REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Να πουλήσεις σε ποιόν; Υπάρχουν αγοραστές; Υπαρχουν αυτοι που θελουν να στα παρουν κοψοχρονια ειτε απο εδω ειτε απο εξωτερικο. Τον χρυσό τον κρύβεις, τον βγάζεις στο εξωτερικό κλπ κλπ Το σπίτι δεν κρύβεται, ούτε κινείται (εξ' ου και ακίνητο ), έχει ένα σωρό έξοδα και φόρους. Κοιτα αν εγω εχω εν σπιτι αξιας 60 χιλιαδες και λογο αναγκης το δινω 30 ε ολο και καποιος θα βρεθει....
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Βασικά δε νομιζω οτι αυτη τη στιγμη συμφέρει κανέναν να αγοράσει ένα 3άρι του 1980, έστω και σε μια σχετικά καλή περιοχη (Μαρουσι ξέρω γω, Ελληνικό ή κάτι τέτοιο) και να δόσει έστω και 20-30.000. Αν δεν έχει αυτονομία θέρμανσης είναι καταδικασμένο να μείνει έτσι. Ο άλλος σκέφτεται τα προβλήματα της πολυκατοικίας, το οτι πιθανον δε θα εχει θέρμανση, το χαράτσι κτλ κτλ.
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ε καλά με 30.000 όλοι θα αγοράσουν κι ας μην έχει θέρμανση. Με 5-6 χιλιάρικα περνας κ έναν αυτόνομο καυστήρα πέλετ και καθάρισες από θέρμανση 1
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Πρακτικα, μια χαρα εφαρμοσιμη ειναι, και εφαρμοζεται τοσα χρονια, νομικα ναι, αν καταφερουν μεσω καποιων νομων να την κοψουν με γεια τους με χαρα τους. Τι εφαρμόζεται τόσα χρόνια, έχεις καταλάβει τι συζητάμε;
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλά κάτσε να δεις τώρα που θα έρθει η ανάπτυξη των μισθών των 200 ευρώ πόσο υλοποιήσιμο είναι. Το χαράτσι μου είναι 1.5 βασικός μισθός...και σε λίγο θα γίνει 3(εκεί που θα πάει ο μισθός). Έτσι κι αλλιώς η υπεραξία που έχει να προσφέρει ο Έλληνας εργαζόμενος για 200 ευρώ είναι φίλτατε. Ακόμα και αυτοί που έχουν σπουδάσει, το έχουν κάνει χωρίς στρατηγική με βάση τι ζητάει η παγκόσμια αγορά οπότε πάνε χαμένες οι σπουδές. (Πάντως όποιος πληροφορείται τι συμβαίνει στην αγορά ξέρει ότι τα 300 ευρώ μηνιάτικο δίνονται εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το ποσό).
LRoi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ας δραστηριοποιηθεί πρώτα μια εταιρεία στην Ελλάδα με στρατηγική, βασισμένη πάνω στην παγκόσμια αγορά και θα προσαρμοστεί και ο εργαζόμενος με την υπεραξία του των 200€. Και αυτοί οι μλκες που σπούδασαν εδώ και μεγαλουργούν έξω, κορόιδα τους πιάνουν όλους... αφού δουλεύουν χωρίς στρατηγική... 1
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ε καλά με 30.000 όλοι θα αγοράσουν κι ας μην έχει θέρμανση. Με 5-6 χιλιάρικα περνας κ έναν αυτόνομο καυστήρα πέλετ και καθάρισες από θέρμανση Xμ...η λογικη σου ειναι σωστή, δε ξερω κατά πόσο όντως ο άλλος θα το κάνει. Ειναι αυτη η αβεβαιότητα. Φαντάσου να σου περασουν τωρα μια ασφάλεια ακινητων που λέει και το τοπικ. να σου διπλασιασουν και το χαράτσι...ικανους τους έχω (πρακτικά δυνατον ειναι ) Παίζει ρολο η γειτονιά, η ζημιές του σπιτιου, η πολυκατοικία κτλ κτλ. Ας πουμε ένας που ξέρω, δεν αγόρασε τέτοιο σπιτι, στη Καλλιθέα, διότι εμαθε πως τα διαμερισματα τα έχουν διαρρήξει ολα απο 2-3 φορές και ακομα δεν εννοούν οι ένοικοι να κλειδώνουν τη κεντρικη πόρτα...(υπερβολή αλλά αλήθεια)
ZAKKWYLDE Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Έτσι κι αλλιώς η υπεραξία που έχει να προσφέρει ο Έλληνας εργαζόμενος για 200 ευρώ είναι φίλτατε. Ακόμα και αυτοί που έχουν σπουδάσει, το έχουν κάνει χωρίς στρατηγική με βάση τι ζητάει η παγκόσμια αγορά οπότε πάνε χαμένες οι σπουδές. (Πάντως όποιος πληροφορείται τι συμβαίνει στην αγορά ξέρει ότι τα 300 ευρώ μηνιάτικο δίνονται εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το ποσό). Δεν μπορείς να κοστολογείς την υπεραξία όταν κανονικά η υπεραξία έπρεπε να είναι η αμοιβή του κάθε εργαζόμενου...η έστω πολύ κοντά σε αυτό.
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αγοραστές-μαυραγορίτες πάντα υπάρχουν. Για ρώτα έναν που άνοιξε ένα "Αγοράζουμε Χρυσό". Τέσσερα μαγαζιά έχει τώρα και χτίζει και πολυκατοικία. Αν ήταν πιο φτωχός και είχε ας πούμε δύο "χρυσοχοΐα" αντί για τέσσερα, δεν θα μπορούσε να αγοράσει το σπίτι του Redonin7? για να ανοιξεις τετοια αρπαχτη πρεπει να εχεις ΗΔΗ απο πίσω ή να θες να ξεπλυνεις για σενα ή για αλλον! γενικα πρεπει να εισαι δικτυωμενος και να χεις γνωστους αλλιως ακομη και σενα θα σε τρωνε... οχι στον χρυσο αλλα στα αυτοκ.ακινητα,ρολογια!!
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 για να ανοιξεις τετοια αρπαχτη πρεπει να εχεις ΗΔΗ απο πίσω ή να θες να ξεπλυνεις για σενα ή για αλλον! Να ναι καλά που παράγουν έργο. παλιά υπήρχε και ένα φράγκο παραπάνω και τα "σκοτώνανε" οι κλέφτες στο μοναστηράκι. Τώρα; Υπάρχουν αυτοί. Ο οποίος κλέβει τους κλέφτες. ο κλέψας του κλέψαντος δηλαδη. Να αγοράζουνε σύμφωνα με τις πραγματικές και παγκόσμιες τιμές του Χρυσού αλλά δέν...
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 δεν ειναι το θεμα στις τιμες αλλα στα καρατια... ολα θα τα αγορασουν σαν 14κ και ας ειναι 22καρατια http://www.alfavita.gr/old/53779 http://www.ough.gr/index.php?mod=articles&op=view&id=488
zeniath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Άμα είναι τόσο εύκολο να πουληθούν τα ακίνητα πουλάω γκαρσονιέρα και 4άρι σε ρετιρέ 4ο όροφο με καινούρια διπλά κουφόματα στα Κάτω Πατήσια (κολιάτσου) στην μισή τιμή της αντικειμενικής, πολυκατοικία του 1978. Άντε να δω ποιος θα τα αγοράσει ρε αδέρφια, ούτε νοικάρηδες δε μπορώ να βρω που να έχουν ΑΦΜ εδώ και 1 χρόνο για την γκαρσονιέρα που την δίνω 180ευρώ. Περιμένω προσφορές έτσι; 32τμ είναι η γκαρσονιέρα 116 (νομίζω) το 4άρι. Υ.Γ. Επιπλωμένα και τα 2
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Το προβλημα με αυτά τα μαγαζάκια ειναι οτι λειτουργουν παράνομα στον μεγαλυτερο βαθμό τους και έχουν γινει η αιτία για την αύξηση των διαρρήξεων τον τελευταίο 1 χρόνο. Δεν ειναι τυχαιο οτι η ιδια η αστυνομία ξεκαθαρίζει πως πλέον μπαινουν μονο για να πάρουν οτιδηποτε χρυσαφικό και ακόμα και να συλληφθουν την επομενη μέρα, θα έχουν ηδη πουλήσει σε κάποιο τέτοιο μαγαζάκι. Σε άλλες χώρες (πχ Ολλανδία), ζητάνε ταυτότητα στους πελάτες και παιρνουν επιταγή η οποια μπορει να εξαργυρωθεί μετά απο ένα μήνα, για ευνόητους λόγους... Εδω μόνο πρόστιμα ριχνουν...εισπρακτική πολιτικη και κλαιν μάιν για τα λεφτα του κοσμάκι...Σου λέει πλήρωσε για ασφάλεια κλοπής... (και ξαναγυρόντας στο θέμα...να βρε γιατι πρέπει να ασφαλιζουμε υποχρεωτικά τα σπίτια μας...δε θα ζητάμε απ το κράτος το λόγο σε σεισμό ή καταποντισμό, δε θα καλουμε την αστυνομία σε περιπτωση κλοπής...ολα οκ...απλά θα το πληρωνουμε για να αράζουν κάποιοι στα βουλευτικά έδρανα ) zeniath από περιέργεια καθαρα...πόσο θα εδινες τη γκαρσονιέρα και πόσο το 4άρι?Και αν θες πες μας και τι προσφορές σου έχουν κάνει?
REDODIN7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Άμα είναι τόσο εύκολο να πουληθούν τα ακίνητα πουλάω γκαρσονιέρα και 4άρι σε ρετιρέ 4ο όροφο με καινούρια διπλά κουφόματα στα Κάτω Πατήσια (κολιάτσου) στην μισή τιμή της αντικειμενικής, πολυκατοικία του 1978. Άντε να δω ποιος θα τα αγοράσει ρε αδέρφια, ούτε νοικάρηδες δε μπορώ να βρω που να έχουν ΑΦΜ εδώ και 1 χρόνο για την γκαρσονιέρα που την δίνω 180ευρώ. Περιμένω προσφορές έτσι; 32τμ είναι η γκαρσονιέρα 116 (νομίζω) το 4άρι. Υ.Γ. Επιπλωμένα και τα 2 Γκαρσονιερα ειναι δυσκολο νομιζω δυαρι-τριαρι αγοραζει ο ΜΟ
zeniath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Βρε σου έχω και 2άρι στον 1ο όροφο πάλι όπως και τα άλλα ίδια πολυκατοικία (όχι επιπλωμένο όμως), 1050/τμ είναι η αντικειμενική στα 64τμ μας βγαίνει 67 χιλιάρικα, βρες κάποιον να δώσει 20-25 και το δίνω εγώ (πριν προλάβει κανείς αντιπαροχή από το πατρικό της γιαγιάς μου το 1978χωρίς κανένα δάνειο), αλλά χωρίς νοικάρηδες αλλά με τα χαράτσια να πέφτουν στο κεφάλι του άνεργου εγώ τα δίνω στο 1/3 της αντικειμενικής, άμα βρεις αγοραστή αύριο κάνουμε συμβόλαια αλλά αμφιβάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα