Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 799
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεξια γροθιά φασισμος, αριστερή γροθιά επανάσταση. και γαμώ τις μόδες.

quote ξέρετε να κάνετε αδέρφια;

αν ναι, κάντε ένα που να φαίνεται ότι το στηρίζει αυτό κάποιος εδώ μέσα.

Λέγοντας «εδώ μέσα», αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο thread, ή γενικότερα στα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς σε διάφορα άλλα;

Αν αναφέρεσαι ειδικά στο συγκεκριμένο, μπορώ να σου πω ότι και μόνο το γεγονός ότι όλη η συμμετοχή κάποιων, εστιάζεται στις μάπες που μάζεψαν τα «λουλούδια», ενώ γίνεται γαργάρα το ότι κουβαλούσαν οπλισμό ...Καμπούλ, αποτελεί σαφή στήριξη αυτού που λέει ο Σωκράτης.

Αν αναφέρεσαι γενικότερα...το όριο των quote που επιτρέπονται σε κάθε post, είναι ανεπαρκές για να συμπεριληφθούν έστω και τα μισά. 

Δημοσ.

Redonin αντιεξουσία και τεχνολογικό φόρουμ δεν συμβαδίζουν και πολύ ξέρεις.

μεταξύ μας και αριστερά με τεχνολογικό φόρουμ δε συμβαδίζουν, αλλά μη το πεις πουθενά γιατί θα μας πουν δεξιούς καπιτάλες :P

Δημοσ.

μεταξύ μας και αριστερά με τεχνολογικό φόρουμ δε συμβαδίζουν,  :P

μπαν,τώρα περικαλώ.Ακους εκεί τεχνολογικό φόρουμ να μην ανέχεται αριστερά. Snoob αναλαμβάνεις ή θα μου δώσετε τα προνόμια?

Δημοσ.

Γίνεται οι απόψεις μας να μην βαφτίζονται?

Θα ήταν καλύτερο για τη συζήτηση, και γενικά για όλη τη κοινωνία...Λέω εγω τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Redonin αντιεξουσία και τεχνολογικό φόρουμ δεν συμβαδίζουν και πολύ ξέρεις.

Γιατί όχι; Είναι οι αντεξουσιαστές..... πριμιτιβιστές; :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι ειδικά στο συγκεκριμένο, μπορώ να σου πω ότι και μόνο το γεγονός ότι όλη η συμμετοχή κάποιων, εστιάζεται στις μάπες που μάζεψαν τα «λουλούδια», ενώ γίνεται γαργάρα το ότι κουβαλούσαν οπλισμό ...Καμπούλ, αποτελεί σαφή στήριξη αυτού που λέει ο Σωκράτης.

Τι ακριβώς να σχολιάσουμε για τον οπλισμό; Ληστεία τράπεζας πήγαν να κάνουν, αν είχαν σφεντόνες θα ήταν άξιο σχολιασμού.

Δημοσ.

Τι ακριβώς να σχολιάσουμε για τον οπλισμό; Ληστεία τράπεζας πήγαν να κάνουν, αν είχαν σφεντόνες θα ήταν άξιο σχολιασμού.

Δεν ξέρω...εξαρτάται από την οπτική τού καθενός. Εμένα ας πούμε - που είμαι ...χρυσαύγουλο βέβαια, σύμφωνα με την εκτίμηση αρκετών - μου φαίνεται άξια σχολιασμού η τόση συμπόνια απέναντι σε τέσσερα καθίκια που θα μπορούσαν να έχουν θερίσει κόσμο και κοσμάκη με τα εργαλεία τής δουλειάς επανάστασής τους...

Δημοσ.

Παρακαλω την κυρια Νασιουτζικ που ειναι περηφανη μανα αναρχικου να μοιρασει την περιουσια της σε φτωχους λαθρομεταναστες.

(κατι μου λεει οτι δεν....)

• Like 1
Δημοσ.

α ειναι και νιντζα ο γιος του. μαλιστα. ενα τοσο σοβαρο,πολυ-επιπεδο θεμα εχει μετατραπει πλεον σε φαρσοκωμωδια. κατι τυπικο για την ελλαδα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...