Προς το περιεχόμενο

Απεβίωσε ο πρώην drummer των θρυλικών Iron Maiden, Clive Burr


DaveMurray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

140313042830_0700.jpg

 

540796_616657951696141_558667440_n.jpg

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, ο πρώην ντράμερ των Iron Maiden, Clive Burr, ο οποίος έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. «Ο Clive ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός ντράμερ» δήλωσε ο ιδρυτής και μπασίστας του θρυλικού γκρουπ της χέβι μέταλ σκηνής, Steve Harris.

 

«Ακόμη και όταν έδινε μάχη με την ασθένεια, ο Clive δεν έχασε το χιούμορ του» είπε ο τραγουδιστής του γκρουπ Bruce Dikcinson, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απώλεια του Burr, ο οποίος απεβίωσε την Τρίτη.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1957 στο Λονδίνο, ο Clive Burr υπήρξε μέλος της μέταλ μπάντας Samson, πριν γίνει ο ντράμερ των Iron Maiden το 1979, και συμμετείχε στα άλμπουμ <<Iron Maiden>>, <<Killers>> και <<The number of the beast>>. Αποχώρησε από το συγκρότημα το 1982 όπου αντικαταστάθηκε από τον νυν ντράμερ Nick McBrain.

Ο ήχος του ήταν αναγνωρίσιμος καθώς είχε «πανκ ενέργεια και μέταλ δύναμη», όπως χαρακτηριστικά έγραψε το περιοδικό Rolling Stone. 

 

Πηγή: star.gr



RIP....! Στην γειτονιά των αγγέλων ο Clive... Αξιοπρεπής σαν άνθρωπος, αξιοπρεπής με την αρρώστια του και τα προβλήματα υγείας του που τον βασάνιζαν χρόνια, αξιοπρεπής και στον θάνατο του...

 

Clive, να μας χαιρετήσεις και τα άλλα μεταλλικά αγγελάκια που πας να συναντήσεις εκεί πάνω...

 

Να τον... θυμόμαστε... πάντα... :)

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξιοπρεπής σαν άνθρωπος, αξιοπρεπής με την αρρώστια του και τα προβλήματα υγείας του που τον βασάνιζαν χρόνια, αξιοπρεπής και στον θάνατο του...

 

Αυτό ακριβώς! Οι περισσότεροι από μας, πιστεύω ότι δε γνώριζαν καν πως ήταν άρρωστος και αυτό διότι ο ίδιος το επέλεξε, όπως οφείλει να κάνει κάθε ένας που θέλει να λέγεται αξιοπρεπής.

 

Δε θα σε θυμόμαστε με θλίψη Clive...

 

...θα σε θυμόμαστε με χαμόγελο, ως μικρή ανταπόδοση αυτού που μας είχες χαρίσει κι εσύ... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...