Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το alluc έχει κανείς θέμα;εδώ και μια βδομάδα δεν μου βγάζει τπτ ενώ έχω περάσει τον κωδικό στο conevant

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τις αλλαγές που έχει ανακοινώσει. Σε νέους λογαριασμούς εφαρμόζονται ήδη, σε παλιούς από 30 Νοεμβρίου.

Due to widespread abuse of the API We are forced to limit the API throughput for all freeusers to 200 links per day (thats 2 searches if you use the max results of 100 per search). Depending on what you are using the API for this might limit your ability to use the API. The new limits for free API-accounts will start on 30th November 2017 if you registered before 20 October 2017. For new users registering right now the new limits will be active immediately.

Please note that the API is aimed at developers and companies who would like to access the alluc search-index. The free API accounts are primarily meant to be a trial for them.

We recently had to reduce free-users quota but you can unlock the full API by subscribing or by solving the captcha on this page.

Το captcha που λέει είναι ένα Monero coin miner και απαιτεί να το έχεις ανοιχτό όση ώρα χρησιμοποιείς το alluc για αναζήτηση αν θες να έχεις μεγαλύτερο όριο στα links.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας το εγραφαν τοτε στη σελιδα τους, στο github τους και στο wiki να ξερουμε.

---edit

Τα setup στο παραπανω λινκ ειναι απο περυσι btw.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, αρκετές φορές έχω βοηθηθεί από πολλούς στο forum και είπα να αφήσω μετά από χρόνια ένα μήνυμα μήπως και βοηθηθεί κάποιος από αυτό που διαπίστωσα εχθές..

Περνώ στο ζουμί μην σας κουράζω αλλο...

Έστησα ένα μηχανηματάκι kodi (paspberri pi 3 με OSMC, που χρησιμοποιώ χρόνια) για τον αδερφό μου στον από πάνω όροφο.

Το έστησα από την αρχή σπίτι μου και όπως θέλω εγώ και στήνω τα δικά μου, και πριν του το παραδώσω και κάνω επίδειξη, τα βασικά γιατί δεν το πολυεχει, το τεσταρα σπιτι μου με Forthnet και όλα έπαιζαν όπως πρέπει.

Το ανέβασα σπίτι του, ξεκινάω την επίδειξη και διαπίστωσα οτι πήγαινε αργά γενικά, και το addon subtitles.gr δεν έφερνε κανένα αποτέλεσμα, no subtitles found, το covenant σερνόταν , το opensubtitles έφερνε 1 με 2 αποτελέσματα και το Quasar έβγαζε συνέχεια provider timeout.

Λέω δεν παίζει, πριν κανα δεκάλεπτο σπίτι μου όλα ρολόι!! Το ξανακατεβαζω κατω σε μένα έπαιζαν όλα. Ανεβάζω το δικό μου σπίτι του τα ίδια ακριβός προβλήματα. Κολλάω λέω κατι γίνετε.

Βάζω το δικό του πάνω, πάλι τα ίδια. Από το laptop του χτυπάω subtitiles.gr ανοίγει το site.

Εν ολιγης ο αδερφός μου έχει σπίτι Vodafone σύνδεση, λέω κάτι παίζει με αυτούς δεν εξηγείτε ΑΛΛΙΩΣ.

Βάζω καρφωτή ip, αλλά DNS της google (8.8.8.8 και 8.8.4.4.) και έπαιξαν ΟΛΑ όπως έπρεπε. Και στο δικό του αλλά και στο δικό μου που δοκίμασα.

Συμπέρασμα 100% μέσω dns η Vodafone κόβει ή κάπως περιοριζει κάποιες διευθύνσεις , δεν εξηγείτε αλλιώς, η γενικά ή σε κάποιους συνδρομητές, η μέσω api συνδέσεων από κάποιες εφαρμογές.

Αυτά τα λίγα προς βοήθεια προς αλλους ή τροφή προς σκέψη.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι αυτό είναι γνωστό ότι πλέον κάποιοα isp περιορίζουν την πρόσβαση σε κάποιες διευθύνσεις (η Cyta είναι σίγουρα μια από αυτές). Όπως είναι γνωστή και η λύση που ανέφερες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...