Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα δε μου βγαζει τη μητρικη σου. Διορθωσε το λινκ σου.

Επιπλεον γιατι να θες να παρεις μαπα τροφοδοτικο , το οποιο ειναι και η βαση για εναν υπολογιστη ?

Ποσα χρηματα διαθετεις και απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου ?

Δημοσ.

Aλλο το απλο και αλλο το επικινδυνο. Αυτο ειναι επικινδυνο για το υπολοιπο hardware.

Απαντησε μου λιγο στα προηγουμενα ερωτηματα για να σου προτεινω κατι αξιολογο.

Κανει αυτο το τροφοδοτικο για τη μητρικη σου αλλα υπαρχει το ρισκο παντα.

Εσυ αποφασιζεις..

Δημοσ.

Εννοω οτι δεν ειναι αξιοπιστο τροφοδοτικο. Αρκετοι την εχουν πατησει και τους εχει καει τετοιο φτηνιαρικο τροφοδοτικο και μερικους απο αυτους πηρε και αλλα πραγματα μαζι του ( προσωπικη εμπειρια πριν λιγα χρονια καηκε ενα lamtech που ειχα προσωρινα και πηρε μαζι και την μητρικη).

Οποτε καλυτερα δωσε κατι παραπανω να παρεις ενα αξιοπιστο καθως οπως ειπα μπορει να επιρρεασει και τη μητρικη και επεξεργαστη και καρτα γραφικων.

Δημοσ.

το τροφοδοτικό που μας έδειξες ότι θέλεις να πάρεις από eshop είναι για πέταμα.μην το σκέφτεσαι καθόλου.να ξέρεις μόνο ότι το τροφοδοτικό σε ένα σύστημα είναι το Α και το Ω.οπότε πρέπει να πάρεις ένα καλό και γνωστής εταιρείας το οποίο να είναι αξιόπιστο.επέλεξε κάποιο από εδώ στο insomnia.στήριξε τα παιδιά και το site.αν το ψάξεις θα βρεις κάτι σίγουρα. :-D

Δημοσ.

να σε ρωτησω και κατι αλλο ...εχει ενα φιλαρακι ενα τροφοδοτικο που δεν το θελει coolmaster  500W ΤΗΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ +1 ΗDD 1ΤΒ?

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με τα watt, αλλα με το ποσα Amper βγαζει. Για να στο πω μπακαλικα , το deer που μου εδειξες πχ δεν ειναι 600 watt, αλλα πολυ λιγοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...