Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή που λες κλοκάρει καλύτερα από αυτήν ή είναι απλά πιο κρύα/αθόρυβη;

Σε Haf X θα μπει και δεν τίθεται θέμα θερμοκρασιών, εκτός κι αν αυτή που λέω είναι απ' τη μάνα της πολύ πιο ζεστή/θορυβώδης.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα μεταφορικά είναι μηδενικά για τη συγκεκριμένη με τα 2 ανεμιστήρια;

Επίσης, αν και τα έχουμε πει ήδη, το ζητούμενο είναι να δω διαφορά σε σχέση με τις δύο 6870 που έχω τώρα ενώ παίζω σε 2560*1440.

Φαντάζομαι τα 3GB VRAM είναι αυτά που θα «σπρώξουν» την κατάσταση, καθώς σε raw power δεν είμαι σίγουρος αν η 7950 είναι καλύτερη από δύο 6870.

Βέβαια υπάρχει και το θέμα του microstuttering που δεν έχει λυθεί ακόμα.

Δημοσ.

Αυτή που λες κλοκάρει καλύτερα από αυτήν ή είναι απλά πιο κρύα/αθόρυβη;

Σε Haf X θα μπει και δεν τίθεται θέμα θερμοκρασιών, εκτός κι αν αυτή που λέω είναι απ' τη μάνα της πολύ πιο ζεστή/θορυβώδης.

Μη το σκέφτεσαι... Για 10 ευρω παραπάνω... Αν είσαι τυχερός με το κομμάτι που θα σου έρθει μπορείς να ακουμπησεις 7970 ghz edition...

Δημοσ.

Με τα μεταφορικά τι παίζει τελικά; 

Είδα αυτό και δεν ξέρω αν ισχύει.

Η 7950 είναι πάνω από 2*6870 και αν την κάνεις 7970 είσαι πάνω και από 6990/GTX590.

Σε raw power είναι πάνω από τις 6870 που έχω;

Δημοσ.

Γιατί 7970 και όχι 7950 με τέτοια χρηματική διαφορά;

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα reference cooling system, καθαρά λόγω εμφάνισης.

Καλή η Sapphire με τα 2 ανεμιστήρια που λέτε, αλλά από εμφάνιση δε βλέπεται. Έχει και μπλε pcb και όλο το σύστημα έχει στηθεί με μαύρο :Ρ

@ Psycho_Warhead, εν τω μεταξύ στο bench comparison του AnandTech η 7950 είναι πιο κάτω από τις 6990/GTX 590 που λες.

Φαντάζομαι λόγω οδηγών έχει περάσει μπροστά η 7950;

Δημοσ.

Άλλος από 'δω με την εμφάνιση, χαχαχα

Είναι 7970 στα 1010Mhz με 394 Ευρώ συν ότι έχει Reference Cooling/εμφάνιση.

Τώρα το Amazon γράφει ότι έχει 2GB Vram και ελπίζω να έχει κάνει λάθος..

Είναι ελαφρώς πιο κάτω σαν 7950, σαν 7970 είναι από πάνω και παίζουν ρόλο και οι οδηγοί.

Δημοσ.

Βέβαια μ' αρέσει που έχει DisplayPort αντί mini DisplayPort.

Απ' την άλλη, έχω ήδη πληρώσει αντάπτορα mini DisplayPort to DisplayPort, αλλά μπορώ να τον σπρώξω κιόλας.

Δημοσ.

προσωπικά οι καλύτερες υλοποιήσεις μου είναι οι vapor-X της Sapphire.

ποτέ δεν μου χουν κάνει πρόβλημα θερμοκρασιών και κατάφερα να υπερχρονίσω την 6850 μου από 725gpu/1000memory σε 850gpu/1125memory. Η θερμοκρασία της χωρίς να χει κάνει τίποτα από όταν άνοιξα το pc είναι 47c.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...