Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν πρόλαβα να σε ενημερώσω να κρατήσεις τα φύλλα. Τα φύλλα του ευκαλύπτου είναι πολύ καλά για εισπνοές όταν είσαι κρυωμένος (συνάχια κλπ κλπ). Βράζεις σε μια κατσαρόλα μερικά και αρχίζεις τις εισπνοές. οντως η ειναι σαν την φραπελια?
Silverage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ήταν αυτό 30 μέτρα;Πες καλύτερα οτι τον ήθελες για να ζεσταθείς τώρα το χειμώνα, δεν είναι ντροπή. 1
maggle Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ήταν αυτό 30 μέτρα;Πες καλύτερα οτι τον ήθελες για να ζεσταθείς τώρα το χειμώνα, δεν είναι ντροπή. πρωτα απ'ολα πιο λιγο θα μου στοιχιζε να αγορασω αυτα τα ξυλα,δευτερον αυτα ειναι μονο ενα μερος,τριτον θελουν μια σαιζον να στεγνωσουν για να καουν αρα για φετος δεν τα προλαβαινω. http://www.youtube.com/watch?v=9pgXQaVPBiA δεν το πιασα...
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 έχω δει ενα δέντρο στην άκρη γειτονικού χωραφιού αλλα είναι "ήμερο"επιτρέπεται να το κόψω ? (την πλευρά που βγαίνει εκτός του χωραφιού)ή χρειάζεται άδεια ?
agrio.imeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 έχω δει ενα δέντρο στην άκρη γειτονικού χωραφιού αλλα είναι "ήμερο" επιτρέπεται να το κόψω ? (την πλευρά που βγαίνει εκτός του χωραφιού) ή χρειάζεται άδεια ? Κόψιμο ή κλάδεμα ;
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Κόψιμο ή κλάδεμα ; να πάρω μερικά κομμάτια για τη σόμπα (και ο μισός κορμός απέξω απο το χωράφι του είναι) απλά λείπει Αμερική για χρόνια και δεν τον πειράζει θέλει άδεια τελικά ?
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Το αλλο το ξερατε... Ερχομαιι εγω και φυτευω στο διπλανο οικοπεδο ενα δεντρο, σαν και αυτα που χω στο δικο μου.. Εμεις οι αφελεις λεμε αστο το δεντρακι, ειδικα αν ειναι καμια μηλια, πορτοκαλια που ο καλος γειτονας μας δινει απο καμια σακουλα.. Για καμια 20ετια δεν κανεις τιποτα στο οικοπεδο.. Ερχεται ενα χαρτακι που ο αλλος διεκδικει το οικοπεδο ετσι απλα και εισαι στα δικαστηρια για να παρεις κατι που ειναι δικο σου...
agrio.imeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 να πάρω μερικά κομμάτια για τη σόμπα (και ο μισός κορμός απέξω απο το χωράφι του είναι) απλά λείπει Αμερική για χρόνια και δεν τον πειράζει θέλει άδεια τελικά ? Αν το δέντρο είναι δασικό ... ναι . Στη Χαλκιδική Liverpool ;
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 δηλαδή αν φυτέψω μια πορτοκαλιά στο χωράφι του γείτονα που μένει Αμερική μπορώ να το διεκδικήσω? τρελόοοο πάντως Αν το δέντρο είναι δασικό ... ναι . οχι , ήμερο είναι και αυτός λείπει , δεν τον νοιάζει οπότε κομπλέ
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν το δέντρο είναι δασικό ... ναι . Στη Χαλκιδική Liverpool ; Παντου... Αλλα ξερω οτι εχει συμβει... Και μαλωνουν. Ενω το δικαστηριο του εδωσε το οικοπεδο... Αυτο το πηρε με καποιους μαρτυρες που ισχυριστηκαν οτι ο ιδιοκτητης δεν ενδιαφεροταν για 20 χρονια... 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παντου... Αλλα ξερω οτι εχει συμβει... Και μαλωνουν. Ενω το δικαστηριο του εδωσε το οικοπεδο... Αυτο το πηρε με καποιους μαρτυρες που ισχυριστηκαν οτι ο ιδιοκτητης δεν ενδιαφεροταν για 20 χρονια... αν μάθεις περισσότερα ενημέρωσε !!
Silverage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το αλλο το ξερατε... Ερχομαιι εγω και φυτευω στο διπλανο οικοπεδο ενα δεντρο, σαν και αυτα που χω στο δικο μου.. Εμεις οι αφελεις λεμε αστο το δεντρακι, ειδικα αν ειναι καμια μηλια, πορτοκαλια που ο καλος γειτονας μας δινει απο καμια σακουλα.. Για καμια 20ετια δεν κανεις τιποτα στο οικοπεδο.. Ερχεται ενα χαρτακι που ο αλλος διεκδικει το οικοπεδο ετσι απλα και εισαι στα δικαστηρια για να παρεις κατι που ειναι δικο σου... Νομίζω δεν γίνεται έτσι.Θέλει να το δηλώνει δικό του και να πληρώνει φόρους.
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 έχω δει ενα δέντρο στην άκρη γειτονικού χωραφιού αλλα είναι "ήμερο" επιτρέπεται να το κόψω ? (την πλευρά που βγαίνει εκτός του χωραφιού) ή χρειάζεται άδεια ? Οταν λες "ημερο"; γινε πιο συγκεκριμενος. Το αλλο το ξερατε... Ερχομαιι εγω και φυτευω στο διπλανο οικοπεδο ενα δεντρο, σαν και αυτα που χω στο δικο μου.. Εμεις οι αφελεις λεμε αστο το δεντρακι, ειδικα αν ειναι καμια μηλια, πορτοκαλια που ο καλος γειτονας μας δινει απο καμια σακουλα.. Για καμια 20ετια δεν κανεις τιποτα στο οικοπεδο.. Ερχεται ενα χαρτακι που ο αλλος διεκδικει το οικοπεδο ετσι απλα και εισαι στα δικαστηρια για να παρεις κατι που ειναι δικο σου... Εχει να κανει με τη χρησικτησια, και οχι με το δεντρο. Πρεπει να αποδειξεις στο δικαστηριο, οτι για 20 χρονια ο αλλος δεν πατησε ποτε του, κι εσυ εκμεταλευοσουν, οχι μονο το δεντρο, αλλα ολο το χωραφι, το καθαριζες, το φυτευες κλπ. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. athanasiadis-lawyers.blogspot.gr/2012/01/blog-post_1300.html http://www.patrides.com/oct011/iliopx1.htm http://nomika-themata.blogspot.gr/2010/04/blog-post_23.html
haris_216 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εχει να κανει με τη χρησικτησια, και οχι με το δεντρο. Πρεπει να αποδειξεις στο δικαστηριο, οτι για 20 χρονια ο αλλος δεν πατησε ποτε του, κι εσυ εκμεταλευοσουν, οχι μονο το δεντρο, αλλα ολο το χωραφι, το καθαριζες, το φυτευες κλπ. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Ακριβώς έτσι. Το ίδιο ισχύει και αν μπαστακωθείς σε ένα ακίνητο και ζεις για καμιά 20αριά χρόνια και ο ιδιοκτήτης αδιαφορήσει, είτε γιατί λείπει στο εξωτερικό, είτε γιατί παίζει κληρονομικό θέμα, είτε γιατί απλά...αδιαφορεί. Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για δήλωση ως δικό σου ή για πληρωμή φόρων, αφού στην τελική ΔΕΝ είναι δικό σου (ακόμα!!!) οντως η ειναι σαν την φραπελια? Όντως ισχύει. Συνταγή δοκιμασμένη που έρχεται από τους παπούδες μας. Γι' αυτό και βρίσκεις τον ευκάλυπτο σαν συστατικό σε πολλά από τα σκευάσματα (από φάρμακα μέχρι καραμέλες) που έχουν στόχο την καταπολέμηση του συναχιού, της βουλωμένης μύτης, κλπ
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Οταν λες "ημερο"; γινε πιο συγκεκριμενος. ελιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα