Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την Καρτα γραφικων.


mastodon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Εκανα φορματ το λαπτοπ asus x54h με καρτα γραφικων την ati radeon 6470 m .Το προβλημα ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει την καρτα γραφικων στο device manager και μου την εμφανιζει ως vga graphics adapter.Με αποτελεσμα οταν προσπαθω να περασω τους drivers της ati radeon 6470 να μου λεει οτι δεν  υπαρχει συμβατοτητα.

.

  Προσπαθησα να googlaρω πως θα μου αναγνωρισει την καρτα γραφικων αλλα δεν εχω βρει λυση μιας και δεν ειμαι και πολυ σχετικος.

 

 Αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενα φιλαρακι εχει ενα laptop λοιπον μαυρισε η οθονη και εμπενε απο αλλη οθονη σηνδεμενη στο ιδιο laptop το πηγε να το κοιταξουν και του ειπαν πως ειναι καρτα γραφικων δεν εκανε τιποτα και το αφησε ετσι.... Η οθονη του laptop σε απροσμενη ωρα ξαναλειτουργησε κανονικοτατα και προσφατα παλη ξανα μαυρισε οπως πριν ....... ρε παιδια παιζει να ειναι καρτα γραφικων???? αν οχι τι παιζει εδω????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια λυση, ( αν πιασει σε εμενα επιασε με nvidia σε vaio) , κρατα τους παλιους drivers, κατεβασε τους καινουριους, κανε extract τα αρχεια απο τα installer exe (σε ξεχωριστο φακελο), βρες τα αντιστοιχα inf που πρεπει κ προσθεσε το device id απο τον παλιο driver_> paste στο νεο. Κ στο device manager βρισκεις το id. Happy googling. ps,εφαγε κ overclock η πτωχη 8400gt κ ειναι πιο αξιοπρεπης τωρα με 310.90 απο 176 κατι... Α ρε sony με το φανταστικο marketing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε πρεπει να εναι γρφικων γιατι κι εγω εχω ενα ΗΡ dv9500 και μου κανε τα ιδια NBIDIA εκανα format και επανηλθε η οθονη αλλα στη βαθμολογηση μου τη βαζει 1 ενω πριν 4,5 το εψαξα λιγο κι ενας τεχνικος μου ειπε οτι οι κολησεις δεν ειναι απο μολυβδο που αντεχει στις θερμοκρασιες λογω ΕΕ και γιαυτο τα νεα μοντελα βγαζουν προβληματα στα γραφικα εμενα μου ζητησε 90 με εγγυηση να την κοληση ξανα και να δουλεψη (να φανταστης ουτε πασιενζα δεν πεζει ενω ολα τα υπολοιπα μια χαρα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...