apostolisR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποια ειναι τα hobbies σας; Γραψτε κατι για αυτα. Ενα απο τα hobbies μου ειναι το urban exploration που γινεται με παρεα. Εξερευναμε διαφορα μερη της πολης, αλλα παμε και στο υπαιθρο. Παραδειγματα εξερευνησης ειναι εγκαταλελειμενοι οικισμοι, μοναστηρια, εργοστασια, σπηλιες, καστρα κλπ Τα θετικα αυτου του hobby ειναι η παρεα, η ιστορια του συγκεκριμενου μερους, η πεζοπορια, κλπ. Τα αρνητικα ειναι η επικινδυνοτητα ωρισμενων χωρων (πχ παλια κτιρια), νομικα θεματα (πχ εισοδος σε ξενη περιουσια) κλπ Συνηθως η εξερευνηση κραταει μια ή δυο μερες (πχ σαββατοκυριακο). Απαιτει καποιον εξοπλισμο, καποιον κωδικα (τι μπορουμε και τι δεν επιτρεπεται να κανουμε), και καλη διαθεση. Ενδιαφέρον. Δεν ήξερα ότι ονομάζεται έτσι αυτή η ασχολία. Σκοπεύουμε και εμείς με κάτι φιλαράκια να πάμε σε μια σπηλιά η οποία βρίσκεται μερικά χλμ. μετά τα φάρσαλα καθώς φεύγεις για Φθιώτιδα. Απο όσο έχω ψάξει στο ίντερνετ έχει πάει άλλη μια παρέα αλλά δεν προχώρησαν πιο βαθιά και λέμε αν τελικά αποφασίσουμε και πάμε, να το τολμήσουμε. EDIT: Τώρα που ξανα έριξα μια ματιά στο google, αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς δεν έχει να κάνει και τόσο με το συγκεκριμένο. Υ.Γ. Όσο για τα δικά μου χόμπυ σε σχέση με το αρχικό ποστ, παραμένω πιστός στο airsoft και στο μπουζούκι. Τα υπόλοιπα αλλάζουν και αντικαθίστανται συχνά πυκνά! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2013 από apostolisR
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Συν τα ταξίδια. Τα λατρεύω! Ειδικά μόνη μου Μονη;;; Γιατι ;;;
nicoc89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 γυμναστήριο/ ταινίες / μουσική / βόλτες /gaming/δαιμονολογία (διάβασμα) / πρακτική εξάσκηση σε ανορθόδοξες μεθόδους αναζήτησης πνευματικής ταυτότητας . Λες ε? μηπως θες να στοιχηματισεις σε αυτο? μην τον παρεξηγείς το οτι εισαι εδω μέσα μερικοί το εκλαμβάνουν οτι θα είσαι και κεφτές/nerd και αυτό σε καθιστά στα μάτια τους ψεύτη αν ηξεραν τι κυκλοφορεί στο internet θα έκαναν log out απ τη ζωή 3
Pireotis88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Φωτογραφιση πλοιων...σελιδα για τον Πειραια ( δεν το χατε καταλαβει ε? )
Caiden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 παραμένω πιστός στο airsoft Δικος μου εισαι εσυ Να δω ποτε θα συναντηθουμε σε κανενα σεναριο
apostolisR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δικος μου εισαι εσυ Να δω ποτε θα συναντηθουμε σε κανενα σεναριο ε που θα πάει.. αν μπορέσω να ρθω σε κανα πανελλήνιο θα σου ρίξω πμ 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Συν τα ταξίδια. Τα λατρεύω! Ειδικά μόνη μου Μονη;;; Γιατι ;;; Γιατί έχω την ησυχία μου. Μπορώ να κάνω ότι θέλω χωρίς γκρίνια. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Ασχολήθηκα με τον αερομοντελισμό αλλά λόγω κρίσης το σταμάτησα.Αυτό το διάστημα για να γεμίσω τον ελευθέρο χρόνο μου, ασχολούμαι με το γυμναστήριο,βλέπω ταινίες, ακούω μουσική, πηγαίνω σε συναυλίες - εκδηλώσεις κτλ 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Λατρεύω το περπάτημα. Είναι η μοναδική ασχολία που μου αδειάζει το μυαλό και με κάνει να ξεχνιέμαι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα