Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενιδαφέρομαι να ξεκινήσω μια γλώσσα με ιδιαίτερα μαθήματα και ήθελα να ρωτήσω όσους από εσάς κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε κάποια ξένη γλώσσα πόσο πληρώνουν την ώρα (και ποιά γλώσσα).

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπες στη χρυση εφημερίδα'' και δες πόσα λένε ότι ζητάνε την ώρα.Κανενα 10ρικο ίσως;

Εννοείται ότι μπήκα,

Απλά οι πρώτες αγγελίες που έχουν τιμή είναι ~10 αλλά οι περισσότερες δεν έχουν τιμή ή έχουν 1Ε απλά για να πάρεις τηλέφωνο.

Έτσι δε ξέρω αν απλά βάζουν τιμή "οι φτηνοί" (ίσως και όχι τόσο κάλοι/εμπειροι καθηγητές) οπότε αυτό που βλέπω ίσως δεν είναι αντιπροσωπευτικό.

Ήθελα μια άποψη από πρώτο χέρι

Δημοσ.

εγω παντως τοσα λεφτα δεν θα τα εδινα

(πανω απο δεκαρικο δλδς)

αλλα απο την αλλη

δεν θα εδινα λεφτα για ιδιαίτερα για πολλους λογους...

• Moderators
Δημοσ.

Ποια γλωσσα σε ενδιαφερει?

Iταλικα εδινα 18 ευρω με καθηγητρια η οποια ηταν απιστευτη στη δουλεια της, ειχε φοβερη εμπειρια και θεωρειται κορυφαια. 

Φιλη μου εδινε 25 ευρω (επισης ιταλικα) με καθηγητρια η οποια ηταν αρκετα καλη. 

Δε νομιζω πως υπαρχει καποιος κανονας παντως, συν το οτι φανταζομαι πως θα παιζει και διαφορα τιμης αναλογα με τη γλωσσα (προσφορα/ζητηση).

@viper γιατι ετσι με τα ιδιαιτερα?

Δημοσ.

Ποια γλωσσα σε ενδιαφερει?

Iταλικα εδινα 18 ευρω με καθηγητρια η οποια ηταν απιστευτη στη δουλεια της, ειχε φοβερη εμπειρια και θεωρειται κορυφαια. 

Φιλη μου εδινε 25 ευρω (επισης ιταλικα) με καθηγητρια η οποια ηταν αρκετα καλη. 

Δε νομιζω πως υπαρχει καποιος κανονας παντως, συν το οτι φανταζομαι πως θα παιζει και διαφορα τιμης αναλογα με τη γλωσσα (προσφορα/ζητηση).

@viper γιατι ετσι με τα ιδιαιτερα?

δεν ξερω , δεν ειμαι σιγουρος, τα λεφτα ειναι εξωφρενικα πολλα

επισης

χρειαζομαι την ενεργεια του πληθους

oh well

Δημοσ.

DrLo, για εγγλέζικα θεσσαλονίκη παίζεις στο 10ευρο, αθήνα λίγο παραπάνω, βία 15.

Για λοιπές γλώσσες, το κασέ ανεβαίνει ανάλογα με το πόσο κουφή γλώσσα είναι (άλλο γαλλικά, άλλο ρώσσικα) αλλά και του πόση είναι η ζήτηση (πόσοι θέλουν να μάθουν Κογκολέζικα και πόσοι Ιαπωνικά).

Δημοσ.

Αθήνα, καλό καθηγητή μπορείς να βρεις και με 20άρικο, αλλά είναι σύνηθες οι πιο έμπειροι ή όσοι την έχουν για μητρική να ανέβουν μέχρι τα 30-35.

Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Αθήνα, καλό καθηγητή μπορείς να βρεις και με 20άρικο, αλλά είναι σύνηθες οι πιο έμπειροι ή όσοι την έχουν για μητρική να ανέβουν μέχρι τα 30-35.

Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι παίζει.

mqdefault.jpg

Περσι φίλος έδινε 20ευρώ την ώρα  σε μια κοπελιτσα  για επίπεδο Β1.Δε ξερω αν αλλαξε κατι.

Δημοσ.

30-35 ώρα;;

Ή κάτι λες λάθος ή αναφέρεσαι σε άλλες καταστάσεις(νεόπλουτοι/βαθύπλουτοι κλπ).

Φυσιολογικός άνθρωπος δεν δίνει τόσα λέφτα για μία ώρα. Πάνω από 15-20 ευρά είναι πολλά για γερμανικά. Δεν είναι δα και τίποτα εξτριμ

Δημοσ.

Εγώ κάνω ιδιαίτερα Γερμανικά στη Θεσσαλονίκη με έμπειρη καθηγήτρια (πολλά χρόνια, σίγουρα πάνω από 20), 15€ την ώρα. Από ότι μου είπε έχουν πέσει οι τιμές λόγω κρίσης.

Δημοσ.

Στην κοζάνη έχω ένα ξαδερφάκι, περασε φετος πρωτοετής, και ψάχνει τίποτα σε φροντιστήριο φάση αλλα απο οτι με λέει ολα πανακριβα! Γιατι τετοια διαφορα απο πολη σε πολη ρε παιδια?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...