Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πολυ ψεμμα ρε παιδια.. Και ο -nick- μη χασει να κανει προπαγανδα.. 2
-nick- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Πολυ ψεμμα ρε παιδια.. Και ο -nick- μη χασει να κανει προπαγανδα..Ε ναι βλεπεις με πληρωνουν εβραιομασονοι ανθελληνες και κανω προπαγανδα ως πρακτορισκος.. Αυτο ειναι αληθεια. Εσυ ως μπατσος βεβαια ξερεις καλυτερα τι ειναι αληθεια και τι ψεμματα, για ρωτα τπτ συναδελφους/πρωην συναδελφους σου λοιπον
kfyros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μηπως να get a brain εσυ? Πρωτον αυτο με τους χα και τους λαθρο ισχυει (οπως ισχυει οτι εχουν γινει και βιασμοι σε απομερα μερη απο μεταναστες η μη - μα καλα ποιος ειναι που χρειαζεται 'brain'?), δευτερον δεν πιστευω οτι βλεπω στο νετ και σου λεω οτι εχω υπαρξει μπροστα σε τραμπουκισμο μεταναστη απο ελεγκτη, καθως και σε τραμπουκισμο σε ελληνες και παζαρια για να τσιμπησει κανα φραγκο στη ζουλα χωρις να κοψει προστιμο κ αλλα τετοια I rest my case.. Σταμάτα να πιστεύεις ότι διαβάζεις και ακούς.. Το 99,9% είναι σκόπιμη προπαγάνδα ή hoax από ηλίθιους.. Αν έχεις βρεθεί σε συμβάν, κατάγγειλε το στην αστυνομία. Άλλο πράμα να τα παίρνει ο ελεγκτής από ηλίθιους τζαμπατζήδες , κι άλλο να κατεβάζει κόσμο και να τον βαράει. Και ο οδηγός τι κάνει ;; Δεν τους ξέρει τους ελεγκτές ;; Η ιστορία μπάζει από 100 μεριές.. end of story 4
Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μην τρελαίνεστε. Αν υπάρχει καταγγελια για κάτι τέτοιο μπορει να το μάθει κανεις με ένα απλο τηλεφώνημα σε αστυνομικο τμήμα. Υπάρχουν πάντως πολλά που μας φαίνονται απιστευτα αλλά ισχύουν. Π.χ. το γεγονος οτι σε διαρρήξεις οι ληστές κάθονται και τρώνε, ότι μπορεί να πάρουν τηλέφωνα στο εξωτερικό, ή περιπτώσεις όπου υπάρχουν επιθέσεις αθίγγανων σε πολίτες στα λεωφορεία εκεί στη Χασιάς (παλαιότερα ηταν συχνότατο φαινόμενο), ή άλλες περιπτωσεις οπου αλλοδαποί επιτίθενται σε Ελληνες ή το αντιθετο, σε μέσα μαζικης μεταφοράς. Τα έχει αποδεχτεί αυτά η αστυνομία. Υπάρχουν. Αυτό σαν ιστορία δείχνει υπερβολή, αλλά οπως σας ειπα, τροπος υπάρχει να δουμε τι ισχύει.
REDODIN7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 άσχετο αλλά έχει δικαίωμα ο ελεγκτής να ζητήσει άλλα χαρτιά πέρα του εισιτηρίου; δυσκολεύομαι να πιστεψω το σκηνικό πάντως Ταυτοτητα ή διαβατηριο για να σου κοψει το προστιμο, αν δεν θες να την δωσεις η σε αφηνει η φωναζει την αστυνομια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Το νήμα έχει συγκεκριμένο θέμα. Μείνετε σε αυτό. ΚΑΜΙΑ αναφορά σε κόμματα, παρακαλώ πολύ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εχω ακουσει και εχω δει πολλα σκηνικα αλλα η συγκεκριμενη ιστορια μου φενεται οτι ειναι τραβηγμενη απο τα μαλια. Και λαθρο και με καρτα ΑΤΜ και με το ζορι κατεβασμα και ξυλο κιολας για να τους παρουν και οτι λεφτα κουβαλαν και μαλιστα με τετοια συχνοτητα. Δεν ξερω για εσας αλλα μυριζω καμποσες μπουρδες στην ολη ιστορια. 6
zeniath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πόσα likes να μαζέψουμε για να πάει το θέμα εισαγγελέα; ή πρέπει να κάνουμε share/copy paste στο status μας; 8
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εγώ ξέρω μία περίπτωση που ο κακόμοιρος δεν είχε μετρητά ή visa πάνω του αλλά για κακή του τύχη παρατήρησαν πως είχε δύο χρυσά δόντια.Παιδιά, του τα σπάσαν και τα πήραν. Βγαλε εξω την...πηγη σου για να σε πιστεψουμε. Δεχομαστε πηγες απο hi5, badoo ΑΝΤΕ και twiiter. Κατα τ'αλλα ο ts λεει με bold στο 1ο του ποστ: "Το γεγονός αυτό, που έχει συμβεί πολλάκις είναι επιβεβαιωμένο και μπορεί να επιβεβαιωθεί και από τον καθένα προσωπικά." Ιn other words, κουκουρουκου, αλλα ακομα κι αν το δεχτω ως πραγματικοτητα οι πρωτοι που φερουν ευθυνη για το γεγονος αυτο ειναι αυτοι που "το επιβεβαιωνουν προσωπικα". Βλεπουν, γνωριζουν, "θυμωνουν" αλλα δεν αντιδρουν. Αντιθετως καθονται μουγκα μεχρι να πανε να γραψουν την ιστορια "το βραδυ στο ναρκοληπτικα βαρετο blog τους" που λεει και μαι ψυχη. Ευγε. 6
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Άμα ήταν αληθινή είδηση (που δεν είναι) τότε θα έπρεπε να επέμβουν οι υπεύθυνοι και να κάνουν αυτό που πρέπει. Νόμοι υπάρχουν, ας εφαρμοστούν. Κατά τα άλλα, το ότι έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά δεν είναι λόγος για να πάρουμε στα σοβαρά το κάθε προπαγανδιστικό ψέμα. Πιο πολύ ευτελίζουν κάποιοι αυτό που προσπαθούν να περάσουν παρά το βοηθάνε. 1
-nick- Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ναι βρε παιδια ολα ψεμματα ειναι και γω προπαγανδισκος ... and life goes on Midi προσωπικα εχω αντιδρασει σε τραμπουκισμο μεταναστων απο ελεγκτες που χει γινει μπροστα μου.. και ημουν ο μονος απο ολους οσους βρισκονταν στην αποβαθρα του μετρο, οι υπολοιποι περα βρεχει...και προφανως δεν το λεω για να φανω, αλλα αν καποιος δεν δρασει (λογω φοβου,αδρανειας,οτιδηποτε) τρωει το κραξιμο οτι ειναι επαναστατης του Facebook ενω αν δρασει θα ακουστει επιχειρηματολογια του στυλ κοιτα τη δουλεια σου, νομοι υπαρχουν, κλπ κλπ
Luxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Να αντιδρασεις και σε τραμπουκισμο ελεγκτων απο ΛΑΘΡΟμεταναστες, εκει να σε παραδεχτω. Επισης, μη το παιζετε και τοσο λαθρολαγνοι εσεις εκει στα ακρα, γιατι οταν προχωρατε στο δρομο δεν εχετε ταμπελακι που να δειχνει την ιδιοτητα σας. Το επομενο θυμα κλοπης,βιασμου,φονου, μπορει να εισαστε εσεις. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Ψιλο OffTopic αλλά δεν αντέχω άλλο θα το πω! Απορώ με πολλούς τελευταία και το επίπεδο "αντίληψής τους" (no offence). Από τη μία μεταφέρουμε ειδήσεις από το koulouri που είναι γνωστό σατιρικό/χιουμοριστικό site και ταυτόχρονα κάποιοι τις παίρνουν στα σοβαρά! Από την άλλη ψάχουμε και μεταφέρουμε από το facebook εξωπραγματικά κείμενα επιστημονικής φαντασίας που άλλες φορές γράφονται από φαντασμένους & άλλες φορές από άλλους, περισσότερο επικίνδυνους που έχουν άλλο σκοπό διαδίδοντάς τα! Το επόμενο post που περιμένω είναι να καταλήγει με τη φράση "στείλτε αυτό το μήνυμα σε 20 γνωστούς σας, αλλιώς θα σας βρει μεγάλο κακό και κακοτυχία"... Φιλικά... 3
onty Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μεχρι τωρα διαβάζω και ακούω γενικότερα ' μου είπέ κάποιος' η ' άκουσα να λένε' η διάβασα στο φβ στο τουιτ κτλ ' οτι εγινε αυτο το σκηνικο. Είμαι σχεδόν βέβαιος οτι τα μισά αποσα λες να άκουσες και η σάλτσα που προσθέτει ο καθένας , προκύπτει μια ωραιότατη γελοία ιστορία που προσπαθεί να εντυπωσιάσει . Πόσες φορές ακούστηκαν παρόμοια σκηνικά για αστυνομικούς , και όσα ήταν αλήθεια, έγιναν μηνύσεις και καταγγελείες , και οι ένοχοι τιμωρήθηκαν. Σε αυτό που γράφει αυτός που ξεκίνησε την αηδία , δεν στηρίζεται καμία αλήθεια σε αυτό το βαθμό, καμία απόδειξη , και καμία σοβαρή καταγγελία. Νάχαμε να λέγαμε δηλαδή . Να σου πώ εγώ μια αλήθεια ;; Καθημερινά χρησιμοποιώ μετρό και λεοφορείο και απο τους αλλοδαπούς που βλέπω εκεί 1 στους 10 έχει εισητήριο , συνήθως κάτι μελαμψοί κύριοι με σακάκια . Όλοι οι υπόλοιποι που στηβάζονται κατα 100 άδες παράνομα, και αναγκάζονται όσοι έχουν εισητήριο να δυσφορούν και να στέκονται σαν σαρδέλες, και πάνω στο μπούγιο γίνονται κλεψιές κτλ. Οι έγχρωμοι μετανάστες , όπως και εμείς , αν μας έκαναν οτι περιγράφεις ρε αστείε, θα διεκδικούσαν το αυτονόητο ! Οπότε άσε τις ιστορίες με τους γρύλους και να μιλάς πάντα με αποδείξεις οταν πρόκειται να προσβάλεις τους ελεγκτές , τους οδηγούς και δεν ξέρω εγώ ποιός σου έφταιξε απο την κωλοκοινωνία που είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις