Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, καταρχήν καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε με το θέμα μου. Έχω ένα pc που ουσιαστικά το έχω χτίσει μόνος μου, καθώς έπερνα ένα ένα τα κομάτια. Τελος πάντων, του έχω βάλει μία κάρτα γραφικών nvidia geforce 210 των 512 mb. Όσο καιρό το είνα στα xp, κοντά 2 χρόνια τώρα, μου δούλευε υπέροχα. Πρόσφατα του πέρασα τα 7, και δν μ έχει αποδοση στα παιχνίδια πλέον! Σε κανένα! Πάω στις ιδιότητες συστήματος και τί να δω; Μου δείχνει πως η κάρτα γραφηκών είναι των 128 mb!!! Ενώ είναι 512! Είναι τόσο χάλια τα γραφικά και κολάνε τα παιχνίδια τόσο πολύ που μου έρχετε να τν πετάξω από τν τρίτο.! Έχω αναβαθμίσει τους drivers της κάρτας, πάλι τα ίδια! Τί να κάνω για να παίξω σαν άνθρωπος;;;;

Δημοσ.

Δεν καθαρίζεις πρώτα όλους τους drivers  της κάρτας με το driver swipper (αν υπάρχουν παλιοί) από ασφαλή λειτουργία και μετά να περάσεις τους τελευταίους?

Δημοσ.

Προσπαθώ να αποφύγω το format όσο περισοτερο γίνεται. Όσο για τα παιχνίδια. Need for speed shift, test drive, gta κ minecraft. Δν θα έκανα τόση φασαρία για τ θέμα και θα πήγαινα να παρω μια καινούρια, αλλά όσο είχα xp όλα έπαιζαν άψογα!

Επεξεργαστή έχω intel pentium dual core 2.60 ghz

Δημοσ.

πιθανον βλεπουνε κατι αλλο τα windows 7  και γι αυτο γινεται αυτο,  δοκιμασε να βαλεις τους οδηγους  και να διαγραψεις οτι παλιο υπαρχει με το προγραμματακι που λεει και απο πανω και πες μας τι γινεται

Δημοσ.

Κατεβασε το GPU-Z απο εδω και δωσε ενα screenshot.

Επισης:

Δεν καθαρίζεις πρώτα όλους
τους drivers  της κάρτας με το driver swipper (αν υπάρχουν παλιοί)
από ασφαλή λειτουργία και μετά να περάσεις τους τελευταίους?

- ειναι το driver sweeper και το βρισκεις εδω.Δεν χρειαζεται ασφαλη λειτουργια παρα uninstall του driver απο τον official uninstaller (add/remove programs) και επειτα τρεχεις τον sweeper (μετα απο το reboot) για να καθαρισουν οποια leftover αρχεια.

Ποια NFS, Test Drive, GTA απο ολα παιζεις εσυ? Για το minecraft ειναι οντως κουφο...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί το minecraft το θεωρείς κουφό? εννοείς από θέμα απόδοσης? ότι θέλει πολλή δύναμη κάρτας γραφικών?

Σε άλλο pc δοκίμασες τη κάρτα μήπως έπαθε κανένα ..alzheimer?

Όσο την είχα στα xp μου δούλευε μια χαρά! τώρα έπαθε το τραλαλό. και θέλω όσο γίνεται να αποφύγω την αγορά καινούριας κάρτας...

Κατεβασε το GPU-Z απο εδω και δωσε ενα screenshot.

Επισης:

- ειναι το driver sweeper και το βρισκεις εδω.Δεν χρειαζεται ασφαλη λειτουργια παρα uninstall του driver απο τον official uninstaller (add/remove programs) και επειτα τρεχεις τον sweeper (μετα απο το reboot) για να καθαρισουν οποια leftover αρχεια.

Ποια NFS, Test Drive, GTA απο ολα παιζεις εσυ? Για το minecraft ειναι οντως κουφο...

Με το Driver Swipper δεν έγινε τίποτα...

post-251078-0-64864600-1361118144_thumb.png

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί το minecraft το θεωρείς κουφό? εννοείς από θέμα απόδοσης? ότι θέλει πολλή δύναμη κάρτας γραφικών?

Ακριβως το αντιθετο διοτι το minecraft εχει ελαχιστες απαιτησεις.

Μου κανει εντυπωση που η καρτα δεν φαινεται με ολη την μνημη της.Μπορεις να ποσταρεις ακομη μια οθονη?

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας / αναλυση οθονης / Ρυθμισεις για προχωρημενους/Προσαρμογεας (screen resolution / advanced settings/Adapter).

Δημοσ.

Να σας ενημερώσω ότι έβαλα vista, μήπως τελικά έφτεγαν τα 7, αλλά πάλι τα ίδια. Ορίστε ένα καινούριο screenshot. Επίσης, φίλε μου TR-909, προς έκπληξή μου ανακάλυψα πως το minecraft έχει πάρα πολλές απαιτήσεις!!! :P Βλέποντας τα γραφικά του, δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, αλλα επειδή δειαχειρίζεται πολύ..."τοπίο" χρειάζεται πολύ ψωμί!

Απότι φαίνεται μάλλον θα φάνε ένα ωραιότατο xp πάλι. Ήταν τα μόνα στα οποία δεν αντιμετόπισα ποτέ πρόβλημα...

post-251078-0-96613100-1361141388_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...