polteris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Χαχαχαχα!! Μ'αρεσει αυτο με το προφανες νεαρο της ηλικιας μου!!! Καλα δεν ειμαι και 20 χρονων!!!! 31 ειμαι αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια!! Σε καμια περιπτωση δεν εχω παρει τα πραγματα ετσι οπως λες!! Τελος παντων!! Αντε καλημερες γιατι βγηκαν και οι δικηγοροι στη φορα!!
Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ...κακώς χτυπήθηκες τόσο πολύ. Έγραψα ότι σαφώς και είναι καλό να δοκιμαστεί τροφοδοτικό. Πήρες εντελώς λάθος, τί πράγμα : την απάντησή μου στον polteris που είχε εκφράσει "99% σιγουριά" για το τροφοδοτικό. Απάντηση όχι τυχαία, για την οποία έδωσα λόγους (όπως και λόγους γιατί την πρώτη πιθανότητα την δίνω στη μητρική, όπως και λόγους γιατί δεν είπα στον ts "βρες πρώτα τροφοδοτικό"). ...για ξαναδιάβασέ με... (...α κι ένα τελευταίο : η δική μου πείρα λέει, 9 ας πούμε στα 10 -"αυθαίρετο" μεν το νούμερο, ενδεικτικό δε για να δείξω...αυτό που είναι εμφανές ότι θέλω να δείξω- τροφοδοτικά, όταν έχουν πρόβλημα, δεν κάνουν καθόλου κούκου) Δεν χτυπηθηκα καθολου,δεν εχω τετοιου ειδους προβληματα.Την γνωμη μου γραφω η οποια ειναι ΠΑΝΤΑ τεκμηριωμενη. Απο εκει και περα εγω διαβαζω το δευτερο post αμεσως μετα του ts οπου του προτεινεις να αλλαξει μητρικη.Και στεκομαι σε αυτο για να ποσταρω και να σου πω οτι θα πρεπει πρωτα να δοκιμαστει τροφοδοτικο για λογους ασφαλειας και φυσικα λογο χρονου. Ειναι το ιδιο να ξηλωνουμε μητρικη ,επεξεργαστη ,ψυκτρα,μνημες,βιδες,καλωδια κουτιου,με το να βαλουμε δυο φυσες του τροφοδοτικου? Εν πασει περιπτωσει και ο ιδιος χρονος να ειναι ,η ασφαλεια ερχεται πρωτα. Πανω σε αυτο παντως η δικη μου πειρα λεει αλλα.Σε dellakia και hp pc για παραδειγμα να αναβοσβηνει το power on πορτοκαλι,αλλες φορες να ξεκιναει να ποσταρει και σπινταρει το φαν του επεξεργαστη και πολλα αλλα που δεν ειναι της παρουσης.Ολα αυτα προβλημα στο τροφοδοτικο.
Rod@X Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ψυχραιμία! Όλοι βοηθάτε και τον ...παθόντα και εμάς που διαβάζουμε για να μάθουμε. Έχουμε και κρίση για να καταλάβουμε ποιος είναι γνώστης και ποιος όχι. Όλες οι απόψεις σε αντιπαράθεση, χρήσιμες είναι!
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ...αν είσαι 31, δεν είναι και πολύ υπέρ σου το τί καταλαβαίνεις-πώς αντιδράς πάντως. Διότι θυμίζει 15 χρόνια κάτω απ' αυτό. Κάτι άλλο δεν υπάρχει από εδώ και πέρα να σου απευθύνω. Ήδη τζάμπα ο κόπος... ...Ρότζερ, άλλα φάση εσύ, αλλά ρε μαν, μιας και "γνωριζόμαστε", δεν περίμενα ούτε από εσένα τα τελευταία. Βεβαίως και "χτυπήθηκες", όταν μου γράφεις για οριζοντιοκάθετες διαφωνίες, και γράφεις κι ένα σχετικό κατεβατό, παρά του ότι σε εσένα έκατσα κι εξήγησα τί πήρες λάθος από αυτά που έγραψα. Το 'χει η μέρα; Το thread; Δεν ξέρω. ...περί δικής σου εμπειρίας, πάσο - δεν θα την αμφισβητήσω δηλαδή (...ελπίζω μόνο να μην έχεις να πεις "99% το τροφοδοτικό είναι"). Όπως δήλωσα κι εγώ τη δική μου και υποθέτω ότι ούτε εσύ την αμφισβητείς. Και φυσικά μπορούν μια χαρά να υπάρχουν διαφορές σε διαφορετικές εμπειρίες. Όπως και εξαιρέσεις των κανόνων της κάθε μίας ξέχωρα. Rod@X, don't worry. Δεν τίθεται θέμα ψυχραιμίας ή μη.
Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε wash περιμενε λιγο. Δεν σε εσφαξα πισωπλατα βγαινοντας απο το ασανσερ.Δεν περιμενες απο μενα τα τελευταια μιας και γνωριζομαστε,ποια τελευταια? Μια αποψη λεω και ''διορθωνω'' μια αλλη,που ακομα και ο αδερφος μου να την εξεφραζε ,παλι θα τον διορθωνα. Οταν πρεπει να ξαναγορασεις motherboard στον πελατη,πιστεψε με θα πονεσει πολυ,και απο τοτε θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος σε καθε κινηση.Αυτο φυσικα κανει και την εμπειρια σε εναν ανθρωπο.Αν δεν καψεις,χαλασεις και πληρωσεις,δεν ειναι δυνατον να φτασεις σε ενα επιπεδο. Σε καμμια περιπτωση δεν θελω να το παιρνεις προσωπικα,και ΜΗΤΣΟΣ να εγραφε η υπογραφη σου και δεν ησουν εσυ,παλι τα ιδια θα ελεγα,γιατι αυτα πιστευω. Και επισης,δεν ειπα σε αυτη τη βλαβη οτι φταει το τροφοδοτικο,να εξηγουμαστε. Πολυ απλα και λιτα,ειμαι αντιθετος να δοκιμαζεται αμφιβολου ποιοτητας τροφοδοτικο σε αλλη motherboard. Ποτε θα σε κερασω κανενα κρασι?
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ροτζ, όσο πας και το χειροτερεύεις (η μόνη εξαίρεση το κρασί - για το οποίο είμαι μακρυά παρεμπιπτόντως, θενκς πάντως) με εκφραστικές υπερβολές. Και ναι, δεν το περίμενα να μην με καταλαβαίνεις, ειδικά μετά από τις εξηγήσεις που έδωσα. Ούτε από σύννεφα έπεσα, ούτε δεν κοιμήθηκα, ούτε τα κλάμματα έβαλα - αλλά απλά αυτό που έγραψα : δεν το περίμενα. Δεν ξέρω τί ιδέα έχεις πως αισθάνομαι καθώς γράφω, αλλά καμμία σχέση με τα προαναφερθέντα. Παρ' το αλλιώς. Η δεύτερη αποπάνω περίοδος σου, έχει επίσης άστοχα (εντελώς) σχόλια, με το όλο ζήτημα. Δεν έχω διάθεση να μπω σε περαιτέρω εξηγήσεις, αλλά αν σε νοιάζει, ψαχ' το (επανα-διάβασμα των όσων προηγήθηκαν) και θα καταλάβεις στο τέλος τί εννοώ και που έχω το δίκαιο που λέω (καθώς, στην περίπτωσή σου τουλάχιστον, θέμα διαβάσματος είναι απλώς - είμαι βέβαιος). Αυτά, και καλό βράδυ.
Roger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Nαι,θεμα διαβασματος ειναι απλως.Αυτο ομως ισχυει και στις δυο περιπτωσεις. Προφανως πιστευεις οτι δεν σε καταλαβα,τελικα ουτε εσυ με καταλαβες.Γιατι να ειναι μονοπλευρο το θεμα? Anyway,κανεις δεν χρωσταει τιποτα να διαβαζει αντιπαραθεσεις.Οτι μηνυματα περασαν,περασαν Αντε καλο βραδυ, θα τα πουμε με κανενα πμ
Secret Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρομαι που σας έδωσα τρόφη για ένα -αν και όχι τόσο επικοδομοιτικό- debate ;p. καθώς ήμουν μακρία από το λάπτοπ και είχα παρει το πισί σε ένα φίλο, δοκιμάσαμε την -όπως λόγικα είπε ο roger- λανθασμένη τακτική, δήλαδη αλλαγή μητρικής πρώτα καθώς είχαμε μία που κάθονταν και θα την βάζαμε τσακ μπαμ. Ευτυχώς το πισι δούλεψε. Την πρώτη φορά πέταξε ένα unkown cpu detected, και μόλις πήγε να φορτώσει τα windows πέταξε μπλε οθόνη. μετά πετούσε απλά μπλε οθόνη στο ίδιο σημείο που πηγαίνε να φορτώσει τα windows. για κάποιο λόγο έπρεπε να φύγω για επάρχια και το πισι είναι αθήνα. Ωστόσο σήμερα με πήρε και μου είπε οτι έκανε φορμάτ στον σκληρό, ξαναπέρασε τα windows και τώρα πλέον τρέχει κανονικά. τα τελικά αποτελέσματα θα σας τα πω μόλις το πάρω στα χέρια μου για εγκυκλωπεδικούς λόγους. Σας ευχαριστώ που συμμετείχατε στο να λάβει τέλος το μαρτύριο μου. αν έχετε να κάνετε καμια παρατήρηση feel free.
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ...θέμα οπτικής είναι, Σήκρετ, κατά πόσο ή όχι ήταν εποικοδομητικό (...καταλαβαίνω βέβαια πώς το εννοείς). Τεσπα. Όσο περί "λογικά λανθασμένης τακτικής", να διευκρινήσω και σε εσένα (καθώς από μία έστω διευκρίνηση, έκανα ήδη και στους υπόλοιπους), ότι εγώ απλώς υπέθεσα/δήλωσα ότι το πρόβλημά σου, πιθανώς εστιαζόταν στην μητρική σου (και όχι στο τροφοδοτικό σου - και σε καμμία περίπτωση, με βάση τα όσα μας είχες αναφέρει, "κατά 99%"). Εκτίμηση είχα δώσει, με εμπειρική βάση (...μάλιστα, όπως είχα πει και προτύτερα, πιθανώς/ίσως δεν είναι ακριβώς πεθαμένη η άλλη μητρική, αλλά για να καταφέρεις να την βάλεις μπροστά, θα πεθάνεις πρώτα στην κούραση εσύ. Και όοολο αυτό, απλά δεν αξίζει τον κόπο να το περάσεις...). Το καταλαβαίνω ότι ως μεθοδολογία θυμίζει χειροπρακτικό που βλέπει κάποιον να περπατάει κάπως και χωρίς να τον περάσει από εξετάσεις και ξαναμανά κόντρα άλλες, βγάζει διάγνωση, αλλά. Τεσπα κι εδώ. Όσο για την BSOD, λογικό ήταν, καθώς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν ίδιο μοντέλο μητρικής, και το λειτουργικό τα είδε κωλυώμενα με τον διαφορετικό dsik controller και το λοιπό hardware configuration. Απ' τη στιγμή που έγινε επανεγκατάσταση όμως, ΟΚ. Τέλος, μια παρατήρηση που (κατά την προτροπή σου) έχω να κάνω, είναι η εξής : People are not wearing enough hats.
Secret Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Χαχα πραγματικά γέλασα με αυτό το τελευταίο. Ευχαριστώ για τις συμβούλες σου. Μακάρι να ήταν όλοι τόσο συνεργάσιμοι σαν εσένα.
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ...και η απορία : γέλασες γιατί "το έπιασες" (καθώς πρόκειται για κάτι πολύ αγαπημένο και συγκεκριμένο)....ή γιατί απλά "σου άρεσε"...; (...υποθέτω το 1ο, κι αν όντως έτσι είναι, αρκεί ένα "ναι, το πρώτο") (...θενκς επίσης για την "εκτίμηση". Όσο μπορώ, προσπαθώ, όχι μόνο αποτέλεσμα για να υπάρχει, αλλά και για να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση κι από άλλους. Όπως επίσης πολλοί άλλοι κάνουν - προσπαθούν "να είναι συνεργάσιμοι") ...κι ένα τελεύταίο, προς όλα τα μάτια που τυχαίνει να παρακολουθούν το παρόν θρεντ, συμμετέχοντας ή όχι : σε καμμία περίπτωση δεν προτείνω ΓΕΝΙΚΑ "πρώτα αλλάχτε μητρική", χωρίς να δώσουν βάση στη λειτουργικότητα (ή μη) του τροφοδοτικού. Κάλλιστα άλλωστε θα μπορούσε να υπήρχε τελικά θέμα με αυτό, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μικρή, κατά τη δική μου εμπειρία μπλαμπλαμπλα, αλλά υπαρκτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα