doctorkostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Level up το ινσομνια. Οτι θα εβλεπα και ακτινογραφιες δεν το περιμενα. 12
patriot21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Level up το ινσομνια. Οτι θα εβλεπα και ακτινογραφιες δεν το περιμενα. Tι το περασες δηλαδη ρε φιλε,νηπιαγωγειο?Εδω ολοι ξερουμε τα παντα και δινουμε απαντησεις σε οποιαδηποτε ερωτηση! Δεν υπαρχει ερωτηση που να μεινει αναπαντητη!Απλα τα πραγματα! 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Level up το ινσομνια. Οτι θα εβλεπα και ακτινογραφιες δεν το περιμενα. Καμια γνωμη εχεις;Ειναι ραγισμα τελικα η οχι;
deesnider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Level up το ινσομνια. Οτι θα εβλεπα και ακτινογραφιες δεν το περιμενα. Φάτηνα τώρα, που μού την είχες δει μονοπώλιο! 5
doctorkostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καμια γνωμη εχεις;Ειναι ραγισμα τελικα η οχι; Θα παραμεινω ευγενικος και κουλ. Γιατι η γνωμη η δικη μου μετραει (και οποιουδηποτε εδω μεσα) και του γιατρου που σε ειδε απο κοντα οχι? @deesnider μου χαλας την πιατσα εσυ. 2
deesnider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι η γνωμη η δικη μου μετραει (και οποιουδηποτε εδω μεσα) και του γιατρου που σε ειδε απο κοντα οχι? Να φτιάξει λογαριασμό στο insomnia και να κάνει διαγνωστικά post, άμα θέλει να μετράει η γνώμη του... @deesnider μου χαλας την πιατσα εσυ. Αίμα θα φτύσεις!!! 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι στην 5η μερα σημερα και μου ποναει ολο και λιγοτερο.Βαζω και Voltaren emugel εδω και 2 μερες και εχει βοηθησει.Τελικα δε πρεπει να ειναι ραγισμα ε?
AntiCambeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν στραμπουλήξεις και τα υπόλοιπα δάχτυλα,θα πρηστούν και θα είναι όλα ίδια. Problem solved... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ο πονος μου έχει φύγει τώρα.Μόνο οταν το πιέζω με λίγη δύναμη πονάει λίγο.και το πρήξιμο έχει μειωθεί σε αρκετό βαθμό.Μάλλον κάκκωση στον μύ ήτανε.Βάζω και Voltaren 7 μέρες τώρα και έχει βοηθήσει Αν στραμπουλήξεις και τα υπόλοιπα δάχτυλα,θα πρηστούν και θα είναι όλα ίδια.Problem solved... Πολύ κοκκαλιάρης είσαι, φάε τίποτα.
hackerW32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ηρθα και εγω, χτυπησα ενα ντουβαρι απο τα νευρα μου (με στραβοκοιταξε) και το μικρο μου δαχτυλο δεν κλεινει τελειως. Το θεμα ειναι πως ειμαι σε δουλεια μεχρι τις 10 σεπτεμβρη, σερβιτορος μπαρ κλπ Παγο δεν εβαλα οταν εγινε γιατι επεσα για υπνο και το προι το ειδα πρισμενο εκει στα knuckles του μικρου δαχτυλου, και το δυπλα ηταν ετσι αλλα εγινε καλα σιγα σιγα. Οσο μπορω δεν το κουναω καν, βαζω παγο και το τριβω. Αυτο το πραγμα που εγραψα πρηξιμο στο χερι χτυπημα στο google και μου εβγαλε insomnia πρωτο πρωτο ειναι μαγικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα