*nenya* Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 17 hours ago, atrwtos said: Ίσως να ξεκινουσα καινουργιο θέμα...δε λέω για ιδιαίτερα αλλά για φροντιστήριο...Τα ιδιαίτερα σαφως και θα είναι ποιο φθηνα το γνωρίζω αλλά εγώ θελώ να φτάσω και να δώσο μεχρι β2 οπότε...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Φτιάξε την σύνταξή σου για να καταλάβουμε σε τί θες να βοηθήσουμε. Ποιά ακριβώς είναι η ερώτησή σου;
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, atrwtos είπε Είπα να μην δημιουργήσω καινούργιο θέμα αφού είδη υπάρχει...Σε φροντιστήριο που πηγαίνω ταχύρυθμα γερμανικά 2 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα στα 50 ευρώ δεν το θεωρό καθόλου φθηνά...έχει ένα μήνα που ξεκίνησα...θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν και φθηνότερα η μας πιάσαν τον κwlo;;..το θεωρείτε λογικό;;..α και απόδειξη δεν μου έδωσε βέβαια την ζητησα και μου είπε μου τελειωσε το μπλοκάκι με τις αποδείξης κτλ....θα φανεί αυτό την άλλη εβδομάδα έχω 50 ευρώ την ώρα ή τον μήνα? έτσι όπως το γράφεις δεν είναι απόλυτα σαφές αλλά καταλαβαίνω μάλλον το 2ο ... το 1ο θα ήταν εντελώς απίστευτο σενάριο. Στο φρονιστήριο που πάω κάνουμε 4 ώρες την εβδομάδα και πληρώνω 80 ευρώ το μήνα (με αποδειξη ... αλλά αυτό το θεωρώ αρνητικό. θα προτισμούσα να τα πλήρωνα μαυρα και να "μοιραζόμασταν" το κωλοπιάσιμο του φροντιστηρίου από το ελληνικό κράτος.). Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
ADHD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Και εγω 50ε για 1:30 ωρα εδινα σε εναν Αμερικανο τις καλες εποχες. Αυτος αραζε επαιζε με το iphone και εγω εκανα practice tests, ε εκει που τα εκανα ολα σχεδον αριστα καταλαβα οτι δεν τον χρειαζομαι καθολου αλλά συνέχισα τα ιδιαιτερα. Ωραιες εποχες..
moure Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Παίζει πάντως και η περιοχή μεγάλο ρόλο στις τιμές,άλλες έχει στον Κορυδαλλο άλλες στην Κηφισιά και την Εκαλη. Πριν 4 χρόνια που έκανα προετοιμασία για το ielts general μου έπαιρνε 25 ευρώ ένας Ελληνοαμερικάνος.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο που λες δεν εχει μεγαλη σχεση απο μονο του...Φιλος μετα το πτυχιο εκανε ιδιαιτερο σε μαθηματικα. Ετσι για το χαρτζιλικι...Πηγαινε απο πανοραμα βουλας,αστυνομικα ηλιουπολης μεχρι ζωγραφου φοιτητες...Σε ολα επαιρνε τα ιδια 2-3 ευρο διαφορα και αν. Θελω να πω οτι απο μονη η περιοχη δεν λεει πολλα,αλλα αν παρεις καποιον που δεν ξερεις και του πεις ελα Εκαλη θα σου πει προφανως μεγαλο ποσο. Αλλα αν βρεις εναν συστημενο με ενα Χ ποσο αυτο δεν θα αλλαξει και πολυ...
atrwtos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 21 ώρες πριν, DrLo είπε 50 ευρώ την ώρα ή τον μήνα? έτσι όπως το γράφεις δεν είναι απόλυτα σαφές αλλά καταλαβαίνω μάλλον το 2ο ... το 1ο θα ήταν εντελώς απίστευτο σενάριο. Στο φρονιστήριο που πάω κάνουμε 4 ώρες την εβδομάδα και πληρώνω 80 ευρώ το μήνα (με αποδειξη ... αλλά αυτό το θεωρώ αρνητικό. θα προτισμούσα να τα πλήρωνα μαυρα και να "μοιραζόμασταν" το κωλοπιάσιμο του φροντιστηρίου από το ελληνικό κράτος.). Κανουμε 2 φορες την εβδομάδα από 1 ωρα...50 ευρω τον μηνα.....4 ωρες στα 80 ευρω και με απόδειξη μια χαρα μου φαίνεται σε σχεση με το δικό μου όσο για τα μαυρα ναι καταλαβαινω τι λες...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 ααα τον μηνα...Τοτε οκ αλλαζει το πραγμα,ετσι οπως το γραφες μου φανηκε 50ευρο το 2ωρο της βδομαδας
idomeneas7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 13/2/2018 στις 1:43 ΜΜ, atrwtos είπε Εντάξει τώρα βγαίνουμε λίγο εκτος θέματος...από τοτε που δεν έχεις να πληρώσεις φόρους και άλλα λοιπά εξοδα όπως στα φροντηστήρια και εννοείτε ότι πρέπει να είανι φθηνά εκτός και αν κόβεις αποδείξης...και πιστεύω είναι και θέμα του καθένα αν τα έχει φθηνα ή ακριβα για περισσότεροι πελατια κτλ...Και ακόμα δεν εχει απαντήσει καποιος στην ερωτησει... Μηπως να αρχίσεις με τα Ελληνικά? 'Οπως και μαθηματικά για να καταλάβεις πως το φροντιστήριο πληρώνεται από πολλούς ταυτόχρονα ενώ ο καθηγητής στο σπίτι μόνο από έναν.
Lilmztrouble Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Έχετε να προτείνετε κάποιον για γερμανικά;
vgiozo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ παρατηρώ ότι έχουν αυξηθεί οι "συλλογικότητες" ή επιμέρους πολιτιστικά σωματεία που παραδίδουν μαθήματα ξένων γλωσσώνμε ελάχιστα χρήματα...φίλος κάνει κινέζικα (με εξαιρετική δασκάλα ελληνιδα στη Θεσσαλονίκη) με κόστος γύρω στα 50-60€ το εξάμηνο, αν δεν κάνω λάθος... Εγώ κάνω Αραβικά - Εβραϊκά ( + Ρώσικα δωρεάν, επειδή δεν βολεύει και πάντα να το παρακολουθω και χάνω μαθήματα) σε ένα πολιστικό σωματείο, με 400€ το χρόνο. Είχα κάνει προηγουμένως δωρεάν στο δήμο 6 μήνες Ρώσικα και 6 μήνες Γερμανικά....αυτά θέλουν παρακολούθηση στενή εκεί Σεπτέμβρη-Γενάρη, που κλείνουν τα τμήματα συνήθως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα