alex85 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 φιλε socrati η αποκολληση εγινε πριν 5 μερες και .την πρωτη μερα τη πηγα στο νοσοκομει που ειχε αιμα.τη δευτερη μερα που αρχιζε και επαιρνε το φαρμακο αυτο που μου ειπες και το trofocal ειχε πιο λιγο αιμα αλλα τις επεσαν και κατι κομματια μαζι με το αιμα στη τουαλετα και φοβομαστε ενα απο αυτα τα κομματια μιν ηταν και το .......... την παρασκευη πρωτα ο θεος θα παμε να κανει υπερηχο και θα δειξει
Socratis_g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 τα κομμάτια είναι τα τελευταία υπολλήματα απο το αίμα. τώρα λογικα της έχει σταματήσει? φίλος μου με σοβαρή αποκόλληση η κοπέλα του, ο γιατρός της είπε 6 μήνες ξάπλα. και ξεγκαστρώθηκε μια χαρά η κοπέλα. οχι 10 μέρες που είπε σε σένα. το πρόβλημα είναι μέσα στον εγγέφαλό σου. τράβα στον καθρέφτη ρίξε δυο μπάτσες στον εαυτό σου να συνέλθεις και βάλε και ένα ποτηράκι ουίσκι να χαλαρώσεις. αγχώνεσαι χωρίς λόγο!!!
alex85 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 ναι τις εχει σταματησει.απλα μερικες σταγονες μονο οταν παει να ουρησει και πολυ μικρα μαυρα κομματακια .αλλα πολυ μικρα.παντως εισαι πολυ φιλος
Socratis_g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 αν είχε σοβαρό προβλημα ρε μπούφε εκτός οτι θα μαζευατε τα αίματα με τους κουβάδες τώρα θα σας άκουγε και όλο το τετράγωνο απο τους πόνους. καλό βραδύ, πες της να χαλαρώσει και της ίδιας, και πες επίσης "μωράκι μου χίλια συγνώμη για την αναστάτωση που σου προκαλώ, είμαι μαλάκας και σου υπόχσομαι να κόψω τα πολλά θρίλερ" 1
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η εγκυμοσύνη δεν επηρεάζεται ακόμα και από σχετικά εκτεταμένη αμνιοχοριακή αποκόλληση. Ανάπαυση (δεν είναι πλακίτσα για να "μην κουράζεται", ανάπαυση) και να παίρνει τακτικά την προγεστερόνη της. Το αίμα δεν λέει κάτι από μόνο του, η αμ/κή αποκόλληση το έχει ως συχνό σύμπτωμα. Συνήθως δημιουργεί και αιματώματα οπότε αυτό θα μπορούσε άνετα να εξηγεί τα λιγότερο υδαρή "κομμάτια". Πήγαιντε χθες να κάνουν ακρόαση να σας φύγει το άγχος και μην κάνετε καμιά ταρζανιά στους προγεννητικούς. Για να 'σαι του 85 η δικιά σου θα 'ναι μικρή, είναι και η κύηση κάτω των 14 εβδομάδων, οπότε δε φοβάστε στα αλήθεια για χρωμοσωμικές ανωμαλίες, αλλά η παρουσία αμ/κής αποκόλλησης αποτελεί σημάδι ελαφρώς αυξημένης πιθανότητας ανευπλοειδίας ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς. Επίσης, είσαι σε τεχνολογικό φόρουμ ρε αδερφέ, κοίτα σκατόφατσα το άβατάρ μου. Αυτόν τον τύπο ρωτάς; 1
brickoman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η εγκυμοσύνη δεν επηρεάζεται ακόμα και από σχετικά εκτεταμένη αμνιοχοριακή αποκόλληση. Ανάπαυση (δεν είναι πλακίτσα για να "μην κουράζεται", ανάπαυση) και να παίρνει τακτικά την προγεστερόνη της. Το αίμα δεν λέει κάτι από μόνο του, η αμ/κή αποκόλληση το έχει ως συχνό σύμπτωμα. Συνήθως δημιουργεί και αιματώματα οπότε αυτό θα μπορούσε άνετα να εξηγεί τα λιγότερο υδαρή "κομμάτια". Πήγαιντε χθες να κάνουν ακρόαση να σας φύγει το άγχος και μην κάνετε καμιά ταρζανιά στους προγεννητικούς. Για να 'σαι του 85 η δικιά σου θα 'ναι μικρή, είναι και η κύηση κάτω των 14 εβδομάδων, οπότε δε φοβάστε στα αλήθεια για χρωμοσωμικές ανωμαλίες, αλλά η παρουσία αμ/κής αποκόλλησης αποτελεί σημάδι ελαφρώς αυξημένης πιθανότητας ανευπλοειδίας ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς. Επίσης, είσαι σε τεχνολογικό φόρουμ ρε αδερφέ, κοίτα σκατόφατσα το άβατάρ μου. Αυτόν τον τύπο ρωτάς; Μήπως είσαι μαιευτήρας ή γυναικολόγος; Βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά γι' αυτά τα θέματα.
status Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 εχουμε αποκολληση ο ακτινολογος που καναμε υπερηχο μας ειπε οτι υπαρχει αποκολληση στον αμνιακο σακο και οτι το παιδι επειδη ειναι 2μιση μηνων ειναι δυσκολο να κολλησει παλι.ο γυναικολογος ειπε ξαπλα 10 μερες και εγραψε 2 φαρμακα το trofocal και το utrogestan .και ειπε οτι θα δεσει παντως ο ακτινολογος μας ειπε οτι η αποκολληση ειναι εκτεταμενη.τωρα ολοι θα μου πειτε να ακουω το γιατρο και να μην ρωταω εσας απλα καποια η καπιος μεσα απο εδω να ξερει τιποτα.οτιδηποτε.αλλα οχι ειρωνιες και τετοια γιατι ευχομε να μην συμβει πουθενα Utrogestan και trofocart (μαγνήσιο) είναι για συσπάσεις, για αυτό σας τα έδωσε, μην σκας, μπορούν να πάνε τόσα στραβά και τόσα "ίσια" που είναι μάταιο το να αναχώνεσαι. Καλό κουράγιο και υπομονή. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η εγκυμοσύνη δεν επηρεάζεται ακόμα και από σχετικά εκτεταμένη αμνιοχοριακή αποκόλληση. Ανάπαυση (δεν είναι πλακίτσα για να "μην κουράζεται", ανάπαυση) και να παίρνει τακτικά την προγεστερόνη της. Το αίμα δεν λέει κάτι από μόνο του, η αμ/κή αποκόλληση το έχει ως συχνό σύμπτωμα. Συνήθως δημιουργεί και αιματώματα οπότε αυτό θα μπορούσε άνετα να εξηγεί τα λιγότερο υδαρή "κομμάτια". Πήγαιντε χθες να κάνουν ακρόαση να σας φύγει το άγχος και μην κάνετε καμιά ταρζανιά στους προγεννητικούς. Για να 'σαι του 85 η δικιά σου θα 'ναι μικρή, είναι και η κύηση κάτω των 14 εβδομάδων, οπότε δε φοβάστε στα αλήθεια για χρωμοσωμικές ανωμαλίες, αλλά η παρουσία αμ/κής αποκόλλησης αποτελεί σημάδι ελαφρώς αυξημένης πιθανότητας ανευπλοειδίας ή κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς. Επίσης, είσαι σε τεχνολογικό φόρουμ ρε αδερφέ, κοίτα σκατόφατσα το άβατάρ μου. Αυτόν τον τύπο ρωτάς; Δηλαδή μπορούμε να μιλήσουμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπέρηχος μας ; (σαν συσκευή.;ρ) 3
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως είσαι μαιευτήρας ή γυναικολόγος; Βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά γι' αυτά τα θέματα. he is god. 1
Cryptic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως είσαι μαιευτήρας ή γυναικολόγος; Βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά γι' αυτά τα θέματα. Εδώ μέσα τα'μαθε. 1
arxaggelos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ μέσα τα'μαθε. Μπα, μαλλον στην πιατσα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως, αν δεν έχει ειπωθεί αρκετά, καλό θα είναι να μη ακούς τον έναν και το άλλον από διάφορα forums σε τέτοιες περιπτώσεις. Εκτός κι αν ψάχνεις/χρειάζεσαι απλώς λόγια που θα σας ηρεμήσουν --που είναι απόλυτα κατανοητό. Συμβουλές από forums μπορεί να αποδειχθούν πολύ επικίνδυνες, ακόμα και αν είναι πιο εξειδικευμένης θεματολογίας σχετικής με το πρόβλημά σας από ό,τι ένα τεχνολογικό forum. 3
alex85 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστω σε ολους αλλα αν ειναι να φοβασαι να κανεις παιδια για να μην τυχαινουν αυτα τοτε τι να πεις?πιστευω οτι θα πανε καλα.αλλα αν δε πανε θα φοβαμαι για δευτερη φορα μι μας ξανατυχει και μετα πια παω για νοσηλεια
fylatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή μπορούμε να μιλήσουμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπέρηχος μας ; (σαν συσκευή.;ρ) Ναι εε; Μου εμφανίζει error code 207 η Philips iU22 που έχω. Αν ξέρεις κάτι πες μου. (πλάκα κάνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα