Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά κατάλαβα ότι το NBA 2K25 θα μπει στο playstation plus από 3 Ιουνίου; Εφόσον κάνω 12μηνη συνδρομή essential θα το έχω στην συλλογή μου για παιχνίδι ;

Επεξ/σία από Gerara_
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gerara_ είπε

Σωστά κατάλαβα ότι το NBA 2K25 θα μπει στο playstation plus από 3 Ιουνίου; Εφόσον κάνω 12μηνη συνδρομή essential θα το έχω στην συλλογή μου για παιχνίδι ;

Καλησπέρα, ναι θα το έχεις στην συλλογή σου και θα μπορείς να παίζεις όσο έχεις ps plus

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, υπαρχει κανενα τηλεφωνο ή e-mail της Sony ωστε να ακυρωσω τη συνδρομη στο PS plus? Μπαινοντας απο το PSN στην υποστηριξη μου βγαζει σφαλμα και δεν μου επιτρεπει να επικοινωνησω.

Πριν 4-5 μερες ειχα πατησει ακυρωση συνδρομης μεσω της κονσολας, παρολα αυτα μου εκαναν αυτοματη χρεωση και ανανεωση της συνδρομης. Εχει κανεις ιδεα αν θα μπορεσω να ακυρωσω και να μου επιστρεψουν τα χρηματα; Να κανω αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα;

Αν εχει κανεις εικονα ας ριξει καμια ιδεα. Ευχαριστω.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Καλησπερα παιδια, υπαρχει κανενα τηλεφωνο ή e-mail της Sony ωστε να ακυρωσω τη συνδρομη στο PS plus? Μπαινοντας απο το PSN στην υποστηριξη μου βγαζει σφαλμα και δεν μου επιτρεπει να επικοινωνησω.

Πριν 4-5 μερες ειχα πατησει ακυρωση συνδρομης μεσω της κονσολας, παρολα αυτα μου εκαναν αυτοματη χρεωση και ανανεωση της συνδρομης. Εχει κανεις ιδεα αν θα μπορεσω να ακυρωσω και να μου επιστρεψουν τα χρηματα; Να κανω αμφισβητηση συναλλαγης στην τραπεζα;

Αν εχει κανεις εικονα ας ριξει καμια ιδεα. Ευχαριστω.

Μην κάνεις αμφισβήτηση, θα φας κατευθείαν ban.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 18:00
211 19 88 791

https://www.playstation.com/el-gr/support/contact-us/?category=store&subCategory=refunds

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Μην κάνεις αμφισβήτηση, θα φας κατευθείαν ban.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 18:00
211 19 88 791

https://www.playstation.com/el-gr/support/contact-us/?category=store&subCategory=refunds

Ευχαριστω πολυ αδερφε, ημουν ετοιμος να πατησω αμφισβητηση.

Τους εστειλα mail γιατι μαλλον λογω της ημερας ειναι σε αργια.

Πληροφοριακα, εχει συμβει και σε αλλον κατι παρομοιο; Εκανα εγω καποιο λαθος στην ακυρωση της συνδρομης ή ειναι καποιο λαθος στο συστημα της Sony?

Δημοσ.

Ενημερωτικά στο τηλ είναι φουλ εξυπηρετικοί. Θεωρητικά αν δεν έχεις κάνει χρήση προνομίων, δεν νομίζω να φέρουν αντίρρηση για επιστροφή χρημάτων. 14 μέρες έχεις κανονικά για ακύρωση. Απλά μην κατεβάζεις games κτλ μέσω συνδρομής. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχει καποιες καλες περιπτωσεις σε summer sales:

Mortal Kombat 11 PS4-PS5
-90% Offer price, €4.99. Original price, €49.99.
---

Resident Evil Village PS4-PS5
-75% Offer price, €9.99. Original price, €39.99.
---

Life is Strange 2 Complete Season PS4
-80% Offer price, €6.39. Original price, €31.95.
---

SUPERHOT VR PS4 
-60% Offer price, €9.99. Original price, €24.99.
(δεν πεφτει με τιποτα το ατιμο πιο κατω...)

---

EA SPORTS™ WRC 24 PS5
-70% Offer price, €14.99. Original price, €49.99.

---

Far Cry 5 PS4 (οπως και ubisoft που βγαινουν συνηθως)
-85% Offer price, €10.49. Original price, €69.99.
---

• Like 1
Δημοσ.

Στις 15 Ιουλίου φεύγουν από την υπηρεσία extra τα Dying Light 2, Remnant II, Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, Mount & Blade II: Bannerlord, Job Simulator και Vampire: The Masquerade - Swansong. Εκτός από την πτώση της ποιότητας στην υπηρεσία, μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι φεύγει το Dying light 2, που προστέθηκε πριν από λίγους μήνες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pictorino είπε

Στις 15 Ιουλίου φεύγουν από την υπηρεσία extra τα Dying Light 2, Remnant II, Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, Mount & Blade II: Bannerlord, Job Simulator και Vampire: The Masquerade - Swansong. Εκτός από την πτώση της ποιότητας στην υπηρεσία, μου προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι φεύγει το Dying light 2, που προστέθηκε πριν από λίγους μήνες. 

Το οποίο είναι και ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν μπορείς να βγάζεις ένα τίτλο που μπορεί να σου πάρει και 40-50 ώρες να τον τερματίσεις, σε τόσο μικρό διάστημα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ να προσθέσω το diablo 4 στην βιβλιοθήκη ούτε από pc ούτε από κινητό ούτε από ps4. Not avaiable for purchase μου βγάζει. Υπάρχει πρόβλημα γενικό  ή είναι μόνο σε μένα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, menel34 είπε

Δεν μπορώ να προσθέσω το diablo 4 στην βιβλιοθήκη ούτε από pc ούτε από κινητό ούτε από ps4. Not avaiable for purchase μου βγάζει. Υπάρχει πρόβλημα γενικό  ή είναι μόνο σε μένα

Εγω το πήρα κανονικά. Απλα έχει 2 διαφορετικά και οταν επιλεξεις το δευτερο στο βάζει στο καλάθι και το πέρνεις με 0€

Δημοσ.
1 hour ago, menel34 said:

και εδω το ιδιο μου λεει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, menel34 είπε

Ναι παίζει κάποιο πρόβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...