evoracing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Κάνω format σε ένα laptop και μου έβγαλε error στο 0% και τώρα έχει κολλήσει στο 47%;;;; Τι κάνω;; Win 7 Sent from my iPod touch using Insomnia Error 0x80070017 Sent from my iPod touch using Insomnia
άδικος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ξανά πάλι. Αν επαναληφθεί, άλλαξε το δίσκο/μέσο με το setup που χρησιμοποιείς. Ίσως είναι προβληματικό. 1
evoracing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Με αυτό το cd έκανα format στο δικό μου πριν 1ευδομαδα Sent from my iPod touch using Insomnia
evoracing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 So what?? έβαλα άλλο τώρα και είναι στο 39 και προχωρά Sent from my iPod touch using Insomnia
άδικος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 εεε.. άμα δε περάσει το 47... δε λέει τίποτα
Antwni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 So what?? έβαλα άλλο τώρα και είναι στο 39 και προχωρά Sent from my iPod touch using Insomnia Ευτυχώς που έχουμε και το ipod για να μπαίνουμε internet/insomnia 1
panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 εγω εχω ενα dvd με τα windows 7 ultimate. στο παλιο μου πισι τα περασα χωρις προβλημα. σε ενος φιλου δεν διαβαζε το dvd και τα περασα με ανοιχτο το πισι , μπαινωντας στα αρχεια του dvd και πατωντας setup (δεν περιμενα να πιασει αλλα επιασε!) στο καινουριο μου πισι δεν ξεκιναει καν το format , λεει πως παρουσιαστηκε σφαλμα απο το 0 % κιολας!! τελικα τι γινετε?? γραφεις ενα dvd με τα παραθυρα και δουλευει οπου αυτο θελει? δε το εχω καταλαβει ποτε αυτο.. ( ενδεικτικα λεω , πως εχω και ενα αυθεντικο dvd με τα xp ΓΝΗΣΙΟ , και ουτε και με αυτο ξεκιναει το φορματ στο πισι μου )Υ.Γ. απλα ειδα το θεμα και μοιραστηκα την εμπειρια μου ...
TheELF Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά κάποιο πρόβλημα ή με το Bios θα είναι ή με την συμβατότητα του dvd drive.
evoracing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά του το έκανα το format έβαλα x64 (το απέφευγα γιατί μπορεί να χρειαζόταν bios update και το είχε γονατίσει το σύστημα και turbo-x, ε δεν θέλει και πολλά ... Να πω ότι το DVD Drive του ήταν χαλασμένο και το πέρασα με εξωτερικό DVD Drive. Μάλλον θα φταίνε τα CD από ότι έχω ακούσει μόνο σε CD βγάζει τέτοια σφάλματα, σε flash δεν έχω δει κάτι...
spirosd2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ειδικά σε windows 7/8 που υπάρχει έτοιμο εργαλείο της microsoft για να φτιάξεις το flashακι της εγκατάστασης δεν υπάρχει κανένα νόημα για χρήση dvd, άσε που με το flash κάνει το 1/3 του χρόνου που θα έκανε με dvd η εγκατάσταση.
panos_saxo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 spiros μπορεις να το εξηγήσεις λιγο αυτό? Οπως το live cd ειναι αλλα με αυτο μπορω να κανω και clean install τα 7?Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφοριες??
fantomas 7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Κάνω format σε ένα laptop και μου έβγαλε error στο 0% και τώρα έχει κολλήσει στο 47%;;;; Τι κάνω;; Win 7 Sent from my iPod touch using Insomnia Error 0x80070017 Sent from my iPod touch using Insomnia πατα να ανοιξει η θηκη του cd βγαλτο καθαρισε το και ξαναβαλτο ..και πατα συνεχεια ...αν πιασει εχει καλως αν οχι ξανα απο την αρχη με το ιδο καθαρισμενο ή αλλο cd
spirosd2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 spiros μπορεις να το εξηγήσεις λιγο αυτό? Οπως το live cd ειναι αλλα με αυτο μπορω να κανω και clean install τα 7?Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφοριες?? Κατέβασεις αυτο έδω: http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool και χρειάζεσαι το .iso των windows 7/8 ( απο όπου το έχεις προμηθευτεί η απο τον θείο η απο την προσφορά των windows 8 η απο msdnaa αν είσαι φοιτητής η απο οποιουδήποτε αλλού αρκεί ειναι το .iso) και το προγράμμα αυτόματα σου φτιάχνει την εγκατάσταση και σου κάνει και bootable το USB ( χρειάζεται ένα USB flash τουλάχιστον 4gb ) το βάζεις στον υπολογιστή που θές να περάσεις windows και όριζεις να κανει boot απο το USB ( η απο το boot menu που μπαίνεις στην αρχή η αν μπεις απο το bios και όρισεις πρώτο να bootάρει το USB) και γίνεται κανονικα η εγκατάσταση και πολυ πιο γρήγορα απο ότι με ένα DVD.
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 spiros μπορεις να το εξηγήσεις λιγο αυτό? Οπως το live cd ειναι αλλα με αυτο μπορω να κανω και clean install τα 7?Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφοριες?? Windows 7 USB/DVD download tool Καμιά σχέση με Livecd απλά είναι το δισκάκι εγκατάστασης των 7 σε usb και ναι μπορείς να κάνεις clean και ότι θες format και repair και ότι μπορείς να κάνεις και με το πραγματικό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα