Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Εχω ένα πινσερ και δίνεται το προι της έδωσα ένα κόκαλο χοιρινού. Πρέπει να τις έχει μπει κάποιο στο δόντι γιατί της δίνω να φάει και με διακόσια το μασάει και κάπου κάπου κάνει σαν να έχει φαγούρα στην γλώσσα και κινεί με τα μπροστινά πόδια το στόμα της. Τι να κάνω;;;

Sent from my iPod touch using Insomnia

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σκηλακι??????????????? παραλιγο να φυγει ο καφες στην οθονη..........anyway

Στον κτηνιατρο μη ρωτας καθολου.

ενω το προι ειναι καλυτερο!

Δημοσ.

μάλλον δεν έχεις πρόβλημα μόνο με το σκηλάκι αλλά και με την ορθογραφία σου!

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε κτηνίατρο όπως σου είπαν από πάνω...

• Like 1
Δημοσ.

ενω το προι ειναι καλυτερο!

σε σχεση με το βραδι.........! :P

Θα μου πάρει λεφτά γιατί δεν έχω μια.... :/

Sent from my iPod touch using Insomnia

Αν δεν εχει ουτε για τσιγαρα θα σου παρει σιγουρα.

Δημοσ.

Για αρχή μάθε πως στους σκύλους αποφεύγουμε να δίνουμε κόκκαλα .

Εδω κανεις λαθος .

Δημοσ.

Εδω κανεις λαθος .

Εγω είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω πως δεν δίνεις σε σκύλο αληθινά κόκαλα , διότι υπάρχει εδω μέσα κόσμος που δεν γνωρίζει πολλά , διαβάζει και επηρεάζεται .

Αποκεί και πέρα , εσυ μπορείς να πιστεύεις και να κάνεις ότι θέλεις , αλλά με δική σου ευθύνη σχετικά με την υγεία του σκύλου .

Δημοσ.

Εχω και γω πιντσερ και επειδη εχουν μια μανια να μασανε και να δαγκωνουν τα παντα λες και δεν υπαρχει αυριο...προτιμοτερο ειναι να μην δινουμε στα πιντσερ και γενικοτερα στα σκυλια κοκκαλα..γιατι σπανε κομματακια που ειναι συνηθως αιχμηρα και χαιρετα μας τον πλατανο...

η πλακα ειναι οτι το δικο μου παραλιγο να κανει την μαλακια του με ενα παιχνιδι κοκκαλο...απο κεινα που χουν κατι κομπους στις ακρες και δαγκωνε δαγκωνε...λιωνουν και ξεδενονται....

ε το μαλακιδι το ελιωσε..τον ελυσε τον κομπο..τον εκοψε..και εφαγε 1-2 κομματια....

και μετα περπατουσε σαν ζαβλακωμενο και παραπατουσε..μεχρι που εκανε εμετο και εβγαλε τα κομματια....

Οποτε , ποτε αληθινα κοκκαλα , και κοκκαλα με "κομπους" με προσοχη και επιτηρηση :)

Δημοσ.

Εδω κανεις λαθος .

Μια χαρά τα λένε!

Δεν κάνει να δίνεις μαγειρεμένα κόκαλα στο σκύλο. Μπορούν πανεύκολα απο τα τρίμματα που δημιουργούνται κατα το δάγκωμα να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα σε έντερο, κοιλιά και ούλα.

Μόνο ωμά ή κάτι ειδικά κόκαλα του εμπορίου

Στην περίπτωση του ποστ κτηνίατρο οπωσδήποτε! ειδικά αν βλέπεις ότι δεν σταματάει, μην το αφήνεις για αύριο

Δημοσ.

Σεβαστή καθ' όλα η άποψη των ειδικών, αλλά η προσωπική μου εμπειρία, μέσα από 40 χρόνια συμβίωσης με πάνω από 15 σκύλους, μου έδειξε το αντίθετο: Όλοι έτρωγαν κόκαλα και κανένας, ποτέ δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Επειδή όμως πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο τής ακραίας εξαίρεσης, δε συμβουλεύω. Απλά το αναφέρω.

(Διευκρίνιση: Αναφέρομαι αποκλειστικά σε «χοντρά» κόκαλα, από μοσχάρι π.χ., τα οποία θρυμματίζονται με τη μάσηση. Τα κόκαλα των πουλερικών, ή του αρνιού, τα οποία σχίζονται κατά μήκος δημιουργώντας «λόγχες», απέφευγα τόσο από μόνος μου να τους τα δίνω, όσο και κατόπιν συμβουλής των κτηνιάτρων).

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχεις μια και αναλαμβανεις φροντιδα ζωντανου ?

Μαλιστα ...... το διαβασαμε κι αυτο !!!!!!

Στερησε κατι απο τον εαυτο σου τοτε και αναλαβε τις ευθυνες σου....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...