Repp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια οταν παω να μπω μου διχνει αυτο γιατσι ετσι 2 μερες Server errorThe website encountered an error while retrieving https://www.facebook.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly. Here are some suggestions:Reload this webpage later. HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request. Παταω Reload και τιποτα τι μπορει ναι φταιει γινεται σε καποιον αλλον?
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά είναι, εσύ το έχεις το πρόβλημα. Άμα είχε πέσει για 2 μέρες θα είχε γίνει εξέγερση...
stratigos24 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις δοκιμασει με αλλον browser να μπεις? Για κανε μια προσπαθεια.
geioann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εδω και 3 μερες εχω και εγω παρομοιο προβλημα. προσπαθω να μπω στο facebook και μου βγαζει το εξης σφαλμα: Σφάλμα 7 (net::ERR_TIMED_OUT): Λήξη χρονικού ορίου λειτουργίας Το κανει μονο στο facebook και με ολους τους browser που δοκιμασα. IE, mozzila, chrome....
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εδω και 3 μερες εχω και εγω παρομοιο προβλημα. προσπαθω να μπω στο facebook και μου βγαζει το εξης σφαλμα: Ψάξε τον λογαριασμό σου απο άλλους λογαριασμούς facebook γνωστών σου ή δημιούργησε άλλον δικό σου να τον ψάξεις να βρείς άν υπάρχει ή τον έχουν χακάρει.
PsyGreg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Άμα είχε πέσει για 2 μέρες θα είχε γίνει εξέγερση... χαχααχχα με τα νταούλια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα