Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Redonin αντιεξουσία και τεχνολογικό φόρουμ δεν συμβαδίζουν και πολύ ξέρεις.
deesnider Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 δεξια γροθιά φασισμος, αριστερή γροθιά επανάσταση. και γαμώ τις μόδες. quote ξέρετε να κάνετε αδέρφια; αν ναι, κάντε ένα που να φαίνεται ότι το στηρίζει αυτό κάποιος εδώ μέσα. Λέγοντας «εδώ μέσα», αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο thread, ή γενικότερα στα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς σε διάφορα άλλα; Αν αναφέρεσαι ειδικά στο συγκεκριμένο, μπορώ να σου πω ότι και μόνο το γεγονός ότι όλη η συμμετοχή κάποιων, εστιάζεται στις μάπες που μάζεψαν τα «λουλούδια», ενώ γίνεται γαργάρα το ότι κουβαλούσαν οπλισμό ...Καμπούλ, αποτελεί σαφή στήριξη αυτού που λέει ο Σωκράτης. Αν αναφέρεσαι γενικότερα...το όριο των quote που επιτρέπονται σε κάθε post, είναι ανεπαρκές για να συμπεριληφθούν έστω και τα μισά.
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Redonin αντιεξουσία και τεχνολογικό φόρουμ δεν συμβαδίζουν και πολύ ξέρεις. μεταξύ μας και αριστερά με τεχνολογικό φόρουμ δε συμβαδίζουν, αλλά μη το πεις πουθενά γιατί θα μας πουν δεξιούς καπιτάλες
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 μεταξύ μας και αριστερά με τεχνολογικό φόρουμ δε συμβαδίζουν, μπαν,τώρα περικαλώ.Ακους εκεί τεχνολογικό φόρουμ να μην ανέχεται αριστερά. Snoob αναλαμβάνεις ή θα μου δώσετε τα προνόμια?
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Όχι λάθος. Προφανώς γιατί υπάρχουν και αριστεροί εν δυνάμει "εξουσιαστές"
StrEaMLiNe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZnwmxEktDI Ανόθευτη...χαλαρά
Cossutius. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Γίνεται οι απόψεις μας να μην βαφτίζονται? Θα ήταν καλύτερο για τη συζήτηση, και γενικά για όλη τη κοινωνία...Λέω εγω τωρα. 1
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Redonin αντιεξουσία και τεχνολογικό φόρουμ δεν συμβαδίζουν και πολύ ξέρεις. Γιατί όχι; Είναι οι αντεξουσιαστές..... πριμιτιβιστές; 1
Lucifer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αν αναφέρεσαι ειδικά στο συγκεκριμένο, μπορώ να σου πω ότι και μόνο το γεγονός ότι όλη η συμμετοχή κάποιων, εστιάζεται στις μάπες που μάζεψαν τα «λουλούδια», ενώ γίνεται γαργάρα το ότι κουβαλούσαν οπλισμό ...Καμπούλ, αποτελεί σαφή στήριξη αυτού που λέει ο Σωκράτης. Τι ακριβώς να σχολιάσουμε για τον οπλισμό; Ληστεία τράπεζας πήγαν να κάνουν, αν είχαν σφεντόνες θα ήταν άξιο σχολιασμού.
firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZnwmxEktDI Ανόθευτη...χαλαρά Οι ΑΡΔ φταίνε που σε τέτοιες στιγμής που οι γονείς είναι ευάλωτοι... Δεν κάνουν το παραμικρό να τους προστατεύσουν.
viper2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZnwmxEktDI Ανόθευτη...χαλαρά αναρωτιεμαι ποιος underweight (απο τους 4) ηξερε muay thai...
deesnider Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Τι ακριβώς να σχολιάσουμε για τον οπλισμό; Ληστεία τράπεζας πήγαν να κάνουν, αν είχαν σφεντόνες θα ήταν άξιο σχολιασμού. Δεν ξέρω...εξαρτάται από την οπτική τού καθενός. Εμένα ας πούμε - που είμαι ...χρυσαύγουλο βέβαια, σύμφωνα με την εκτίμηση αρκετών - μου φαίνεται άξια σχολιασμού η τόση συμπόνια απέναντι σε τέσσερα καθίκια που θα μπορούσαν να έχουν θερίσει κόσμο και κοσμάκη με τα εργαλεία τής δουλειάς επανάστασής τους...
green gordon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παρακαλω την κυρια Νασιουτζικ που ειναι περηφανη μανα αναρχικου να μοιρασει την περιουσια της σε φτωχους λαθρομεταναστες. (κατι μου λεει οτι δεν....) 1
KilliK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α ειναι και νιντζα ο γιος του. μαλιστα. ενα τοσο σοβαρο,πολυ-επιπεδο θεμα εχει μετατραπει πλεον σε φαρσοκωμωδια. κατι τυπικο για την ελλαδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις