Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος... Ψάχνω (από Ελλάδα αν είναι δυνατόν) Case Fan (1 διαφανές με red led, 1 black με red led).

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος... Ψάχνω (από Ελλάδα αν είναι δυνατόν) Case Fan (1 διαφανές με red led, 1 black με red led).

Εεε ολοι το θελουμε το καγκουριστικο στοιχειο στο pc ;)

Δημοσ.

Εμ τι τώρα 1η φορά στήνω PC να μην το χαρώ? :P και το μπουρ... παίρνει μόνο 150mm

Βίδα βίδα δεν μετριέται?

Δημοσ.

Εντάξει να μην είναι και 10€... Έχω βρει της cooler master αλλά είναι στα 7€. Θέλω για καλύτερη ροή του αέρα...

Δημοσ.

αυτα της coolermaster που εχεις βρει δυστυχως δεν δινουν δωρο ωτοασπιδες... αν εχεις σκοπο να τα βαλεις πανω σε φαν κοντρολλερ τοτε παρτα...αλλιως καλη υπομονη...

κοιτα απο τοeworld  τους bitfenix spectre---> για exhaust bitfenix spectre pro  για intake

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις κάποιο link στείλε... Ο ένας θα μπει στο πλάι (ο διαφανές με red led γι'αυτό θέλω τελείως διαφανές και ο άλλος κάτω (που να ρουφάει αέρα απλά θέλω red led) πάνω δεν έχει βίδες αλλά λογικά θα βγαίνει με φυσική ροή

Δημοσ.

κατω δεν χρειαζεσαι ανεμιστηρα ... το μονο που θα βοηθησει εκτος απο την σκονη που θα στην μαζευει με το κιλο  ειναι να σου ριξει 1-3 βαθμους μαξ την θερμοκρασια της καρτας...στο πλαι το ιδιο... βαλε τα πραγματα πανω δες πως εισαι απο  θερμοκρασιες και αν αντιμετωπιζεις προβλημα (που δεν πιστευω ) τοτε να κοιταξεις για ανεμιστηρες...

τβρα εκ των προτερων ειναι δωρον αδωρο ..και για μενα δεν αξιζει....

ψυκτρα για τον επεξεργαστη εχεις ? η εισαι με την μαμα ?

Δημοσ.

Δεν έχω καν επεξεργαστή :P... Τώρα το στήνω και θέλω να είναι στην εντέλεια όλα... Για την σκόνη: α) θα βάλω φίλτρο και θα είναι πάνω σε γραφείο...

Δημοσ.

λοιπον ακου γιατι διακρινω να σε εχει πιασει ενας πανικος...

τα 20 ευρω που θα εδινες κρατα τα και βαλε αλλα 10-15 για μια αξιοπρεπη ψυκτρα η οποια θα κραταει και σε θερμοκρασιες καλα τον επεξεργαστη σου και τα αυτακια σου μια χαρα....

απο κει και περα μην προτρεχεις στησε και δες θερμοκρασιες κλπ ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...