Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καμπαρι με σοδα πικρο...παντως εχω ακουσει οτι τα αναψυκτικα δεν πρεπει να τα ανακατευεις με ποτα

καλουα αμαρετο?

Δημοσ.

Παιδάκια...πως σας ήρθε ότι το gin (έστω και με τόνικ), ή το ρούμι είναι ...ελαφριά; Η όποια πρόσμιξη, δεν «ελαφραίνει» το ποτό. Ίσα ίσα, αν είναι και φουλ στη ζάχαρη όπως τα αναψυκτικά, το κάνει να σε στείλει βόλτα μια ώρα ταχύτερα. Εκτός κι αν του κάνετε πλάκα και δεν την έπιασα...

...btw, ένα από τα κορυφαία - για 'μένα το κορυφαίο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό - gin, είναι το Tanqueray.

• Like 5
Δημοσ.

παιδια δεν εχω καλη σχεση με το αλκοολ.επειδη οταν βγαινω με παρεα δεν ξερω τι ποτο να πιω,θα ηθελα να μου προτεινετε κατι ελαφρυ και γευστικο γιατι ειμαι και οδηγος μετα..παλιοτερα επινα μαρτινι ή  μπειλις

Oυζο red bull φιλε μου.Πολυ καλο και ελαφρυ.

Παιδάκια...πως σας ήρθε ότι το gin (έστω και με τόνικ), ή το ρούμι είναι ...ελαφριά; Η όποια πρόσμιξη, δεν «ελαφραίνει» το ποτό. Ίσα ίσα, αν είναι και φουλ στη ζάχαρη όπως τα αναψυκτικά, το κάνει να σε στείλει βόλτα μια ώρα ταχύτερα. Εκτός κι αν του κάνετε πλάκα και δεν την έπιασα...

...btw, ένα από τα κορυφαία - για 'μένα το κορυφαίο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό - gin, είναι το Tanqueray.

Μπλιαχ!!  :fear: Παρ'οτι πολυς κοσμος γουσταρει Tanqueray δεν μπορω να το κατεβασω με τιποτα. Ελλαδα επινα bombay (κλασικα), εδω πλεον ΜΟΝΟ Hendrick's. Aπιστευτο gin και δεν σου αφηνει την κλασικη πικριλα στο στομα.

Δημοσ.

Κρασάκι. Αναλογα με την εποχη, λευκό ή κόκκινο.

Για ακομα πιο 0 αλκοολ :σπράιτ με γραναδίνη.

Δημοσ.

Oυζο red bull φιλε μου.Πολυ καλο και ελαφρυ.

Θες να τον στείλεις τον άνθρωπο, έτσι; :shock:  :-D

Μπλιαχ!!  :fear: Παρ'οτι πολυς κοσμος γουσταρει Tanqueray δεν μπορω να το κατεβασω με τιποτα. Ελλαδα επινα bombay (κλασικα), εδω πλεον ΜΟΝΟ Hendrick's. Aπιστευτο gin και δεν σου αφηνει την κλασικη πικριλα στο στομα.

Εντάξει, εμένα το gin δεν είναι «το ποτό μου». Απλά, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το Gordon's, το οποίο θεωρώ μετριότατο σαν ποτό. Εγώ είμαι πλέον «αφιερωμένος» σε δύο ποτά: Jameson (25 χρόνια και πλέον...) και «μία ...Πετρουπολιώτικη - από την Πετρούπολη τής Ρωσίας, όχι από τη δικιά μας! - βότκα, που γνώρισα εδώ, μ' έκανε να καταλάβω ότι στην Ελλάδα δεν πίνουμε βότκα, αλλά μπουγαδόνερο (εξαιρείται η Smirnoff Black Label, αλλά πόσοι την πίνουν; ), της οποίας το όνομα δε μπορώ ούτε να το γράψω, ούτε να το προφέρω!

• Like 1
Δημοσ.

Σουμάδα και Βερμουτάκι

1313939739.jpg

:P

Πέρα από την πλάκα όταν οδηγείς καλό είναι να μην πίνεις καθόλου, ακόμα και το πιο ελαφρύ ποτό πειράζει.

• Like 2
Δημοσ.

Μιας και οδηγάς καλύτερα να μην έπινες καθόλου. Ένα αναψυκτικό είναι μια χαρά, και γω σε βραδυνή έξοδο πολλάκις έχω πιει. Δε σε κάνει μάγκα το να κατεβάζεις αλκοόλ. Αν ντε και καλά θες κάτι αλκοολούχο πάρε μια μπύρα ή ένα breezer, space.

Δημοσ.

Σαν να ακούω την θεια- Μαρίκα. Εννοείται οτι μπορείς να πιείς και να οδηγήσεις.

Άμα πίνεις ένα ποτο ανα 1,5 - 2 ώρες (για μέσο βάρος άντρα), είσαι κάτω απο τα όρια και δεν έχει καμία επίδραση στην οδήγηση σου. Τώρα αν είσαι κανα βουβάλι μπορείς να πιεις και παραπάνω αν είσαι κανας τσιλιμπίθρας πρέπει να πιεις λιγότερο.

Τζιν τόνικ είναι ότι πρέπει. Εγω προτιμάω το Bombay...

Τώρα το αγαπημένο μου εμένα είναι τσίπουρο και ρακί. Δοκίμασε το και αυτό, με ένα 100ml σε 5ωρη έξοδο, εισαι κάτω απο τα όρια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...