-nick- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και ο ΜΠΑΤΜΑΝ πάμπλουτος είναι και τον λένε τρομοκράτη. Κατά τα άλλα, μην κρίνετε εξ ιδίων. 16 χρονών άλλοι δεν έχουν μάθει να σκουπίζονται και άλλοι έχουν μάθει να αξιολογούν. Και γενικά όταν ένας σκατόμπατσος πυροβολεί και σκοτώνει τον φίλο σου, ούτε 16 είσαι πια και μια χαρά μαθαίνεις την αηδία και το σύστημα μέσα σε δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Οριακά ασεβές το αρχικό ποστ. Αυτο. Και μιας και καποιους τους τρωει ο κωλος τους για "αντιφασεις", αλλοι παιρνουνε και πουλανε ντραγκζ και μετα πανε και γινονται μπατσοι Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από -nick-
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Πότε θα θεωρούσες ότι «προσπάθησε πραγματικά να σε σκοτώσει», με άλλα λόγια δηλαδή, πότε θα δικαιολογούσες την κατηγορία τής απόπειρας; Αν είχε πυροβολήσει προς την κατεύθυνσή μου ή προς κάποια άλλη κατεύθυνση (το κουτί με το μπαρούτι δίπλα μου) με σκοπό να επιφέρει το θάνατό μου. Αν με είχε πυροβολήσει εξ' επαφής στην παλάμη πχ δε θα το θεωρούσα απόπειρα ανθρωποκτονίας. Γενικά νομίζω τα περισσότερα ενδεχόμενα καλύπτονται από τον Ποινικό και όσα δεν, αποφασίζονται στη δίκη. Μετά από τόσα χρόνια δικαστικής εξουσίας, φαντάζομαι θα εκδικάζονται όλες οι περιπτώσεις βάσει κάποιας προηγούμενης απόφασης που σίγουρα έχει ξαναυπάρξει.
deesnider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αν είχε πυροβολήσει προς την κατεύθυνσή μου ή προς κάποια άλλη κατεύθυνση (το κουτί με το μπαρούτι δίπλα μου) με σκοπό να επιφέρει το θάνατό μου. Εδώ εντοπίζεται η διαφορά μας, από την οποία θα εξαχθεί το τελικό πόρισμα, για το αν οφείλω να βρίσκομαι στις 8 στην κάτω πλατεία, ή όχι: Εγώ θέλω να μην έχει καν την ευκαιρία να πυροβολήσει. Επειδή δε, είναι αδύνατον να διαβάσει κανείς το μυαλό κάποιου από απόσταση, είπα κάμποσες σελίδες πιο πριν, ότι θεωρώ σωστή και υπέρ της προστασίας του πολίτη, τη νομική κάλυψη τού αστυνομικού που θα πυροβολήσει στο ψαχνό με το που θα εντοπίσει άνθρωπο με όπλο στα χέρια. Ακόμα και πριν επιχειρήσει τη ληστεία: Αν τον πάρει χαμπάρι την ώρα που βγαίνει απ' το αυτοκίνητο π.χ., να τον κάνει ένα με τις λαμαρίνες. Ενδεχόμενο να το κουβαλάει για καλό, δεν υπάρχει. Το αν θα πυροβολήσει τελικά δεν το ξέρει κανείς, αλλά δεν πρέπει να ρισκάρεται η περίπτωση να το κάνει, διότι τότε θα είναι πιθανότατα ήδη αργά για κάποιο φουκαρά. Υ.Γ. Θυμάσαι ότι είμαι στη Γεωργία έτσι; Σιγουρεύομαι για το αν μιλάμε και οι δυο για την ίδια πλατεία. Α! Έχουμε και δύο ώρες διαφορά (τώρα στην Ελλάδα είναι 04:30). Μην πας 8 ώρα Ελλάδας και λες ότι κιότεψα...
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μα σου είπα πως δεν διαφωνώ. Αν υπάρχει η δυνατότητα να φας κάποιον που σημαδεύει κάποιον άλλο, τον τρως. Κατόπιν εορτής όμως, σου λέω, αν ένας τύπος μου έριχνε στο γόνατο ξερωγώ επειδή του κανα το μάγκα, δεν είναι απόπειρα κατά της ζωής μου. Αλλά αν είναι μπάτσος εκείνη την ώρα εκεί, ναι. Πριν ρίξει ο τύπος, αφού με σημαδεύει, του ρίχνει.
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειδα καποιο σχετικο τοπικ και ειπα να ανοιξω ενα.... Παιδια 20 και 25 ετων με καλασνικοφ.... παιδια με παμπλουτους γονεις που ειναι "αναρχικοι" και αντικαπιταλιστες και κατα του συστηματος οτσν η οικογενεια τους ειναι το ιδιο το συστημα... 20χρονος φιλος του αλεξη γρηγοροπολου που στη δικη του αδικοχαμενου αλεξη εστειλε επιστολη που τονιζε ποσο αηδιασμεος ηταν απτο συστημα ενω.....ηταν 16 χρονων!! Ποτε προλαβε 16 χρονων Να Αηδιασει απτο συστημα? Μηπως καποιος Δεν ειχε γκομενα Οταν επρεπε. Λεω εγω Τωρα... Λίγο πιο ρηχό να ταν αυτό το μήνυμα, έβλεπε κατάματα έβερεστ και τα σχόλια του τιλεμαχχ Κατά τα άλλα, Λόλα να μια λίστα με επανάστατες: Γκάντι, ο μπαμπάς του ήταν πρωθυπουργός κρατιδίου. Ροβιεσπέρος, διξηγόρος απόγονος μεγαλοοικογένειας Τσε γκεβάρα, γιατρός, απο οικογένια με επιφάνεια Γουίλλιαμ Γουάλας, μεγαλοιδιοκτήτης γης Σιμον Μπολιβαρ, γιος συνταγματάρχη Ρε πούστη μου, μόνο οι φτωχοί και κατατρεγμένοι επαναστατούνσε αυτόν τον πλανήτη... 4
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή ο γιος συνταγματάρχη θεωρείται μεγαλοαστός; Damn εγώ που είμαι γιος αντιστρατήγου ε.α. πρέπει να ντρέπομαι που κάθομαι και γράφω στο insomnia αντί να πάρω τα όπλα Μλκ μου, κοίτα να δεις που είμαι πλούσιος και δε το ξέρω
deesnider Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μα σου είπα πως δεν διαφωνώ. Αν υπάρχει η δυνατότητα να φας κάποιον που σημαδεύει κάποιον άλλο, τον τρως. Αν συμφωνούσαμε και στο ότι τον τρως ακόμα και όταν δε σημαδεύει κανέναν, με μόνη αιτιολογία ότι αυτός κρατάει όπλο στο δρόμο (άρα κάτι - λογικά όχι καλό - έχει σκοπό να κάνει μ' αυτό) κι εσύ είσαι αστυνομικός (άρα είναι καθήκον σου να αποτρέψεις αυτό το «κάτι»), θα αποφεύγαμε και τα ταξίδια των 3000 χλμ με προορισμό την πλατεία...
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε όχι, too much. Ακόμα και η παραδοχή "σημαδεύει, άρα φάτον" αφήνει πολύ χώρο για αυθαιρεσία στον τυχαίο σκατόμπατσο, πόσο μάλλον να αρκεί να δεις όπλο. "Νόμιζα ότι το iPad που κρατούσε ο Αλέξης ήταν όπλο." -Κορκονέας λίγο πριν την καταδίκη του για φόνο εξ' αμελείας με ελαφρυντικά.
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή ο γιος συνταγματάρχη θεωρείται μεγαλοαστός; Damn εγώ που είμαι γιος αντιστρατήγου ε.α. πρέπει να ντρέπομαι που κάθομαι και γράφω στο insomnia αντί να πάρω τα όπλα Μλκ μου, κοίτα να δεις που είμαι πλούσιος και δε το ξέρω Το μόνο που θα έπρεπε να ντρέπεσαι ειναι οι απόψεις που έχεις εκφράσει στο συγκεκριμένο θέμα... Γιος τσιφλικά ο Μπακούνιν και εργοστασιάρχη ο Έγκελς... Το φτωχαδάκι, γιος εμπόρου από τη Σμύρνη, ο Αδαμάντιος Κοραής με όλες τις αγκυλώσεις του έγραφε μεταξυ άλλων 10 χρόνια πριν την επανάσταση του '21, για την ανάγκη της (δυτικής) παιδείας για να βρει η Ελλάδα τη δόξα του παρελθόντος. Ε ρε πούστη μου, αυτές τις γαμημένες τις επαναστάσεις μόνο φτωχοί, αγράμματοι και κατατρεγμένοι τις κάνουν... 9
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο που θα έπρεπε να ντρέπεσαι ειναι οι απόψεις που έχεις εκφράσει στο συγκεκριμένο θέμα... Για πες μου τι απόψεις έχω εκφράσει; Είπα ποτέ "καλά τους έκαναν"? Είπα ποτέ "έφταιγε ο Γρηγορόπουλος"? Είπα ποτέ "ζήτω η αστυνομική βία"? Σε παρακαλώ πες μου για τι πράγμα πρέπει να ντρέπομαι; Σε λίγο θα βγουμε και χρυσαυγήτες επειδή δεν βγάζουμε αποφάσεις κατευθείαν κατά της αστυνομίας και κρατάμε μια επιφύλαξη περιμένοντας τα στοιχεία. Εκτός αν μιλάς για τις απόψεις μου που είναι ενάντια στις πρακτικές που χρησιμοποίησαν οι "4". Συγνώμη αν είμαι ενάντια στις ένοπλες ληστείες και στις απαγωγές/ομηρία άκυρων ανθρώπων που έτυχαν να βρίσκονται στον δρόμο. Πραγματικά συγνώμη που δεν είμαι των άκρων, εδώ μέσα μόνο αν είσαι άκρα αριστερά ή άκρα δεξιά θα πει κάποιος -για τους λογους του ο καθένας- "μπράβο καλά τα λες". Να ντρέπεστε παιδιά, όλοι σας όσοι δεν είστε των άκρων. Μόνο Επανάσταση ή Χούντα, τίποτε άλλο δεν είναι δεκτό εδώ απ'ότι φαίνεται. Άσε μας ρε ινσομνιακ πρωινιάτικα. Και για επαναστάτες, πάρε και άλλα 2 ονόματα που δεν είχαν ούτε σώβρακο να αλλάξουν, Καραϊσκάκης και Κολοκοτρώνης, αν γουστάρεις βέβαια να καθόμαστε και να γράφουμε ονόματα χωρίς νόημα be my guest, εγώ δε θα ασχοληθώ άλλο όμως. Υ.Γ. Και είμαι σίγουρος ότι θα βγω εθνικιστής γιατί τόλμησα να ξεστομίσω αυτά τα 2 ονόματα ε; Άντε, τις καλημέρες μου στους Επαναστάτες όλων των ιδεολογιών.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Και για επαναστάτες, πάρε και άλλα 2 ονόματα που δεν είχαν ούτε σώβρακο να αλλάξουν, Καραϊσκάκης και Κολοκοτρώνης, αν γουστάρεις βέβαια να καθόμαστε και να γράφουμε ονόματα χωρίς νόημα be my guest, εγώ δε θα ασχοληθώ άλλο όμως. M'αρέσει αυτό το παιχνίδι. Λοιπόν σειρά μου. Μακρυγιάννης. 1
aris1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ήταν μία τρομοκρατική ληστεία με πολιτικές αναρχικές απολιτίκ γραμμές, που έγινε από φλώρους πλούσιους ρομπέν των δασών απαλλοτριωτές που θα έτρωγαν τα λεφτά σε lambo για το φτωχικό κτήμα Νασιουτζικ που μπορούμε ή δεν μπορούμε να το καταλάβουμε με την συναίνεση των αναρχογονέων. Καλύφθηκαν όλοι; η κουβέντα του τι είναι τρομοκρατία έχει απασχολήσει την δημόσια γνώμη από την δολοφονία του Ιουλίου Καίσαρα και δώθε, μην προσπαθείτε να επιβάλετε την άποψη σας στους άλλους και μην αλληλοπροσβάλεστε. Είναι σαν να συζητάει ένας άθεος με έναν θρησκόκαβλο. Άκρη δεν θα βγει. Αγαπάτε αλλήλους (δεν το περίμενα ότι θα το γράψω αυτό ποτέ). Ας δικαστούν και ας αφήσουμε την ανεξάρτητη δικαστική αρχή να πει αν κακοποιήθηκαν ή όχι και αν είναι πολιτική ή όχι η ληστεία. Το πε καλυτερα απο ολους. Να γινει sticky παρακαλω.
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 M'αρέσει αυτό το παιχνίδι. Λοιπόν σειρά μου. Μακρυγιάννης. Θέλεις να αρχίσουμε δηλαδή να λέμε πλούσιους δικτάτορες για να αντισταθμιστεί το όλο θέμα; Πιο το point? Να αποδείξετε και ότι οι πλούσιοι είναι γνήσιοι επαναστάτες; Ε τότε τι θέλετε να τους φορολογήσετε περισσότερο, αφήστε τους να κρατήσουν τα λεφτά για τον αγώνα... Ρε πάτε καλά ρε; Όσο για τον Μακρυγιάννη που τον πετάς μες την μέση, Τούρκοι του σκότωσαν τον πατέρα, δεν είχε να φάει και κατάφερε να βγάλει φράγκα τα οποία τα έδωσε για τον Αγώνα, δεν κρεμόταν από πλούσια @@ να έχει την περιουσία του μπαμπάκα έτοιμη να τον περιμένει όταν βγει έξω από την φυλάκα... Για να ξέρουμε τι γράφουμε... Ένα από τα μέγιστα πατριωτικά του προτερήματα ήταν επίσης ότι όσες φορές του προτάθηκε από τις προσωρινές κυβερνήσεις (κατά τη διάρκεια της Επανάστασης) η παραχώρηση περιουσίας, μεγάλης ή μικρής, αυτός τις απαρνήθηκε στο όνομα της ελευθερίας της πατρίδας και της ανιδιοτέλειας. Όχι μόνο έδωσε τα φράγκα που έβγαλε από ξυπόλητος που ήταν, δεν δέχτηκε να την δώσουν πίσω την περιουσία που είχε δωρήσει για τον Αγώνα. Όταν λοιπόν η κυρία Νάσιουτζικ δώσει το κτήμα υπέρ του λαού τότε να μιλάει για "σάπια κοινωνία", δε θα μιλάει ο σάπιος ότι βρωμάνε οι άλλοι γύρω του. Anyway, nuff off that its getting really offtopic και γενικά προσωπικά έχασα κάθε ενδιαφέρον πλέον να λέμε τα ίδια και τα ίδια 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 "Όταν λοιπόν η κυρία Νάσιουτζικ δώσει το κτήμα υπέρ του λαού" και τα πνευματικά δικαιώματα απ' τα Sex and the City (Balkan version) βιβλία της, που εμπεριέχουν βέβαια κρυφά (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κρυφά είναι η αλήθεια) επαναστατικά, μαρξιστικά-λενινιστικά ιδεώδη. Και μετά δηλώνει και υπερήφανη! Βρες μια τρύπα να κρυφτείς κυρά μου, που βγαίνεις και μιλάς κιόλας! 1
LRoi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως εγώ θα περίμενα να δώ πρώτα τον Τόλη τον Βοσκόπουλο σακατεμένο και με πρησμένα μάτια στη ψειρού, μέχρι να ξεχρεώσει τα 5 μύρια που χρωστάει στο δημόσιο και μετά τα κακομαθημένα πιτσιρίκια που την είδαν Ρομπέν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις