bluesattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εχω να κανω και μια ''καταγγελια'' με αφορμη αυτο το θεμα.Ζητησα φραπε 1.30 το βραδυ σε καφετερομπαρακι και μου λεει δεν φτιαχνουμε τετοια ωρα.Σας εχει τυχει ?
deesnider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Και το λίγο αλκοόλ πρόβλημα είναι στην οδήγηση. Τα ατυχήματα δε συμβαίνουν μόνο όταν είσαι ντίρλα. Ίσα ίσα, αν δεν βλέπεις μπροστά σου ή που θα πάρεις ταξί ή που θα πηγαίνεις στην άκρη με 10. Το αλκοόλ, ακόμα και σε μικρές ποσότητες (κάτω από τα όρια), μειώνει τα αντακλαστικά σου και σε κάνει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου (και του οχήματός σου). Οπότε, τι θες σώνει και καλά να πιεις εφόσον δεν σου πολυαρέσει κιόλας; Πόσο, μα πόσο μεγάλη αλήθεια! Δε μπορείς να φανταστείς την αγανάκτηση, τα νεύρα και την ανάγκη που νιώθω να βρω κάμποσους κεσέδες γιαούρτι να εκτοξεύσω, κάθε φορά που ακούω κάποιον απίθανο να καμαρώνει: «Εγώ, όταν είμαι πιωμένος, οδηγώ καλύτερα!» Τι κι αν έχουν γίνει μελέτες επί μελετών και πειράματα επί πειραμάτων, τα οποία έχουν αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι, ακόμα και σε μικρή ποσότητα, το αλκοόλ μειώνει την ταχύτητα και την αμεσότητα αντιδράσεων; Τι κι αν το υποστηρίζουν γιατροί, τι κι αν το επιβεβαιώνουν οι μεγαλύτεροι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων; Αυτός είναι ο ...Σάκης από τα Ταμπούρια και ξέρει καλύτερα! Δε γ@μ...στε λέω εγώ; Chacha δοκιμασες εκει περα? Δοκίμασα, αλλά ανήκει στα ποτά που είναι εκτός του βεληνεκούς αντοχής μου. Γευστικά, είναι αρκετά κοντά στα δικά μας (ρακί, τσίπουρο κ.τ.λ.), αλλά παίζει (όπως και τα προαναφερόμενα) σε διάφορους «βαθμούς». Μπορεί να πετύχεις «φυσιολογική» και να την κατεβάσεις άνετα, μπορεί όμως να βρεις και σε κανένα χωριό, σκαρφαλωμένο στα ...4.000 μέτρα την οποία, εκτός απ' αυτούς που τη φτιάχνουν, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν έστω και να ...εισπνεύσουν πάνω απ' το ποτήρι, χωρίς να τους κοπεί η ανάσα...μπαρούτι σκέτο!
mylo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εχω να κανω και μια ''καταγγελια'' με αφορμη αυτο το θεμα.Ζητησα φραπε 1.30 το βραδυ σε καφετερομπαρακι και μου λεει δεν φτιαχνουμε τετοια ωρα.Σας εχει τυχει ? είναι αρκετά μαγαζια που δεν σερβίρουν καφέ μετά από κάποια ώρα, όπως και σοκολάτα. το γιατί ίσως μας το εξηγήσει κάποιος που δουλεύει σε καφέ - μπαρ
athlios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Σε πολλά καθαρίζουν την μηχανη [εσπρεσιερα/φιλτρου κλπ] και δε σερβίρουν αλλά στο φραπέ τι να καθαρισεις? Το χτυπητήρι? Φέρε αχτυπητο.
Sadamiraq Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Πόσο, μα πόσο μεγάλη αλήθεια! Δε μπορείς να φανταστείς την αγανάκτηση, τα νεύρα και την ανάγκη που νιώθω να βρω κάμποσους κεσέδες γιαούρτι να εκτοξεύσω, κάθε φορά που ακούω κάποιον απίθανο να καμαρώνει: «Εγώ, όταν είμαι πιωμένος, οδηγώ καλύτερα!» Τι κι αν έχουν γίνει μελέτες επί μελετών και πειράματα επί πειραμάτων, τα οποία έχουν αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι, ακόμα και σε μικρή ποσότητα, το αλκοόλ μειώνει την ταχύτητα και την αμεσότητα αντιδράσεων; Τι κι αν το υποστηρίζουν γιατροί, τι κι αν το επιβεβαιώνουν οι μεγαλύτεροι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων; Αυτός είναι ο ...Σάκης από τα Ταμπούρια και ξέρει καλύτερα! Δε γ@μ...στε λέω εγώ; Δοκίμασα, αλλά ανήκει στα ποτά που είναι εκτός του βεληνεκούς αντοχής μου. Γευστικά, είναι αρκετά κοντά στα δικά μας (ρακί, τσίπουρο κ.τ.λ.), αλλά παίζει (όπως και τα προαναφερόμενα) σε διάφορους «βαθμούς». Μπορεί να πετύχεις «φυσιολογική» και να την κατεβάσεις άνετα, μπορεί όμως να βρεις και σε κανένα χωριό, σκαρφαλωμένο στα ...4.000 μέτρα την οποία, εκτός απ' αυτούς που τη φτιάχνουν, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που μπορούν έστω και να ...εισπνεύσουν πάνω απ' το ποτήρι, χωρίς να τους κοπεί η ανάσα...μπαρούτι σκέτο! I like chacha 80 βαθμους αν θες να γινεις σκατα Σε πολλά καθαρίζουν την μηχανη [εσπρεσιερα/φιλτρου κλπ] και δε σερβίρουν αλλά στο φραπέ τι να καθαρισεις? Το χτυπητήρι? Φέρε αχτυπητο.απλα σε αναγκαζουν να παρεις κατι που ειναι πιο ακριβο λογικα,δεν βλεπω αλλο λογο
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Πιες ότι έπινε και αυτός όταν είχαν ξεμείνει 1
nikalias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 με ενα ποτηρι grey goose σκετη βγαζεις την βραδια σου αν δεν εισαι ποτης , μιλωντας για 3-4 ωρες max .
teddyk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 μαρτινι τονικ ή μαρτινι σπραιτ μαρτινι τονικ ή σπραιτ τι λετε?
adios_le_pidos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ένα είναι το ελαφρύ ποτό: Virgin Cuba Libre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα