coffeex Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 μου φαινεται οτι, απλως, απόλαυσε την ειρωνεία του πράγματος. Could be wrong though Και αυτό που λες αλλα παίζει να θέλει να τον κάνει μέλος της ομάδας του..
Norone92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Και αυτό που λες αλλα παίζει να θέλει να τον κάνει μέλος της ομάδας του.. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις το είδα. Είχαν μια περίεργη σχέση πάντα, ίσως όχι 100% εχθρική.
johnmak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μολις τελειωσα και το 10 οντως η σειρα απο την αρχη ως το τελος το κρατησε πολυ καλα. Και εγω αυτο πιστευω για τον Προκτορ κατι τετοιο θα θελησει τουλαχιστον τωρα το πως θα εξελιχθει κανεις δεν μπορει να προβλεψει.Επισης σιγουρα θα παιχτει καποιο παρασκηνιο με τον Νταλτον τους ναζι και ποιος αλλος ξερει με τι και ποιους.Επισης ξαφνικος ο θανατος του Χοπγουελ να δουμε πως θα παει και εκει το θεμα.Και φυσικα ο Τζομπ.Που ενταξει εκτος των αλλων εχει δωσει και αυτος ρεστα εχοντας στηθει καταπληκτικα ο χαρακτηρας και παιζοντας αψογα...Αλλο χαος το τι θα γινει εκει.Το κακο ειναι βεβαια οτι εχουμε πολυυ καιρο για να τα μαθουμε.
Johnyman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 4η και τέλος.. http://www.ew.com/article/2015/07/29/banshee-canceled
speedy23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Damn it. Hope they go out with a bang. Αν και ειμαι σιγουρος γι'αυτο. Δεν εχει απογοητευσει ποτε στον τομεα της διασκεδασης η σειρα.
Norone92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Απ' τη μία είναι καλό όταν μία καλή σειρά έχει ένα τέλος και δεν την τραβάνε υπερβολικά όπως αρκετές άλλες που αυτό τις χάλασε. Απ' την άλλη όμως 4 σεζόν των 8-10 επεισοδίων φαίνονται λίγες και όπως και να 'χει μένει μια πίκρα στο τέλος. Είμαι σίγουρος πως θα τα σπάσει, νομίζω πως μέχρι τώρα κάθε σεζόν ήταν και καλύτερη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Eliza Dushku είδα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Άλλη μια στη λίστα του σερίφη... 2
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Eliza Dushku είδα? Σωστά είδες. Άλλη μια στη λίστα του σερίφη... Oh lord... =] # ελληνικα
xavier Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 συνομηλικη η ντουκσου, καλαει βασταει, καλη προσθηκη, να δουμε ποσσο δραστηρια θα εμφανιστει... 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Άντε καιρός ήταν.. Ποιος περιμένει όμως τόσες μέρες αχαχχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα