DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ενιδαφέρομαι να ξεκινήσω μια γλώσσα με ιδιαίτερα μαθήματα και ήθελα να ρωτήσω όσους από εσάς κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε κάποια ξένη γλώσσα πόσο πληρώνουν την ώρα (και ποιά γλώσσα).
kyriakh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 μπες στη χρυση εφημερίδα'' και δες πόσα λένε ότι ζητάνε την ώρα.Κανενα 10ρικο ίσως;
Tenshi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 μπες στη χρυση εφημερίδα'' ευκαιρία DrLo, εικοσάρικο υπολόγιζε. Προσωπικά είδα και 25 για επίπεδο Proficiency. 1
DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 μπες στη χρυση εφημερίδα'' και δες πόσα λένε ότι ζητάνε την ώρα.Κανενα 10ρικο ίσως; Εννοείται ότι μπήκα, Απλά οι πρώτες αγγελίες που έχουν τιμή είναι ~10 αλλά οι περισσότερες δεν έχουν τιμή ή έχουν 1Ε απλά για να πάρεις τηλέφωνο. Έτσι δε ξέρω αν απλά βάζουν τιμή "οι φτηνοί" (ίσως και όχι τόσο κάλοι/εμπειροι καθηγητές) οπότε αυτό που βλέπω ίσως δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Ήθελα μια άποψη από πρώτο χέρι
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εγω παντως τοσα λεφτα δεν θα τα εδινα (πανω απο δεκαρικο δλδς) αλλα απο την αλλη δεν θα εδινα λεφτα για ιδιαίτερα για πολλους λογους...
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ποια γλωσσα σε ενδιαφερει? Iταλικα εδινα 18 ευρω με καθηγητρια η οποια ηταν απιστευτη στη δουλεια της, ειχε φοβερη εμπειρια και θεωρειται κορυφαια. Φιλη μου εδινε 25 ευρω (επισης ιταλικα) με καθηγητρια η οποια ηταν αρκετα καλη. Δε νομιζω πως υπαρχει καποιος κανονας παντως, συν το οτι φανταζομαι πως θα παιζει και διαφορα τιμης αναλογα με τη γλωσσα (προσφορα/ζητηση). @viper γιατι ετσι με τα ιδιαιτερα?
viper2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ποια γλωσσα σε ενδιαφερει? Iταλικα εδινα 18 ευρω με καθηγητρια η οποια ηταν απιστευτη στη δουλεια της, ειχε φοβερη εμπειρια και θεωρειται κορυφαια. Φιλη μου εδινε 25 ευρω (επισης ιταλικα) με καθηγητρια η οποια ηταν αρκετα καλη. Δε νομιζω πως υπαρχει καποιος κανονας παντως, συν το οτι φανταζομαι πως θα παιζει και διαφορα τιμης αναλογα με τη γλωσσα (προσφορα/ζητηση). @viper γιατι ετσι με τα ιδιαιτερα? δεν ξερω , δεν ειμαι σιγουρος, τα λεφτα ειναι εξωφρενικα πολλα επισης χρειαζομαι την ενεργεια του πληθους oh well
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 DrLo, για εγγλέζικα θεσσαλονίκη παίζεις στο 10ευρο, αθήνα λίγο παραπάνω, βία 15. Για λοιπές γλώσσες, το κασέ ανεβαίνει ανάλογα με το πόσο κουφή γλώσσα είναι (άλλο γαλλικά, άλλο ρώσσικα) αλλά και του πόση είναι η ζήτηση (πόσοι θέλουν να μάθουν Κογκολέζικα και πόσοι Ιαπωνικά).
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αθήνα, καλό καθηγητή μπορείς να βρεις και με 20άρικο, αλλά είναι σύνηθες οι πιο έμπειροι ή όσοι την έχουν για μητρική να ανέβουν μέχρι τα 30-35. Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παίζει.
athlios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αθήνα, καλό καθηγητή μπορείς να βρεις και με 20άρικο, αλλά είναι σύνηθες οι πιο έμπειροι ή όσοι την έχουν για μητρική να ανέβουν μέχρι τα 30-35. Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παίζει. Περσι φίλος έδινε 20ευρώ την ώρα σε μια κοπελιτσα για επίπεδο Β1.Δε ξερω αν αλλαξε κατι.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 30-35 ώρα;; Ή κάτι λες λάθος ή αναφέρεσαι σε άλλες καταστάσεις(νεόπλουτοι/βαθύπλουτοι κλπ). Φυσιολογικός άνθρωπος δεν δίνει τόσα λέφτα για μία ώρα. Πάνω από 15-20 ευρά είναι πολλά για γερμανικά. Δεν είναι δα και τίποτα εξτριμ
athlios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Να συμπληρώσω ότι πηγαινε σπιτι του αν έχει σημασία ξερωγω.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ κάνω ιδιαίτερα Γερμανικά στη Θεσσαλονίκη με έμπειρη καθηγήτρια (πολλά χρόνια, σίγουρα πάνω από 20), 15€ την ώρα. Από ότι μου είπε έχουν πέσει οι τιμές λόγω κρίσης.
athlios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Στην κοζάνη έχω ένα ξαδερφάκι, περασε φετος πρωτοετής, και ψάχνει τίποτα σε φροντιστήριο φάση αλλα απο οτι με λέει ολα πανακριβα! Γιατι τετοια διαφορα απο πολη σε πολη ρε παιδια? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα