Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνομαι για καινούργιο φορητό. Το οικονομικό ταβάνι είναι στα 650 ευρώ. Το μηχάνημα προορίζεται για δουλειά, κυρίως, και όχι για διασκέδαση. Δε θα χρησιμοποιηθεί για ταινίες και παιχνίδια ενώ απαραίτητη προυπόθεση είναι να είναι ελαφρύ και εύκολα μεταφέρσιμο. Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτό εδώ http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=15679 . Το έχει αγοράσει κάποιος φίλος εδώ? Με  ενδιαφέρει επίσης να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται. Επίσης θέλω να σημειωθεί ότι ανέβασα λίγο το μπατζετ λόγω i5, με τη σκέψη ότι θα πρέπει να με βγάλει για μια 5ετία. Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση που δεν έχει πέσει στην αντιληψή μου θα χαιρόμουν πολυ να την ακούσω. Τέλος, μία ερώτηση για το πιο πάνω κατάστημα, εφόσον υπάρχει σχετική εμπειρία, είναι μόνο ηλεκτρονικό ή έχει και έκθεση όπου μπορώ να πάω να δω τον υπολογιστή? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

η κάρτα από το lenovo είναι αδύναμη και ο επεξεργαστής παρόλο που είναι i7 είναι δυπλοπύρηνος , εγώ σίγουρα θα πήγαινα σε dell , εάν ήθελα φορητότητα σε αυτό που αναφέρεις αν ήθελα καλύτερες επιδόσεις θα πήγαινα στο http://www.skroutz.gr/s/2524217/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-4GB-500GB-W8.html

Δημοσ.

τα inspiron 5520 και 5521 είναι ποιοτικότερα κατασκευαστικά από τα 3520 και 3521 που είναι τα οικονομικότερα μοντελά της dell , από την στιγμή που κοστίζουν το ίδιο καλύτερα ο φίλος να καταλήξει στο 5520 , 5521

Δημοσ.

Αν είναι να δώσει 700 ευρώ καλύτερα να πάρει αυτό ...

αν μπορεί να βάλει + 50  

Dell Inspiron 15R 5521 (i7-3517U/4GB/1TB)  - 699,00 €

Είναι σχετικά ελαφρύ (όχι και ultrabook  :-D ) αλλά θα κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω...

Πάντως πιστεύω ότι και με 600 ευρώ βρίσκεις αξιόλογα laptop!!!

Δεν είναι ανάγκη να πας σε κάτι πολύ ακριβό!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...