kostask91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Για να μη μακρυγορω ψαχνουμε σαν παρεα καμια καλη ιδεα να ντυθουμε, καθως καθε χρονια κατι κανουμε, αλλα εννοειται οχι ετοιμη στολη αλλα αυτοσχεδια. Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να μη ντυθουμε ολοι το ιδιο και απλα ο καθενας οτι του ερθει. Για προτεινετε καμια ιδεα η κατι που εχετε ντυθει εσεις και εκανε παταγο.
brickoman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Βάψε την μούρη σου μαύρη, βάλε κόκκινο κραγιόν και πάρε ένα πλαστικό τηλέφωνο από το περίπτερο και κάνε τον πλανόδιο Αφρικανό πωλητή. Εγώ πιο παλιά είχα βάλει μια περούκα, είχα βαφτεί με γυναικεία βαφικά, έβαλα κάτι μπότες που είχα και φόρεσα ένα φόρεμα και έκανα την φτηνή (του δρόμου) εκδιδομένη γυναίκα.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ έχω σκεφτεί εδώ και καιρό και ψήνομαι να ντυθώ horny Jesus. Το θέμα είναι να βρω τρόπο ώστε να καθίσταται σαφές ότι είμαι ο τζίζας, από τα ρούχα και έτσι. Το horny είναι το εύκολο της υπόθεσης.
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ειναι ευκολο!θα φορεσεις ενα ασπρο χιτώνα,μαλλια,μουσι,φωτοστεφανο(το κλασικο στυλακι) και μετα ριχνεις και το horny part και εισαι ετοιμος.
kostask91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αλλα πιστευω θα προκαλεσει πολλες αντιδρασεις Εγώ πιο παλιά είχα βάλει μια περούκα, είχα βαφτεί με γυναικεία βαφικά, έβαλα κάτι μπότες που είχα και φόρεσα ένα φόρεμα και έκανα την φτηνή (του δρόμου) εκδιδομένη γυναίκα. Υπαρχει αντρας που τιμαει τα παντελονια του , που να μην εχει ντυθει γκομενα εστω και μια φορα στη ζωη του τις αποκριες ??
brickoman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχει αντρας που τιμαει τα παντελονια του , που να μην εχει ντυθει γκομενα εστω και μια φορα στη ζωη του τις αποκριες ?? Αυτό!
bluesattack Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αν θες να τραβηξεις την προσοχη ντυσου Μερκελ
athlios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αλλα πιστευω θα προκαλεσει πολλες αντιδρασεις Υπαρχει αντρας που τιμαει τα παντελονια του , που να μην εχει ντυθει γκομενα εστω και μια φορα στη ζωη του τις αποκριες ?? Eγω μια ζωη ντυνομουνα νταβας για να προσεχω τους φιλους μου. 2
leftermann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 για τις απόκριες μιλάμε Άθλιε, όχι για κάθε μέρα.
CROM271 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μιας και ειχα μια συζητηση για την ταινια προσφατα ενα ευκολο και κουλ αυτοσχεδιο ντυσιμο θα ηταν αυτο
g_alkis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ντύσου Τοξοβόλος. Όχι ο γκέι, ο άλλος ο ασχημομούρης ουζμπέκος επαναστάτης.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ειναι ευκολο!θα φορεσεις ενα ασπρο χιτώνα,μαλλια,μουσι,φωτοστεφανο(το κλασικο στυλακι) και μετα ριχνεις και το horny part και εισαι ετοιμος. Όχι φωτοστέφανο, αγκάθινο στεφάνι θα βάλω. Το θέμα είναι τα ρούχα. Δεν ξέρω αν ένα άσπρο ρούχο θα είναι αρκετό για να το καταλάβει ο άλλος, άσε που νομίζω ότι φορούσαν κόκκινα και μπεζ. Αλλά και πάλι χιτώνα που θα βρω; Αλλα πιστευω θα προκαλεσει πολλες αντιδρασεις Δεν μασάω
athlios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 για τις απόκριες μιλάμε Άθλιε, όχι για κάθε μέρα. σταματήστεεεε κύριε Λευτέρη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εδώ είμαστε... 10
insomniaK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γκέισα, αν είστε πολλές έχει τρελή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα