Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παει με κατι φιλους σε ενα μπαρακι. Πηραμε ολοι απο ενα ποτο, αποδειχτηκε πως ολα ητανε νερομενα. Ειμαι απολυτα σιγουρος γιαυτο, απο την γευση και απο εναν που συχναζε παλαιοτερα εκει.

Εννοειται πως στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν θα ξαναπατησω ποτε, ειμαι περιεργος ομως για το κατα ποσο ειναι νομιμο να σου νερωνουν το ποτο. Προσοχη, δεν μιλαω για μπομπες κτλ (φανταζομαι δηλαδη οτι δεν πιανεται αυτο για κατι τετοιο), πρακτικα σου δινουνε ενα ποτηρι νερο με λιγο ποτο για το χρωμα.

Γνωριζεις κανεις εαν υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια επι αυτου;

Δημοσ.

Ειχα παει με κατι φιλους σε ενα μπαρακι. Πηραμε ολοι απο ενα ποτο, αποδειχτηκε πως ολα ητανε νερομενα. Ειμαι απολυτα σιγουρος γιαυτο, απο την γευση και απο εναν που συχναζε παλαιοτερα εκει.

Εννοειται πως στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν θα ξαναπατησω ποτε, ειμαι περιεργος ομως για το κατα ποσο ειναι νομιμο να σου νερωνουν το ποτο. Προσοχη, δεν μιλαω για μπομπες κτλ (φανταζομαι δηλαδη οτι δεν πιανεται αυτο για κατι τετοιο), πρακτικα σου δινουνε ενα ποτηρι νερο με λιγο ποτο για το χρωμα.

Γνωριζεις κανεις εαν υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια επι αυτου;

Παραγγείλατε «σκέτα» ποτά, ή με πάγους και λοιπά; Διότι μόνο στην περίπτωση του εντελώς σκέτου, μπορείς να αξιολογήσεις το αν είναι ή όχι νερωμένο.

Από 'κει και μετά, τη σχετική νομοθεσία δεν τη γνωρίζω, αλλά δε μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να μην είναι παράνομο κάτι τέτοιο. Απλή λογική μου φαίνεται: Νοθεία κάποιου προϊόντος είναι, το οποίο χρεώνεται με μια «χ» τιμή ως ανόθευτο (αυτό πληρώνεις) και παραδίδεται στον πελάτη νοθευμένο, ουσιαστικά κλέβοντάς τον.

Αν δεν ήταν παράνομο κάτι τέτοιο, με την ίδια λογική δε θα ήταν παράνομη ούτε η νοθεία στα καύσιμα...

• Like 2
Δημοσ.

Σκετα ολα ητανε, κανενα με παγο η αναμικτο (cocktail) πχ. Επισης ολα διαφορετικα, και ολοι ειπαμε πως δεν παιζει να μην ειναι. Βρηκα και ενα ατομα που ειχε παρε δωσε εκει και μου ειπε πως οντως τα νερωνουν. Ψαχνω μηπως βρω κατι για τον νομο, μονο για μπομπες κτλ βρισκω.

Δημοσ.

Το θέμα είναι, ακόμα κι αν βρεις το συγκεκριμένο νόμο, αν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχεις σκοπό να τους μηνύσεις; Θα χρειαστείς αποδείξεις για αυτά που υποστηρίζεις, τις οποίες δε μπορώ να φανταστώ πως θα αποκτήσεις. Εκτός κι αν γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία στο κατάστημα, πάρουν επί τόπου μπουκάλια/δείγματα και τα στείλουν στο χημείο για ανάλυση. Αν πιστεύεις ότι έχεις τη δυνατότητα να κινήσεις τέτοια διαδικασία, προχώρα το. Φαντάζομαι όμως ότι απαιτεί και χρόνο και έξοδα, μέχρι να βγάλεις άκρη...  

Δημοσ.

Δεν μας λες και ποιό μαγαζί είναι μην πάμε κι εμείς ?

Δεν γνωριζω εαν επιτρεπεται κατι τετοιο. Βρισκεται στην Ιπποκρατους παντως, εχει ενα γενικοτερο "ονομα" παντως απο οτι εχω καταλαβει. Ειχανε και 7€ εισοδο, ελεος.

Το θέμα είναι, ακόμα κι αν βρεις το συγκεκριμένο νόμο, αν μπορείς να κάνεις κάτι. Έχεις σκοπό να τους μηνύσεις; Θα χρειαστείς αποδείξεις για αυτά που υποστηρίζεις, τις οποίες δε μπορώ να φανταστώ πως θα αποκτήσεις. Εκτός κι αν γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος από την αρμόδια υπηρεσία στο κατάστημα, πάρουν επί τόπου μπουκάλια/δείγματα και τα στείλουν στο χημείο για ανάλυση. Αν πιστεύεις ότι έχεις τη δυνατότητα να κινήσεις τέτοια διαδικασία, προχώρα το. Φαντάζομαι όμως ότι απαιτεί και χρόνο και έξοδα, μέχρι να βγάλεις άκρη...  

Δεν θα το παω δικαστικα γιατι ξερω απο τωρα πως δεν θα βγει ακρη, δεν ξαναπαταω και εχω ενημερωσει γνωστους και φιλους για το τι συνεβει. Δεν βρηκα κατι νομικα στο google και επειδη ειναι αρκετα ατομα στο insomnia οπου γνωριζουνε σαφως καλυτερα τα πραγματα, ανοιξα το παρων θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...