PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 καλύτερη : παρασκευή (έρχεται το Σ/Κ!) χειρότερη : τρίτη έχεις ακόμα δρόοοομο μέχρι το Σ/Κ δεν βάζω την δευτέρα γιατί είμαστε ακόμα ξεκούραστοι από το Σ/Κ, ενώ την τρίτη έχουμε μπει για τα καλά μέσα στην βδομάδα, και η παρασκευή φαντάζει ακόμα μακριά 1
Sadamiraq Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μακραν η χειροτερη ειναι η Δευτερα,σε ολα τα σταδια της ζωης,ειτε εισαι σχολειο,ειτε δουλευεις ακομα και στον στρατο,γτ δεν θεωρω οτι εισαι ξεκουραστος,αλλα εισαι τοσο ξενερωμενος οτι περασε το ΣΚ και εισαι 5 μερες μακρυα απο το επομενο Θα συμφωνισω παντως για την καλυτερη μερα η Παρασκευη γιατι μπορει να ειναι εργασιμη μερα αλλα ειναι μιση και εχεις ατοφιο ΣΚ(αν δεν δουλευεις φυσικα) 1
headbanger Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 όποια μέρα δεν λεχω Hangover σαν το σημερινό, καλή είναι 2
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 με την δευτέρα δεν είχα ποτέ θέμα, ούτε κουρασμένος , και φεύγει νεράκι. με την τρίτη ζόρι πολύ
Str Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 έτσι όπως τα λένε... η Τρίτη είναι η χειρότερη Δευτέρα: είσαι ξεκούραστος Τετάρτη: είναι η μέρα που μετά τη μέση της ξέρεις ότι έχει περάσει η μισή βδομάδα Πέμπτη: είναι η μέρα που κοιτάει την Παρασκευή και αυτό από μόνο του της δίνει πόντους Παρασκευή: νο κόμεντς Αυτή η Τρίτη είναι καταραμένη από το Θεό 2
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 για εμενα ειναι καπως ετσι: δευτερα=η χειροτερη μερα.πανω που εχω ξεκουραστει λιγο να παλι πρωινα ξυπνηματα+τα μαγαζια τα περισσοτερα το απογεμα κλειστα(μεγαλο μειον) τριτη=οκ.συνηθίζουμε σιγα-σιγα τεταρτη=σκατα.αλλες 2 μερες μεχρι το σκ+παλι τα μαγαζια κλειστα πεμπτη=οκ.φαινεται φως στον οριζοντα παρασκευη=τελεια.σε λιγο ερχεται σκ!!!!!
antonl Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Και Κυριακή απόγευμα είναι μαύρο χάλι πάντως. Χειρότερα από Δευτέρα για μένα. 2
Tenshi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Χειρότερη μέρα;Παρασκευή....άααανετα η Παρασκευή. Ολοι είναι σεληνιασμένοι Ολοι τρέχουν να προλάβουν Δέν μπορείς να συνεννοηθείς με άνθρωπο,εκτός και αν έχεις stun gun για να του βαράς ηλεκτροσόκ. Ολες οι εκκρεμότητες πρέπει να γίνουν σήμερα,τώρα-ΤΏΡΑ-ΤΩΡΑ Και όταν χτυπήσουν την ριμάδα την κάρτα,που την πιπίλαγαν όλη μέρα,βγαίνουν παγανιά στον δρόμο με το όχημα. Νταξ,τσι πουτάνας...και βάλε... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2013 από Tenshi
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Oι καλύτερη μέρα της εβδομάδας είναι η Κυριακή, η Δευτέρα, η Τρίτη, η Τετάρτη, η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο. Όλες οι υπόλοιπες είναι χάλια.
parasaser Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 χειρότερη παρασκευή βράδυ γιατί πλέον είναι αργά καλύτερη δευτέρα είναι ανοιχτά όλα και κάνεις τις δουλείες που δεν μπόρεσες να κάνεις παρασκευή και σαββατο τις υπόλοιπες ήμερες ξεκούραση 1
stratigos24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλυτερη μερα για μενα η Κυριακη. Τωρα για χειροτερη δεν εχω καποια.
tsipouro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Κυριακή απόγευμα, μόλις ξυπνήσεις από το μεσημεριανό ύπνο.. Αρχίζει να σουρουπώνει και σε πιάνει το άγχος.. διάβασα; έκανα τα μαθήματά μου; τελείωσα τις εργασίες μου; Πω ρε π@@στη μου σχολείο αύριο. Το βράδυ το μουσικό σήμα της Αθλητικής Κυριακής βάζει ταφόπλακα στο σαββατοκύριακό σου. Τέλος λοιπόν. Αυτό ήταν. Το παιχνίδι τελείωσε. Κλαψ, σνίρφ, λίγμ, μπουχού.... (..το ίδιο φίλινγκ κάθε βδομάδα εδώ και 25-30 χρόνια ) Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2013 από tsipouro 1
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Κυριακή απόγευμα, μόλις ξυπνήσεις από το μεσημεριανό ύπνο.. Αρχίζει να σουρουπώνει και σε πιάνει το άγχος.. διάβασα; έκανα τα μαθήματά μου; τελείωσα τις εργασίες μου; Πω ρε π@@στη μου σχολείο αύριο. Το βράδυ το μουσικό σήμα της Αθλητικής Κυριακής βάζει ταφόπλακα στο σαββατοκύριακό σου. Τέλος λοιπόν. Αυτό ήταν. Το παιχνίδι τελείωσε. Κλαψ, σνίρφ, λίγμ, μπουχού.... (..το ίδιο φίλινγκ κάθε βδομάδα εδώ και 25-30 χρόνια )
noob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες,είμαι εδώ για να δώσω λύση στο πρόβλημα που σας ταλανίζει. Όσοι από σας δουλεύετε προτείνω ανεργία και κάθε μέρα θα είναι σαν αργία! Όσοι πάτε σχολείο παρατήστε το οπότε μετά τι κι αν είναι Σάββατο τι κι αν είναι Δευτέρα.Στα φρύδια σας! Όσο για τους φοιτητές που έχουν κάποιες μέρες χειρότερες από τις άλλες μάλλον διαλέξατε λάθος σχολή.. Αν πάλι οι χειρότερες μέρες είναι αυτές της εξεταστικής ok το καταλαβαίνω αλλά και εκεί σας έχω λύση.Μην πατάτε καθόλου εκείνες τις αποφράδες μέρες και μείνετε αιώνιοι φοιτητές.Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σας.
evabb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Η χειροτερη μερα ειναι η ΚΥΡΙΑΚΗ εκτος αν ακολουθει αργεια. η κυριακη ειναι μια ντεμι μερα, νομιζεις οτι καθεσαι αλλα ξερεις οτι μολις τελειωσει εισαι παλι στις εργασιμες μερες. αυτο το βαρος της σκεψης οτι τελειωσε αλλο ενα ΣΚ με σκοτωνει απο μικρο παιδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα