dreamercon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ο τρόπος που τα έχεις στο μυαλό σου είναι εντελώς λάθος. Δες #16 Τι σχέση έχει τι είναι ο ένας και τι ο άλλος ... καμία. Με την ίδια λογική αν η καθηγήτρια παίρνει 10 ευρώ η βίζιτα πόσα πρέπει να παίρνει ? Το σχόλιο δεν εξηγεί πως καλύπτει τα έξοδα του ο καθηγητής των 10 ευρώ και γιατί επιλέγει να δουλέψει και όχι να κάτσει σπίτι του δηλαδή. Σχετικά με την σύγκριση τιμών για διάφορα επαγγέλματα, υπάρχει συσχέτιση αφού υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος μπορείς να γίνεις σχετικά εύκολα και τα barriers to entry είναι πιο χαμηλά από τον καθηγητή ξένης γλώσσας. Αν δηλαδή οι αποκλίσεις τιμών είναι μεγάλες, οι καθηγητές θα αλλάξουν επάγγελμα και θα γίνουν υδραυλικοί σε κάποιο βαθμό.
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παροχη υπηρεσιων και τα εξοδα μου... so greek...
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ο τρόπος που τα έχεις στο μυαλό σου είναι εντελώς λάθος. Δες #16 Τι σχέση έχει τι είναι ο ένας και τι ο άλλος ... καμία. Με την ίδια λογική αν η καθηγήτρια παίρνει 10 ευρώ η βίζιτα πόσα πρέπει να παίρνει ? Η βίζιτα ρε συ drlo γαμιετ@ι στην δουλειά......κυριολεκτικά.....άρα χαλάλι όσα ζητά Έχω συναντήσει μέχρι και 50€ ανά ώρα σε ιδιαίτερο και μάλιστα αγγλικών. Μιλάω για 2007. Αλλά ακόμα και σήμερα ξέρω περιπτώσεις που ζητούν περί τα 40€ ανά ώρα.
DrLo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το σχόλιο δεν εξηγεί πως καλύπτει τα έξοδα του ο καθηγητής των 10 ευρώ και γιατί επιλέγει να δουλέψει και όχι να κάτσει σπίτι του δηλαδή. 1. Ρώτα τον καθηγητή όχι εμένα 2. Για να το κάνει κάποιο λόγο θα έχει. Σχετικά με την σύγκριση τιμών για διάφορα επαγγέλματα, υπάρχει συσχέτιση αφού υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος μπορείς να γίνεις σχετικά εύκολα και τα barriers to entry είναι πιο χαμηλά από τον καθηγητή ξένης γλώσσας. Αν δηλαδή οι αποκλίσεις τιμών είναι μεγάλες, οι καθηγητές θα αλλάξουν επάγγελμα και θα γίνουν υδραυλικοί σε κάποιο βαθμό. Και πουτάνα μπορείς να γίνεις πανεύκολα, πιο εύκολα από υδραυλικός και σίγουρα πολύ πιο εύκολα από καθηγήτρια ξενης γλώσσας, τι πάει να πεί αυτό ? Δηλαδή μια ώρα βίζιτα πρέπει να έχει λιγότερο από μια ώρα μάθημα αγγλικών ?
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Κανεις δεν μπορεί να δουλέψει με κέφι και να είναι αποδοτικός αν δεν πληρώνεται ικανοποιητικά. Ειδικά για τη διδασκαλία, που είναι κατά βάση λειτούργημα, αν δεν έχεις κέφι και διάθεση τον έκαψες το μαθητή. Διδάσκω καμιά 100+ παιδιά την εβδομάδα, από παιδικό σταθμό μέχρι proficiency και μιλάω εκ πείρας. Δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου αλλά όποιος παίρνει κάτω από 15 δύσκολα θα προσφέρει ικανοποιητική ποιότητα. Αλλά φυσικά τον πρωταρχικό ρόλο τον παίζει ο άνθρωπος. Τώρα γιατί μπλέξατε με υδραυλικούς και άτακτα κορίτσια, is beyond me 1
atrwtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Είπα να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα αφού είδη υπάρχει...Σε φροντιστήριο που πηγαίνω ταχύρυθμα γερμανικά 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα στα 50 ευρώ δεν το θεωρό καθόλου φθηνά...έχει ένα μήνα που ξεκίνησα...θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν και φθηνότερα η μας πιάσαν τον κwlo;;..το θεωρείτε λογικό;;..α και απόδειξη δεν μου έδωσε βέβαια την ζητησα και μου είπε μου τελειωσε το μπλοκάκι με τις αποδείξης κτλ....θα φανεί αυτό την άλλη εβδομάδα έχω
atrwtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε 2 ωρες 50 ευρω? ποσα ατομα? 3 ατομα στο τμήμα που ειμαι...2 ωρες την εβδομαδα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από atrwtos
margaritagr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ ιδιαίτερα αγγλικών έδινα 2 ώρες 25€ για προφισιενσι
logokrimenos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Εγω για Γερμανικά που ξεκίνησα αλλά σταμάτησα για λίγο καιρό επειδή βαριέμαι έδινα 10€/ώρα για ιδιαίτερα
atrwtos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως να ξεκινουσα καινουργιο θέμα...δε λέω για ιδιαίτερα αλλά για φροντιστήριο...Τα ιδιαίτερα σαφως και θα είναι ποιο φθηνα το γνωρίζω αλλά εγώ θελώ να φτάσω και να δώσο μεχρι β2 οπότε...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από atrwtos
fotodv7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να ξεκινήσω ισπανικά. Λόγω κυλιόμενου ωραρίου θα προτιμήσω ιδιαίτερα ώστε να προγραμματιζω κάθε φορά το επόμενο μάθημα. Από τιμές είδα 10€/ωρα.
margaritagr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, atrwtos είπε Ίσως να ξεκινουσα καινουργιο θέμα...δε λέω για ιδιαίτερα αλλά για φροντιστήριο...Τα ιδιαίτερα σαφως και θα είναι ποιο φθηνα το γνωρίζω αλλά εγώ θελώ να φτάσω και να δώσο μεχρι β2 οπότε...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. What?? Απο ποτέ ειναι αναμενόμενο τα ιδιαίτερα να ναι φθηνότερα;
atrwtos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, margaritagr είπε What?? Απο ποτέ ειναι αναμενόμενο τα ιδιαίτερα να ναι φθηνότερα; Εντάξει τώρα βγαίνουμε λίγο εκτος θέματος...από τοτε που δεν έχεις να πληρώσεις φόρους και άλλα λοιπά εξοδα όπως στα φροντηστήρια και εννοείτε ότι πρέπει να είανι φθηνά εκτός και αν κόβεις αποδείξης...και πιστεύω είναι και θέμα του καθένα αν τα έχει φθηνα ή ακριβα για περισσότεροι πελατια κτλ...Και ακόμα δεν εχει απαντήσει καποιος στην ερωτησει... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από atrwtos
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι συζητάμε τωρα...Τα ιδιαιτερα συνηθως βγαινουν διπλασια λεφτα από τα φροντηστηρια... Το φροντηστηριο σε 1000κλεβει αυτό που πληρωνεις! Ξενες γλωσσες μπορεις να βρεις πολύ καλους καθηγητες με 20ευρο την ωρα για ότι επιπεδο γουστάρεις...50ευρο την ωρα εδινα τις εποχες των παχιων αγελαδων στον καθηγητη των Μαθηματικών για Ιδιαιτερα στην 3η λυκειου...όχι για αγγλικα μες στην κριση... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα