Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω, εσυ το ανεφερες σαν θεμα και το παιξες μπαμπινιωτης, οχι εγω.
Str Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Οι Έλληνες δεν είμαστε οι πιο ρατσιστές από όλους... Σε κάθε περίπτωση, όταν μια ομάδα ανθρώπων καταπιέζεται με οποιοδήποτε τρόπο, έχει ως αντανακλαστικό τη συσπείρωση. Κατ' επέκταση, όταν "σφίγγουν τα ζωνάρια" ο άνθρωπος καταφεύγει στη συσπείρωση την εθνική και παρατηρείται ένα κύμα ρατσισμού. Το μεγάλο λάθος που κάναν οι αριστεροί ήταν να αφήσουν την έννοια πατρίδα να την καπηλεύονται οι (ακρο-)δεξιοί γιατί πάντα υπήρχε μια ανασφάλεια ως τον προσδιορισμό του "πότε σταματάω να είμαι πατριώτης και αρχίζω να είμαι εθνικόφρων" Πράγμα κατά τη γνώμη μου άκρως απαράδεκτο... κάθε αριστερός (πρέπει να) είναι πατριώτης... Οι αριστεροί πολεμούσαν τους Ναζιστές από αγάπη για την πατρίδα τους... Δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να είσαι ρατσιστής... 3
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 τα παιδια στα βιντεο υποτιθεται ειναι ορφανα η παιδια αλλοδαπων οικογενειων που εχουν ερθει ελλαδα;
tolis_01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και φυσικά, δεν μιλάει για παστίτσιο για να κουνηθεί κανας εισαγγελέας. Για απλές δολοφονίες προτρέπει. 12
chill Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχουν νομοι για την λαθρομεταναστευση. Γελάω!!! Και που υπάρχουν νόμοι δηλαδή τι; Εφαρμόζονται; Η τραγική εικόνα της χώρας ως προς το θέμα των λάθρο μάλλον το αντίθετο μου δείχνει. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι μισοί θέλουν να τους κρατήσουμε και οι άλλοι μισοί θέλουν να τους σκοτώσουμε. Ούτε το ένα ούτε το άλλο αποτελεί λύση. Αλλά λύση δεν αποτελεί και ο ξένιος Δίας. Είναι σαν να χει πιάσει φωτιά ένα σπίτι και εσύ να προσπαθείς με έναν κουβά νερό να σβήσεις την φωτιά και να έχεις παράλληλα την ψευδαίσθηση ότι κάτι κάνεις. Το πόσες παράνομες δε ελληνοποιήσεις έχουν γίνει για....εκλογικούς σκοπούς και λόγω χρηματισμού των δημόσιων (τρομάρα τους) λειτουργών το ξέρουν και οι πέτρες. Ακόμα και εκεί πρέπει να γίνει επανέλεγχος όλων των υποθέσεων σε βάθος 20ετίας. Point is δεν υπάρχει καμία μεταναστευτική πολιτική στην Ελλάδα (ανάμεσα σε τόσα άλλα που δεν υπάρχουν). Η μετανάστευση αποτελει τεράστιο πρόβλημα για την χώρα και επιτέλους θα πρέπει να υπάρξει μια ριζική λύση. 1
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, αλλα ρε τσιλ, ποια ειναι αυτη η λυση? Ειπες τι δεν λειτουργει, και συμφωνω μαζι σου
pavlinara Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Οι Ελληνες,πως γινεται να απαλλαγουμε απο την Ελληνικη ιθαγενεια,ξερει κανεις? αφού μένεις στην Αυστρία μπορείς να πάρεις την αυστριακή ιθαγένεια
dreamercon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 και οι Έλληνες της Αμερικής έχουν την αμερικάνικη ιθαγένεια κι ας μην είναι Αμερικάνοι,δεν έχει τόση σημασία πια. !?!?! Αμερικανός είναι εκείνος που έχει την αμερικανική ιθαγένεια. Πες το αυτό που έγραψες σε έναν ελληνοαμερικανό να γίνει έξαλλος. 1
Razor7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καταλαβαινεις οτι οι λεξεις ειναι "εκει" για να εξυπηρετουν τον κοσμο και οχι το αντιθετο? Οτι οι λεξεις αλλαζουν σημασια αναλογως την εποχη? Ποιόν κόσμο να εξυπηρετήσουν ρε,τον κομματικό κόσμο εννοείς?Να πάρουν ψηφαλάκια και μίζα από την ΕΕ για κάθε κεφάλι που μπαίνει?
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ποιόν κόσμο να εξυπηρετήσουν ρε,τον κομματικό κόσμο εννοείς?Να πάρουν ψηφαλάκια και μίζα από την ΕΕ για κάθε κεφάλι που μπαίνει?
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξερω, εσυ το ανεφερες σαν θεμα και το παιξες μπαμπινιωτης, οχι εγω. Ε ναι, μόνο να ειρωνεύεσαι ξέρεις εσύ. Ούτε λόγος να απαντήσεις επί της ουσίας.
status Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κρίμα που πάει για κλείδωμα, μένετε στα σημασιολογικά των λέξεων και όχι στο θεσμικό του. 2
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι, μόνο να ειρωνεύεσαι ξέρεις εσύ. Ούτε λόγος να απαντήσεις επί της ουσίας. Ε ναι, εκανες μια αναλυση της λεξης, ειπες "αφου ειναι ετσι, ποτε κανεις ξενος θα μπορει να αποκτησει την ελληνικη ιθαγενεια", και μετα λες οτι εγω δεν απανταω επι της ουσιας.
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι, εκανες μια αναλυση της λεξης, ειπες "αφου ειναι ετσι, ποτε κανεις ξενος θα μπορει να αποκτησει την ελληνικη ιθαγενεια", και μετα λες οτι εγω δεν απανταω επι της ουσιας. Μπορείς να μου δείξεις με quote πότε ακριβώς είπα κάτι τέτοιο? Καθώς επίσης και πότε είπα να "γκετοποιήσουμε" τους ξένους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα