Προς το περιεχόμενο

Αγορα φθηνου laptop.


nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελει να αγορασει η μανα μου ενα φθηνο λαπτοπ με τιμη γυρω στα 300-400 ευρω max,ουτε cent παραπανω.

 

Η χρηση του θα ειναι πολυ χαλαρο ιντερνετ,κανα skype και στα δυσκολα καμια μουσικουλα και καμια ταινια.Να παιζει full hd και τετοια δεν την ενδιαφερουν.Στην εσχατη των περιπτωσεων μπορει να το χρησημοποιησω και εγω για χρηση office(κανα word κτλ) αν και δεν νομιζω,μιας και εχω τον σταθερο.

 

Εκανα την ψαχτικη μου,αλλα πραγματικα δεν γνωριζω τιποτα απο laptop μιας και ποτε δεν με κερδισαν.Επισης επειδη της καρφωθηκε να το παρει τωρα σε περιοδο εξεταστικης,δεν παιζει και πολυς χρονος για ψαξιμο και δεν θελω να της παρω το πρωτο τυχαιο-φθηνο που θα βρω στο πλαισιο για παραδειγμα.

 

Για αυτο μια βοηθεια απο τα παιδια του φορουμ με τα παραπανω κριτηρια;Δεν εχω προβλημα απο καταστηματα,ενω υπαρχει η δυνατοτητα αγορας απο amazon.Τελος να αναφερω οτι δεν ενδιαφερομαι για τιποτα σε asus,acer.Θα προτιμουσα κανα toshiba ή κανα dell. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει και πολλές επιλογές σε dell και toshiba σε αυτά τα χρήματα. Εχει κάποια dell με linux και freedos, που όμως δεν σου κάνουν. Για να λες ότι δεν έχεις χρόνο, ούτε να ψάξεις, σίγουρα δεν έχεις χρόνο και για εγκατάσταση windows.

Οπότε Link.png Site: http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3002801&pcode=SHOW_PROD3002801">DELL

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2654039/Toshiba-Satellite-C850-195-B830-2GB-320GB.html">Toshiba

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδα και αυτα που μου λες.Το θεμα δεν ειναι οτι δεν εχω χρονο,απλα την συγκεκριμενη περιοδο ειμαι πιεσμενος.Αλλα θα προτιμησω σιγουρα κατι που δουλευει απο το κουτι του.Ετσι και αλλιως για την μητερα μου προκειται,δεν θελει κατι ιδιαιτερο απλα να δουλευει.Τα πειραματα στο μεγαλο pc. :P

 

Απο τα παρακατω ποιο θα διαλεγατε;Γενικα να προτιμησω amd ή intel σε αυτην την κατηγορια.Η αληθεια ειναι οτι εχω μια παραπανω συμπαθεια για την amd.

 

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-NP355E5C-S01GR,99452,397551,554459.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

 

http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=2257

 

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E20EB6C3CF27E4F19B8F0014C2625C7B&pa=2661F22BF4190D488C3C63D8FE0BB026

 

http://www.cosmodata.gr/product/151720/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 2η επιλογή μου αρέσει πολύ έχει και νομίζω θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι (?) εχει 500Gb σκληρό + 4Gb Ram, Εγγύηση 2 χρόνια  και επίσης είναι Dell,απο τις καλύτερες εταιρίες σίγουρα αλλά μην ξεχνάς οτι ειναι χωρίς λειτουργικό,θα πρέπει να βάλεις το δικό σου κατα τα άλλα νομίζω οτι έρχεται κουτί στις ανάγκες σου ;)

 

Εdit :
2η επιλογή κατα την γνώμη μου ειναι η 1η απ την λίστα σου,πολύ καλα χαρακτηριστικά εξίσου,και κάρτα γραφικών τόσο καλή που παίζει να μην την χρειαστείς και ποτέ :P που λεέι ο λόγος,μονο για τον επεξεργαστή δεν εχω γνώμη(οχι οτι είναι κάτι κακό,αλλά δεν γνωρίζω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα ειμαι αναμεσα σε samsung και το dell.Το οτι δεν εχει λειτουργικο δεν με πολυ πηραζει.Amd ή intel;Το καταστημα του dell το ξερουμε;Επισης στα λαπτοπ το να περνας windows ειναι εξισου ευκολο με τα pc;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κατάστημα του dell το ξέρουμε και είναι αξιόπιστο.

Πανεύκολα θα τα περάσεις τα windows. Πιστεύω θα χει και συνοδευτικό dvd με drivers, οπότε δεν θα χάσεις χρόνο να ψάχνεις στο site τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια,αρα απο amd intel τι ειναι καλυτερος.Εψαξα λιγο για τον amd αλλα τον ιντελ δεν τον βρισκω.

Στο τελευταίο πινακάκι προς τα κάτω της σελίδας τον έχει http://www.notebook4game.com/web/pagecpu_new.php

 

edit:  α sorry. Τον amd έχει εκεί. Ο intel μάλλον είναι καινούργιος γι αυτό δεν τον βρίσκεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μπερδεψες τωρα και ημουνα ετοιμος για το samsung που εχω και διπλα τα media markt.Ο intel ειναι αρκετα δυνατοτερος απο οτι βλεπω.



Ωπα τωρα ειδα το εντιτ σου.Απο οτι βλεπω τον εχει κανονικα τον ιντελ:Intel Pentium B997 (3)

 

Edit:Χαθηκα.......Λοιπον στο τεστακι που παραθετεις εχει τον Intel Pentium B997.Εδω τον αναφερει σαν P997 στον τιτλο του προιοντος και σαν Intel® Pentium® 997 dual core (2M Cache, 1.60 GHz) στα τεχνικα χαρακτηριστικα.Στο σιτε της dell στις επιλογες του επεξεργαστη τον εχει σαν Επεξεργαστής Intel® Pentium® 977 (2M Cache, 1,4 GHz).

 

Τι απο ολα ισχυει;;;; :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα αγορασα το samsung.Το ειδα απο κοντα,μου αρεσε και το τσιμπησα.Ολα κομπλε,το σεταρα,μια χαρα παει.

 

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα φωτα σας και παλι.....

 

Οπως ειπα το αγορασα,το σεταρα και παει μια χαρα.Δεν εχω καταλαβει ομως κατι.

 

Ο επεξεργαστης ειναι ο amd e1200 (apu) με γραφικα την hd 7470m.Αυτο που δεν καταλαβαινω με τα apu ειναι εαν:Α) ο επεξεργαστης μου εχει δικια του καρτα γραφικων και απλα υπαρχει και η 7470 ή Β) η 7470 ειναι απλα η καρτα γραφικων του συστηματος και απλα ειναι στο ιδιο chip με τον επεξεργαστη;

 

Τα ρωταω αυτα γιατι δοκιμασα να παιξω καποιες ταινιες.Με απλο dvd δεν ειχε καποιο προβλημα,με την χρηση του επεξεργαστη να ειναι σε χαμηλα επιπεδα και της καρτας γραφικων να παιζει.Οταν ομως δοκιμαζω να βαλω βιντεο στο youtube,ειδικα καποιο hd,ο επεξεργαστης τερματιζει ενω η καρτα κοιμαται τον υπνο του δικαιου.Εχω δοκιμασει με διαφορετικους browsers,με hardware acceleration κτλ και δεν αλλαζει τιποτα.Διαβασα οτι για να απενεργοποιησεις την ενσωματωμενη του επεξεργαστη και να βαλεις την αλλην(7470 στην περιπτωση μου),αλλαζεις απο το CCC το power σε high perf και την σβηνει μονο του.Αυτο ασφαλως για εαν ισχυει η περιπτωση Α.Το δοκιμασα και παλι τα ιδια.

 

Δεν με πηραζει τοσο το hd του youtube μιας και ποτε δεν θα βλεπει hd βιντεο,αλλα αμα θελει να δει καμια hd ταινια πιστευω οτι θα τον γονατισει.

 

Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω την εντύπωση ότι λύση δεν υπάρχει, γιατί το πρόβλημα που περιγράφεις, έχει άμεση σχέση με τον επεξεργαστή σου.

Ζορίζεται γιατί είναι πολύ, αδύναμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...