letom Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 To ultimate iptv που λέει ο jim από πάνω έχει iptv κανάλια από πολλές χώρες, σίγουρα και τα ολλανδικά.
vag12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τα έχει βάλει κανείς, γιατί γράφει ένας καλλιτέχνης στο link τοy jim_p στα σχόλια απο κάτω στις 10 Νοεμβρίου ότι δεν παίζει.
jim_p Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οι λιστες στο ultimate iptv ανανεωνονται καθε μερα, βασικα parsing γινονται απο μια σελιδα που εχει τετοιες λιστες. Αλλα επειδη αλλα κλεινουν και αλλα νεα εμφανιζονται (πειρατεια ftw) λογικο ειναι κατι να παιζει την μια μερα και να μην παιζει την επομενη. Επισης, πολλα καναλια πρεπει να βλεπουν ip απο συγκεκριμενη χωρα για να παιξουν, γιαυτο γινεται και η χρηση proxy. Γενικα παντως, ειναι αναλογα τι ψαχνει ο καθενας. Πχ επεσα σε nba tv σε 4k και national geographic σε 1080p. Και τα 2 θα καθομουν να τα παρακολουθησω, αν ειχα καλη συνδεση... ---edit Να παραθεσω και εικονα απο 720p stream του γαλλικου canal+ sport απο live μεταδοση που συμβαινει τωρα. 1
drdedus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 retro games κάποιος? http://www.howtogeek.com/261169/how-to-browse-and-play-terabytes-of-retro-games-from-your-couch-with-kodi/ 2
VasKag Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Σχετικα με android emulators σε tvbox, εχει καταφερει κανεις να ορισει σαν rom path εναν shared folder, πχ σε καποιον υπολογιστη του τοπικου δικτυου? Το ειχα ξαναρωτησει αλλα ακρη δε βρηκα. Κατι λυσεις που βρηκα στο google δε μου δουλεψαν. Ειναι κατι τετοιο εφικτο ή τζαμπα παιδευομαι?
drdedus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αν το έχεις κάνε μια πολύ σύντομη περιγραφή τι παίζει/πως δουλεύει, τι περιμένουμε και τι να εγκαταστήσουμε για να ξεκινήσουμε. Πχ τα ρομακια τα κατεβάζει για κάθε παιχνίδι η τα έχουμε κατεβασμένα για αυτό και ψάχνεις χώρο να τα έχεις?
VasKag Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δεν το εχω. (Θα το δοκιμασω ομως). Εχω ξεχωριστα android emulators για mame/amiga/snes και μιας και εχω τα romsets δεν θα ηθελα να τα εχω στη sd card (60+ gb) αλλα να μπορω να τα φορτωνω μεσω δικτυου.
drdedus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Τα οποία emu, τα έχεις κατεβάσει από το play? Παίζουν καλά, παίζουν με χειριστήρια? Αγόρασα ενα bluetooth ipega πριν λίγο καιρό.
patrickdrd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 θα με παρετε κι εμενα απ το χερακι να το μαθουμε/εγκαταστησουμε; ειμαι προγραμματιστης, δεν θα σας πρηξω πολυ εχει πολυ παραμετροποιηση; κατεβαζω το κυριως προγραμμα και μετα addons; sportsdevil και ποια αλλα και απο που; της παναγιας τα ματια θελει: sportsdevil/castaway/zem/plex, υπαρχουν πουθενα συγκεντρωμενα να τα τσιμπησουμε ολα μαζι ή ενα-ενα το βαζουμε και το παραμετροποιουμε; επισης 16 ή 17 εκδοση βαζουμε kodi;
ekkli Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 θα με παρετε κι εμενα απ το χερακι να το μαθουμε/εγκαταστησουμε; ειμαι προγραμματιστης, δεν θα σας πρηξω πολυ εχει πολυ παραμετροποιηση; κατεβαζω το κυριως προγραμμα και μετα addons; sportsdevil και ποια αλλα και απο που; της παναγιας τα ματια θελει: sportsdevil/castaway/zem/plex, υπαρχουν πουθενα συγκεντρωμενα να τα τσιμπησουμε ολα μαζι ή ενα-ενα το βαζουμε και το παραμετροποιουμε; επισης 16 ή 17 εκδοση βαζουμε kodi; η παραμετροποίηση κρατάει κάνα μισάωρο, εφόσον κάνεις την αρχική εγκατάσταση. Μαζεμένα όλα δεν θα τα βρεις, θα βρεις μαζεμένες οδηγίες και λινκς για κατέβασμα σε σάιτ σαν αυτό: https://seo-michael.co.uk/ με βάση τα addons που έχεις γράψει, σε ενδιαφέρουν μόνο αθλητικά; Αν ναι, ψάξε και για sopcast, acestream, που οι άλλοι λένε ότι είναι ότι καλύτερο, αυτή την στιγμή. Εμένα, σε Pi3 δεν εχω καταφέρει να τρέξουν. Αν θες και ταινίες, βάλε και exodus, quasar, ψάξου λίγο να βάλεις και το πρόσθετο subtitles.gr από το lambda rep και είσαι άρχοντας. Για την έκδοση, δεν ξέρω, λογικά την τελευταία, άσε που νομίζω ότι και την προηγούμενη να βάλεις, θα αναβαθμιστεί μόνο του. 1
patrickdrd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ναι, αθλητικα με ενδιαφερουν, sopcast & acestream εχω ηδη εγκατεστημενα, διαβασα τα ποστ που γραφουν για την εκδοση 4.0 και για το οτι θελω και plexus για να δουλεψουν, θα τα ψαξω κι αυτα
michsof Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 θα με παρετε κι εμενα απ το χερακι να το μαθουμε/εγκαταστησουμε; ειμαι προγραμματιστης, δεν θα σας πρηξω πολυ εχει πολυ παραμετροποιηση; κατεβαζω το κυριως προγραμμα και μετα addons; sportsdevil και ποια αλλα και απο που; της παναγιας τα ματια θελει: sportsdevil/castaway/zem/plex, υπαρχουν πουθενα συγκεντρωμενα να τα τσιμπησουμε ολα μαζι ή ενα-ενα το βαζουμε και το παραμετροποιουμε; επισης 16 ή 17 εκδοση βαζουμε kodi; Λοιπόν , κατεβάζεις 16.1 . Μέτα κάνεις ότι λέει εδώ : https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-ares-wizard-kodi/ Πας programs και τρέχεις το ares wizard. Πας addons και κάνεις εγκατάσταση Exodus , Castaway και ZemTv για αρχή. 1
patrickdrd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 πω, σουπερ, ευχαριστω πολυ πολυ!! κατσε, exodus ειναι ταινιες, δεν με ενδιαφερουν, αυτα απ οτι διαβασα πρεπει να βαλω: sportsdevil/castaway/zem/plex/plexus αλλη μια ερωτησουλα: plex & plexus ειναι το ιδιο;
michsof Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 πω, σουπερ, ευχαριστω πολυ πολυ!! κατσε, exodus ειναι ταινιες, δεν με ενδιαφερουν, αυτα απ οτι διαβασα πρεπει να βαλω: sportsdevil/castaway/zem/plex/plexus αλλη μια ερωτησουλα: plex & plexus ειναι το ιδιο; Plexus είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. 1
zvarthangalos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το kodi μπορεί να έχει απαντηθεί δεν ξέρω, Οταν βλέπουμε ταινία η σειρά τέλος πάντων στο Kodi στο τέλος αποθηκεύονται τα δεδομένα της ταινίας/σειράς κάπου στον σκληρό μας δίσκο ; η απλά δουλεύει σαν streaming ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις