madaras666 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 για χαρα πως πανε τα κεφια? λιπον εχω τ α win xp black τα 7..κ το μενου τους ειναι στα υ.κ κ θελω αν γινεται να βαλω gr αω γινεται λιπον πως να το κανω.... ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 για χαρα πως πανε τα κεφια? λιπον εχω τ α win xp black τα 7..κ το μενου τους ειναι στα υ.κ κ θελω αν γινεται να βαλω gr αω γινεται λιπον πως να το κανω.... ευχαριστω Ψαξε στο google για XP MUI. Ps. Δεν υπαρχουν Windows XP Black 7.
madaras666 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 win xp black παντως ειναι τεσ/πα τα εχω κανει ολα αυτα που λετε εδω αλλα τιποτα ρε φιλαρακι καμια αλη idea?
TheELF Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ε,όταν το λειτουργικό είναι πειραγμένο από μη επίσημη μεριά τότε δεν υπάρχουν σίγουρες λύσεις,μπορεί αυτό που έχεις να μην δέχεται το Mui επειδή ο «έξυπνος» που το έφτιαξε να έσβησε υπηρεσίες που χρειάζονται. Πέρνα μια από της κανονικές εκδόσεις να ξέρεις τι έχεις...
madaras666 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 κατι τετιο σκεφτωμαι κ γω να κανω...... ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα