Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη για την ηλίθια ερώτηση μου αλλά τι σημαίνει ανοιχτό exploit?Και για να πάω από την 17 που έχω στην 17.3 πως γίνεται από το play store?από τη σελίδα του kodi?Έχει σημασία να αναφέρω για το alfawise s92 η είναι η διαδικασία για υπολογιστή η android η ίδια?

Enterhere πως το πέρασες που έχουμε το ίδιο?Για βοήθα.Ευχαριστώ.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια αναβαθμισα μονο και μονο για το θεμα της ασφαλειας απο 16.1 σε 17.3 και τωρα εχω θεμα με τα βιντεο. Κολανε τα βιντεο που επιλεγω στα links.

Render method -Auto detect

Enable HQ scalers for scaling above 20% ( το πηγα και στο 0% που ηταν στο 16.1 αλλα τιποτα )

DVXA2 ειναι επιλεγμενο

Απενεργοποιησα το τελευταιο και ενω καλυτερευσε, συνεχιζει να κανει ενα κολλημα καθε 3-4 δευτερολεπτα και ειναι το λιγοτερο εκνευριστικο. Την ωρα και τη στιγμη που εκανα το update παντως με τους παπαρες που κανουν τα hack και τις παπαριες. Μια χαρα ημουν με την 16.

Υπαρχει κατι αλλο που μπορω ν'αλλαξω;

ΥΓ: Α, οταν πρωτοκατεβασα την 17.3 και την ετρεξα μου εβγαλε μηνυμα λαθους και με εστειλε εδω (σαιτ της microsoft) για να κατεβασω αυτο το αρχειο Windows6.1-KB2670838-x64.msu. Αφου το εγκατεστησα μπορεσε να προχωρησει η 17.3

Δημοσ.

παιδες επειδη και εγω ειμαι νεος. εχω kodi 17 πρεπει να κανω unistall το 17 και να βαλω το 17.3

η εχω το 17.3 το κανω install και το περναει απο πανω ? χανοτναι οι ρυθμισεις που εχουμε?

Δημοσ.

Τελικά, πάμε στην 17.2 ή στην 17.3;

Γιατί διάβασα το post του jim που διέγραψε την 3

(δεν το αποφάσιζα τόσο καιρό αλλά σήμερα έβγαλε μήνυμα μόλις το άνοιξα ότι έχω την 16.1 ενώ έχει κυκλοφορήσει η 17.3)

Διεγραψα το "17.3" επειδη στο ποστ ελεγα οτι η ενημερωση κλεινει το exploit, αλλα η 17.2 εινια αυτη που το κλεινει. Η 17.3 ειναι κανονικο update, οπως λεμε απο ff 52 σε ff 53.

• Like 1
Δημοσ.

Διεγραψα το "17.3" επειδη στο ποστ ελεγα οτι η ενημερωση κλεινει το exploit, αλλα η 17.2 εινια αυτη που το κλεινει. Η 17.3 ειναι κανονικο update, οπως λεμε απο ff 52 σε ff 53.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση.

Πέρασα χθες τη 17.3 (win 10) και πέρα από την αλλαγή του skin και του νέου τρόπου πλοήγησης, παρατήρησα σε κάποιο add-on (δεν θυμάμαι ποιο) ότι το scroll είναι τρομερά γρήγορο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εντοπίσεις και να επιλέξεις με τον κέρσορα αυτό που θέλεις. 

Δημοσ.

Για να μην σεταρω απο την αρχη σε λαπτοπ το kodi ποια αρχεια μπορω να μεταφερω απο το σταθερο στο λαπτοπ?

Δημοσ.

Αν λες για windows, ολο το φακελο kodi που ειναι μεσα στο %appdata% (= c:/users/username/appdata/roaming/kodi).

Να ξερεις οτι θα μεταφερει και οοολη τη σαβουρα, πχ logs, παλια zip απο προσθετα που ενημερωθηκανε, thumbnails κλπ.

Δημοσ.

Καλημέρα.Εντάξει διάβασα για το ανοιχτό exploit.Είδα στο play store που έχει την 17.3 και λέει αν θέλω ενημέρωση.Περνώντας την από πάνω θα χάσω τίποτα?Το skin που έχω schism tv θα αλλάξει?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να μπλεξω με "κολληματα", προβληματα του 17.3 . και το αφησω στη 17 , σε android tv box τι μπορουν να μου χακαρουν ? μονο ταινιες βλεπω/εχω μεσα

Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να μπλεξω με "κολληματα", προβληματα του 17.3 . και το αφησω στη 17 , σε android tv box τι μπορουν να μου χακαρουν ? μονο ταινιες βλεπω/εχω μεσα

Εχεις ομως και ενα λογαριασμο google .

Αυτος θα την πατησει και οτι ειναι συνδεμενο με αυτον

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...