slipknot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι φτηνή....προσπαθώ να φανταστώ το "αγγελούδι" , αν ακολουθούσε τους κολλητούς του , εάν θα ήτανε και αυτός με ένα Kalashnikof στο χέρι να ληστευει τράπεζες. Και προσπαθώ να καταλάβω , ποιανού ευθύνη θα ήτανε , αν το αγγελούδι , ήτανε με ένα καλαζνικοφ στο χέρι. Μαλλον δεν κατάλαβες... Κάθε άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του θα έρθει σε επαφή με διάφορα άτομα τα οποία θα τον επηρεάσουν με διάφορους τρόπους, από το να τον μυήσουν σε συγκεκριμένο είδος μουσικής, μέχρι και να του κάνουν κονέ να αγοράσει καλάζνικοφ. Το να αποφασίσεις να πραγματοποιείς χτυπήματα σε τράπεζες στο όνομα μιας άλφα ιδεολογίας είναι μια συνειδητή επιλογή, που υποδηλώνει πως το άτομο για το οποίο γίνεται λόγος είναι πιστό στις ιδέες του και έχει επίγνωση κάποιων καταστάσεων, όσο λάθος κι αν μας φαίνεται (ή και είναι). Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν απεγνωσμένο πατέρα που χρειάζεται λεφτά για να εγχειριστεί το παιδί του και το καλύτερο που σκέφτηκε ήταν μια ληστεία. Οι 4 κατηγορούμενοι (οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι ενήλικες) έκαναν μια συνειδητή επιλογή, με ανάλογες επιπτώσεις. Δεν το έκρυψαν, δεν το αρνήθηκαν. Γιατί ψάχνουμε ηθικούς αυτουργούς με το ζόρι;
LogokrisiaGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ε όχι και Σώτη Τριανταφύλλου... Έλεος....
balander10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Ε όχι και Σώτη Τριανταφύλλου... Έλεος.... Το κειμενάκι δεν είναι άσχημο διάβασε το πριν το καταδικάσεις.
Socratis_g Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Να στηρίζει τις πράξεις των 4 βλακομπούμπουρων λέω. ε όχι και βλακομπουμπουρες οι 20χρονοι επαναστάτες απο τα ΒΠ
g_alkis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Υποψιάζομαι οτι ήδη η βλαμμένη μάνα του βλαμμένου γράφει το επόμενο βιβλίο της με τίτλο "Ο γιος μου ο επαναστάτης" 4
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 ε όχι και βλακομπουμπουρες οι 20χρονοι επαναστάτες απο τα ΒΠ Σκέτο μπουμπουρες?? Υποψιάζομαι οτι ήδη η βλαμμένη μάνα του βλαμμένου γράφει το επόμενο βιβλίο της με τίτλο "Ο γιος μου ο επαναστάτης" Eδω 'εγραψε βιβλίο η Δημητρα ρε. Πλάκα κάνεις? 1
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Λίγο προς τους μοντ,δε μπορείτε να επαναξιολογήσετε τη πρακτική σας για ποστ που περιέχουν θέματα πολιτικής?Πολλά που διαβάζω στο δόξα πατρι με χτυπάνε και θα ψηνόμουν λίγο να γίνει τζερτζελές καλός.Στο στόμα μου τα χω να πούμε αυτά για τις αριστερές επαναστάσεις κ τους δεξιούς φασισμούς.Έλα κάντε waive το requirement και θα είμαστε κόσμιοι,αφου σας λατρεύω όλους κατα βάθος.Νιαουυ
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Σχετικά με αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, γενικά στην Ελλάδα έχουμε το κακό ελλάτωμα να καρφώνουμε ταμπέλες στον άλλον αβέρτα. Εκφράζεις συντηρητικές/πατριωτικές θέσεις; Είσαι φασίστας. Είσαι άθεος και υποστηρίζεις οτι οι αλλοδαποί δεν είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα; Είσαι αναρχοκομμουνιστής. Το να υιοθετούμε απόψεις απ' όλα τα φάσματα σαν σκεπτόμενα όντα δεν παίζει.Εγώ π.χ που είμαι άθεος, υποστηρίζω οτι η λαθρομετανάστευση δεν λύνεται με ξύλο, αλλά εκφράζω συντηρητικές/δεξιές θέσεις στα υπόλοιπα ζητήματα και δεν εύχομαι να καούν όλοι οι μπάτσοι και το μπουρδέλο η βουλή, μάλλον είμαι αναρχοτροτσκικοεθνικοφασίστας. 2
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 μάλλον είμαι αναρχοτροτσκικοεθνικοφασίστας. χαχαχαχαχαχαχαχα...και λαικιστής!!!Μη ξεχνάμε το λαικιστής!!! Σωστος σε ότι έγραψες. 1
LogokrisiaGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Το κειμενάκι δεν είναι άσχημο διάβασε το πριν το καταδικάσεις. είπε ο τύπος που καταδίκασε τα εξάρχεια χωρίς να τα έχει επισκεφτεί... btw το κείμενο το διάβασα και την Σώτη, και τις μπούρδες που γράφει, την ξέρω χρονια... άσε που τις ίδιες μπούρδες διαβάσαμε και εδώ μεσα.
g_alkis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Eδω 'εγραψε βιβλίο η Δημητρα ρε. Πλάκα κάνεις? Λες στην παρουσίαση του να βρεθεί καμία να της ρίξει χαστούκα; Άσε γιατί μετά θα παρουσιαστεί ως θύμα φασιστικής επίθεσης 1
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Λες στην παρουσίαση του να βρεθεί καμία να της ρίξει χαστούκα; Άσε γιατί μετά θα παρουσιαστεί ως θύμα φασιστικής επίθεσης αααααααααααααααχαχαχαχαχαχα "ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ", παφ παφ 2 φάπες. αααααααχαχαχαχαχαχαχα...λιώνω και μονο που θυμάμαι τη σκηνή..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα. Σε καλό σου
balander10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 είπε ο τύπος που καταδίκασε τα εξάρχεια χωρίς να τα έχει επισκεφτεί... btw το κείμενο το διάβασα και την Σώτη, και τις μπούρδες που γράφει, την ξέρω χρονια... άσε που τις ίδιες μπούρδες διαβάσαμε και εδώ μεσα. Εξάρχεια έμενε μια δεκαετία σε περίπτωση που δεν το διάβασες νωρίτερα αλλά ότι να ναι. Νωρίτερα έμενα και Φωκίονος! Οπως είπα και παραπάνω η πόρωση τυφλώνει. εκανα EDIT κάτι αστείο για να μην χαλιόμαστε βραδιάτικα
REDODIN7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZHd3BDSJrC4
Προτεινόμενες αναρτήσεις