Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά απ τη μια λένε οτι η κοπέλα πιθανόν πέρασε απο σημείο χωρις φανάρι και απ την άλλη οτι το περιπολικο παραβιασε σηματοδότη?

Ασε που τελικά ο οδηγός έμεινε κανονικά και δεν εγκατέλειψε τη κοπέλα.

Πέπλο μυστηρίου οπως λένε και πολλά ΜΜΕ.

Απ'ότι έχω καταλάβει, όντως δεν έχει φανάρι εκεί που έγινε το ατύχημα (εξαρτάται από την πλευρά του δρόμου, προς Ρέντη έχει φανάρι μόνο για να στρίψεις, προς Άνω Κορυδαλλό-Κερατσίνι έχει κανονικά, εξαρτάται που έγινε, νομίζω στο ρεύμα προς Ρέντη έγινε). Πάντως όντως, έχει παρουσιαστεί με 100 διαφορετικούς τρόπους η ιστορία.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τοπικ θα ειχε νοημα υπαρξης με μια προυποθεση η οποια εν προκειμενω δεν τηρειται:

Να διδονται στοιχεια επικοινωνιας σε περιτπωση υπαρξης μαρτυρα.

Αυτα δεν δινονται ουτε απο τον ts, ουτε και απο το αρθρο στο οποιο μας παρεπεμπει.

Συνεπως φανταζομαι οτι δραττομαστε της ευκαιριας για να πουμε το γνωστο συνθημα "μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι" και στα τετοια μας για την τυχη του κοριτσιου ή της αναζητησης μαρτυρων απο την οικογενεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το τοπικ θα ειχε νοημα υπαρξης με μια προυποθεση η οποια εν προκειμενω δεν τηρειται:

Να διδονται στοιχεια επικοινωνιας σε περιτπωση υπαρξης μαρτυρα.

Αυτα δεν δινονται ουτε απο τον ts, ουτε και απο το αρθρο στο οποιο μας παρεπεμπει.

Συνεπως φανταζομαι οτι δραττομαστε της ευκαιριας για να πουμε το γνωστο συνθημα "μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι" και στα τετοια μας για την τυχη του κοριτσιου ή της αναζητησης μαρτυρων απο την οικογενεια.

Σε άλλα άρθρα υπάρχει. Πχ:

http://www.tlife.gr/Article/NEWS-reportaz%20/0-77-42507.html

Δημοσ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο με 4 νεκρούς έξω από τη Λάρισα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέφος ενός έτους σώζεται από θαύμα μετά από τροχαίο! Συγκλονιστικό VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι προβλέπει το ζώδιο σου για σήμερα.

...

Δημοσ.

...

Το πιο "ωραιο" σε αυτα που παραθετεις ειναι τα σημεια στιξης των ΑΡΔ.

Εκει που πρεπει να βαλουν τελεια βαζουν θαυμαστικα κι εκει που πρεπει να βαλουν θαυμαστικα βαζουν τελεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως η παρακάτω δημοσίευση στη Lifo φανεί χρήσιμη:

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/35909

Η οικογένεια διευκρινίζει ότι η κοπέλα δεν εγκαταλήφθηκε απο το περιπολικό. Σύμφωνα με την οικογένεια, η όλη παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί αυτές τις μέρες δυσχεραίνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την εύρεση μαρτύρων.

Δημοσ.

Ίσως η παρακάτω δημοσίευση στη Lifo φανεί χρήσιμη:

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/35909

Η οικογένεια διευκρινίζει ότι η κοπέλα δεν εγκαταλήφθηκε απο το περιπολικό. Σύμφωνα με την οικογένεια, η όλη παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί αυτές τις μέρες δυσχεραίνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την εύρεση μαρτύρων.

Αυτό είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό και φυσικά δεν μπορούν να το πουν.

Αν τυχόν έχεις διαβάσει έστω και μια δυο από τις τοποθετήσεις μου σε διάφορα σχετικά θέματα εδώ μέσα, θα έχεις δει ότι οι απόψεις μου απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα από τις συνήθεις, δήθεν επαναστατικές παπαριές περί μπάτσων-γουρουνιών και τα σχετικά. Όμως:

Αν δεν ισχύει, τότε εγώ, ή επί 40 χρόνια δε ζούσα στην Ελλάδα, ή είμαι τυφλός. Αυτό που γράφω, το έχω δει να συμβαίνει μπροστά μου, με τα ίδια μου τα μάτια δεκάδες φορές. Το αν μπορούν ή όχι να το πουν δε, το συμπεραίνω αυθαίρετα από τις ουκ ολίγες περιπτώσεις, στις οποίες «συνηθισμένες» - όπως η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη - παραβάσεις (όχι αποκλειστικά τού Κ.Ο.Κ.), όταν ο παραβάτης είναι αστυνομικός, αντιμετωπίζονται από το νόμο σα να μη συνέβησαν ποτέ.

Δημοσ.

Όπως και να'χει, στο σημείο σίγουρα δεν υπάρχει διάβαση πεζών (υπάρχει υπόγεια διάβαση πεζών), και αν έγινε από το ρεύμα προς Ρέντη (που αυτό νομίζω) δεν υπάρχει ούτε φανάρι. Οπότε πιθανότατα δεν υπάρχει παραβίαση του Κ.Ο.Κ. από την πλευρά του οδηγού, αλλά μιλάμε απλά για τραγικό ατύχημα. Οπότε ίσως διαφωνείτε άδικα. Απ'όσο ξέρω πάντως υπάρχει μάρτυρας.

Δημοσ.

Όπως και να'χει, στο σημείο σίγουρα δεν υπάρχει διάβαση πεζών (υπάρχει υπόγεια διάβαση πεζών), και αν έγινε από το ρεύμα προς Ρέντη (που αυτό νομίζω) δεν υπάρχει ούτε φανάρι. Οπότε πιθανότατα δεν υπάρχει παραβίαση του Κ.Ο.Κ. από την πλευρά του οδηγού, αλλά μιλάμε απλά για τραγικό ατύχημα. Οπότε ίσως διαφωνείτε άδικα. Απ'όσο ξέρω πάντως υπάρχει μάρτυρας.

Ειδικά εγώ, φαντάζομαι ότι το ξέρεις πολύ καλά πλέον, πως είμαι ο τελευταίος που θα καταδικάσω a priori μια πράξη, με μόνο κριτήριο ότι την τέλεσε αστυνομικός. Γι' αυτό και στο αρχικό μου post έγραψα: «αν τη φουκαριάρα τη χτύπησε όντως περιπολικό, δεν υπάρχει περίπτωση να βρει το δίκιο της σ' αυτό το κωλοχανείο που λέγεται ελληνικό κράτος. Είτε κόκκινο παραβίασε, είτε...»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...