναδική φίλη που είχε και μου είχε πει οτι ουτε η ίδια δεν την αναγνώριζε με την συμπεριφορά της..

Οπότε έπιασα την ίδια να την πείσω..ήταν ανένδοτη..

Είχα τρελαθεί..

Ώστε μία μέρα, ως απελπισμένος, την άρχισα στα βρισιδια μπροστά σε κόσμο και σε δύο καθηγητές(έφαγα διήμερη αποβολή, ήρθαν γονείς, χαμός..) και από τότε δεν με ξαναενοχλησε..

Ήταν όπως περιγράφεις την δική σου...

Η ειρωνεία;

Μετά από δέκα χρόνια πάω εφορία για κάτι που χρειαζόταν για την δουλειά μου και ακούω στον γκισέ το ονοματεπώνυμο(ναι! ακόμη το θυμάμαι)

Και σκάει μυτη μία μουν@ρα..μένω μαλάκας,την ρωτάω και συστήνομαι, παγώνει, με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω, μου πετάει ένα σκέτο ευχαριστώ, γυρίζει και φεύγει..

Άλλος άνθρωπος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...