Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντίστοιχο, είδα στο καρφούρ Ρέντη 3 κομμάτια Emtec Movie Cube N200 στα 50 ευρώ. Η τιμή φαίνεται μεν καλή, αλλά το μηχανάκι δεν ξέρω ούτε πόσο καλό είναι ούτε τι υποστηρίζει. 

Δημοσ.

Πήρα το WD live απο amazon στις 59 λίρες πρίν κανα μήνα και κάτι μαζί με κάτι άλλα πραγματάκια οπότε μου βγήκε λίγο φθηνότερα απο εδώ. Πολύ ευχαριστημένος απο το μηχανάκι αν και το χειριστήριό του είναι κάπως αργό στην απόκριση. Το έχω συνδέσει ενσύρματα μέσω ethernet με το οικιακό δίκτυο που έχω φτιάξει με poweline και stream-άρω αρχεία απο όπου θέλω. Βέβαια για αποκλειστικά hd περιεχόμενο το έχω συνδέσει με ένα εξωτερικό σκληρό / αποθήκη για να μην έχω κολλήματα.

Υπάρχει και εφαρμογή στο android market για λειτουργία του wd live απο το κινητό όπου σε αυτή την περίπτωση πάει πιο γρήγορα απο το χειριστήριο. Το θέμα είναι ότι η εφαρμογή τρώει κολλήματα και κάποιες φορές δεν λειτουργεί (δεν βλέπει την συσκευή).

Για player είναι πιστεύω η καλύτερη περίπτωση με βάση την τιμή. 

Δημοσ.

παιδιά μην αναστένεται για απορίες το θέμα, αναστατωνετε τους υπολοιπους που νομίζουν οτι βρηκαν προσφορά.

Για απορίες/σχολια ανοιξτε άλλο στο αντιστοιχο σημειο

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...