evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω δει κάτι μεμβράνες που τις κολλάνε σε αυτοκίνητα. Που μπορώ να βρω τέτοια δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα. Θέλω να γίνω λίγο καγκουρας και να βάλω στο gamepad xbox για να αλλαχτεί όλη αυτή η ασπρίλα σε carbon και οι γυαλιστερές επιφάνειες (κουμπιά RB-LB-RT-LT) σε μαύρο ματ ή όλα μαύρο ματ. Θα με ενδιέφερε και από ebay αλλά θέλω να μου πείτε αν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Tenshi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω δει κάτι μεμβράνες που τις κολλάνε σε αυτοκίνητα. Που μπορώ να βρω τέτοια δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα. Θέλω να γίνω λίγο καγκουρας και να βάλω στο gamepad xbox για να αλλαχτεί όλη αυτή η ασπρίλα σε carbon και οι γυαλιστερές επιφάνειες (κουμπιά RB-LB-RT-LT) σε μαύρο ματ ή όλα μαύρο ματ. Θα με ενδιέφερε και από ebay Ψάχνεις carbon wrap στο ebay αλλά θέλω να μου πείτε αν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ιώβεια υπομονή και σταθερό χέρι...
evoracing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Αυτά ευτυχώς τα έχω εννοώ τίποτα υγρά. Είδα ότι το κάνουν με αερόθερμο, σεσουάρ κάνει?
Sadamiraq Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δες στης αγγελιες,ενα παλικαρι angeleye λεγεται πουλαει μεμβρανες σε διαφορα μεγεθη και τιμες,οι τιμες ειναι πολυ καλες ακομα και απο του ebay καποιες,εχω παρει αρκετα πραματα και ειναι αρκετα καλης ποιοτητας,ναι κανει και με σεσουαρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα